reXton Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 dolina pod kalom, pa meine proga so najbolse :D:D:D(drugje se se vozu nism :P )
reXton Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 a vi uporabljate kolenčnike? jst jih mam pa se mi zdi de sou glavnm ovira(tezje saltanje navzdol pred ovinkom ko se usedem...) mam pa madheadove iz louisa.de... .) :?
MX_Peter Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 (popravljeno) Kolenčnike uporabljam vedno, prav tako ostalo zaščitno opremo, brez opreme se ne vozim nikoli. Prej se navadiš kolenčnikov, kot pa poceliš kolena. PS: Pelji se enkrat za enmu, pa ti bodo že mali kamenčki poškodoval koleno, kaj šele večje kamenje, da o padcih sploh ne govorim :doze: Popravljeno Maj 12, 2006. Popravil MX_Peter
NiX MX Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Zaščitna oprema na motorju - OBVEZNO, če pa je prevelika ali premala je pa problem :hmm: . Jaz sem imel enkrat kolenčnike, ki so se vstavili v hlače in so bili kar vredu, dokler nisem zaril po zemlji :wacko:. Bi bilo bolje če nič nebi imel, bi mogoče manj bolelo :slap:
reXton Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 prevelke so sam hlace :D drgac pr kolencnikih me mot sam to, de so skor celi v škornju, majo pa se tak rob za brezveze de se skorenj tezko zapre. pa tut sama gibljivost je(glede na velikost kolenčnega dela) mal premajhna... :? hlace pa prodam ce kdo kup; kupljene lani, velikost L, modro-črne barve, znamka madhead :D prodam za 17000SIT :OK: :OK:
Pirurirc Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Kolenčniki so nuja. Ker brez njih bolijo kolena ko stistkamo s koleni motor. Če ga ne nimamo prave kontrole nad njim. Pa še o Yamahi YZ250F 03. Meu sem možnost da sem vozu 03 in 06 na isti progi isti dan. Železna 03 je bla zame mal bolj igriva, živahna. Alu 06 pa mejčkeno bolj toga, za spoznanje. Ma pa 06 boljše standardno vzmetenje. Če se ne motim ma tud 05 letnik že 48 mm sprednje vilce. O cenah teh motorjev bi pa jest reku da je bolj kot letnik pomembno v kakšnem stanju je motorček. Pa ne gledat samo potrošni material, kot so gume pa ketna zobniki ipd.
norc 16 Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 nisem vedel kje naj vprašam pa sem se odločil da bom tu. zanima me kakšno olje je potrebno vliti noter pri kuplogi. pa zanima me če je kuplonga pa menjalnik če je to povezano se pravi isto olje. nažalost sem nov kaj se krosk tiče tako da upam da bote pomagali
reXton Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 kokr jst vem je use povezan tko de se maze z istim oljam kot menjalnik... .)
urke710 Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 ejga norc, dej najprej napiš kater motor maš, ker je pri različnih modelih različno urejeno.
norc 16 Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 ejga norc, dej najprej napiš kater motor maš, ker je pri različnih modelih različno urejeno. imam suzuki rm 125 zanima me če je 10w30 vredu samo to bi prosil nekoga da mi napiše katero vrednost moram kupit
NiX MX Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 nisem vedel kje naj vprašam pa sem se odločil da bom tu. zanima me kakšno olje je potrebno vliti noter pri kuplogi. pa zanima me če je kuplonga pa menjalnik če je to povezano se pravi isto olje. nažalost sem nov kaj se krosk tiče tako da upam da bote pomagali Olje je eno, mora pa biti 10-30 ( motul, castrol 30, atf b2, gearbox )
norc 16 Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Olje je eno, mora pa biti 10-30 ( motul, castrol 30, atf b2, gearbox ) tnx to me je zanimalo maš :beer2: v dobrem če se srećamo kje
rocky_zupca Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 (popravljeno) JSt sm pa zdej mojga prodal... pa kupujem CRF 250 in nism v dveh mescih najdu tud enga na slovenskem oglasu! Baje da se zelo pocen kupujejo v tujini oz. kar rečeno v Belgiji ki pa je dežela motocrossa... pa me zanima če ma kdo kakšne izkušnje stem. al pa da bi saj najdu kakšen iskalnik v Blegiji. Mobil.de ma iste cene kot prnas al pa celo še mal dražjie, ampak se mi zdi da če nebo druge izbire bom šov pa u NEM. Hvala Popravljeno Maj 15, 2006. Popravil rocky_zupca
salsa Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Mislim, da ima Aleksander Žefran enga CRF 250 za prodat.
MX-smote Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 A bi znov kdo kej primerjat na podlagi iskušen 125 in 250f motorje. Mislm pa vozne lastnosti in tud kar se tiče stroškov. Do sedaj sem vedno vozu na 125ccm, sedaj bi pa šol na 250f. Me pa ful zanima če bom lohk kej hitrejši, pa a je ful težji na skokih... P.S.:No uglavnm če ma kdo kej iskušen bi prosu za nasvet.
reXton Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 a kdo ve kok pride kompletn akrapovičev izpuh za yamaho yz 250 f? :?
NiX MX Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 a kdo ve kok pride kompletn akrapovičev izpuh za yamaho yz 250 f? :? Tukaj boš izvedel iz prve roke .) : AKRAPOVIČ D.O.O. Malo Hudo 8A 01 / 787-84-04 031 / 606-888 051 / 350-888 fax : 01 / 787-84-05 tehinfo@akrapovic-ai.si http://www.akrapovic-exhaust.com dober nakup in še boljšo uporabo, da se bo lepo slišalo ... ;) :yes:
reXton Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 sej naslova neb blo treba sam useen hvala za trud(za 10km stran od mene kr poznam) za stevilko pa reees hvala :OK: drgac pa rabm zvedt ceno sam zarad tega, kr vem za eno yz250f z akrapovicam starm 2 tedna, l. 2003+ in je miljon...pa morm mal zvedt
rocky_zupca Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 (popravljeno) Ja tko je z akrapovičem saj kokr jz vem ap sm bl amater... nov komplet pride oko 170k, baje ga dobis nekje po (sm ze pozabu) kakih vezah za 140k. pr krapovicu, pa tud kje drgje ga lohk naročiš pomojm. Glede tega d je pa 2 tedna star, je pa tko.... en moj kolega ga je kupu pa je dobr v motokrosu... pa ga na vsake tok ur treninga nese nazaj in ga obnovijo (zamenjajo volno), tko da glede na to, kok je star, nemorš velik vedt kakšen je.... bl kok ur je naredu v teh dveh tednih. mislm da pa če bi bil full slab... ga tud slišiš kako nima čistga zvoka. to je kokr se jst spoznam... upam da sm ti kej pomagal ajt :worship: Popravljeno Maj 16, 2006. Popravil rocky_zupca
reXton Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 ja poznam motor, poznam lastnika, smo dobri prjatli tko de vem de je sam 2 tedna str pa de je biu u nedelo na dirki u slovenj gradcu(Domen Pivk) tko de... hvala :D
NiX MX Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 (popravljeno) Sem že mislu da je fotomontaža .) Mogoče pa imajo vsi istega sponzorja :P :kva2:, ali pa je bil količinski popust :D Popravljeno Maj 17, 2006. Popravil NiX MX
grega 30 Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 zanima me ce kdo pozna kakega mojstra za aluminij švasat?namreč poču mi je zadnji... ups...preveč sem pobrisal...počil mi je zadnji okvir in to na obeh straneh :? počen je pa tam ko pride upet z vijakom v glavni okvir...ubistvu malo nad vijakom ko se cev začne širiti.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se