NiX MX Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 kaj pol to pomen d jst počas furam al kj ker me roke nč ne bolijio več so me res bolele prvih 10 furc pol pa nč več nevem lih tok počas pa tud ne grem pa nism nevem kok močen Če se voziš 1x ali 2x na mesec, pa nič kondicije ne prakticiraš :( , potem čutiš vse mišice še cel teden, pa še večjo možnost za padec imaš. Pri redni vožnji pa si tudi kondicijsko opomoreš in bolje spoznaš motor in teren .) , samo pa - povečaš stroške vzdrževanja. :doze:
reXton Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 ja sam usak dan se pa tut ne da... more bit mal pocitka umes... :) no drgac pa dons po pranju je stvarca zgledala cudovito: p.s.: se opravicujm kr so tkole slike sam ne znam jih zmanjsat pa nism lepu zravn http://www3.shrani.si/files/img0248950413.jpg http://www3.shrani.si/files/img0246950422.jpg http://www3.shrani.si/files/img0245950441.jpg
_MX50_ Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Zanima me pa samo glede vzdrežvanja, tukaj imam v vasi nekoga ki ima hondo cr letnik 1983 80ccm ne merka se jo nič daje notri olje za motorko znamke FUCHS pa mu še zmeraj vleče ko noro in dela. Ni pa opravil tudi še servisa ne.
gizmOkak Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 (popravljeno) vleče ko noro, zakaj.... zato ker si se samo s to vozu in z nobeno drugo in tako primerjal, al zato ker dela tako kot more.... mislim da prvo :) @reXton: Ti meni povedati kje dobiti ONE IND kit nalepk :) Predvsem številčnice Popravljeno September 20, 2006. Popravil gizmOkak
kalanček Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 (popravljeno) sej gutov je blo že kje omenjen sam usen Kok pa prbližn zmečete dnarja na let za motor? Popravljeno September 21, 2006. Popravil kalanček
PANTERA Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Ti meni povedati kje dobiti ONE IND kit nalepk Predvsem številčnice ti takšne pridejo v poštev
_MX50_ Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 vleče ko noro, zakaj.... zato ker si se samo s to vozu in z nobeno drugo in tako primerjal, al zato ker dela tako kot more.... mislim da prvo :) @reXton: Ti meni povedati kje dobiti ONE IND kit nalepk :) Predvsem številčnice Hehe nene sj sm se že fural z 125 pa enkrat tudi z kolegovo 85ccm pa med tosto 80ccm pa 85 niti ni blo take razlike :) :)
crosss Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 jaz delam 3% mešanico z oljem Husqvarna PRO+. Cena nekaj čez 2000SIT liter, je pa za motorne žage. Brez problema, tudi nove motorne žage so kar izpopolnjene in navite. Uporabljam ga že 1 leto, zaenkrat je še brez posledic.
MotoBoy Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Ti meni povedati kje dobiti ONE IND kit nalepk Predvsem številčnice ti takšne pridejo v poštev Vse nalepke dobiš pr Krmavnarju[avto tapetništvo] na brezovici
rocky_zupca Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 ex rexton.... dej prid u petk. oz. jutr na vače.... aal pa v soboto na javorje, da se mal bolj spoznamo,... ali pač samo zarad druženja... sej smo skor sosedje.... jow :worship:
reXton Objavljeno September 22, 2006 Opozori Objavljeno September 22, 2006 bom vidu kaj bom lohka... dons ne bom mogu pridt u soboto bom pa vidu kdaj bom domov prsu... bom se povedu use
Moto Mirko Objavljeno September 23, 2006 Opozori Objavljeno September 23, 2006 Živjo a mogoče kdo ve kdaj botočen prenos pokala narodov na eurosport2 sm že isku na teletekstu pa nč ne najdm. :? :? :? :? Drugača so pa naši že tm sm na netu najdu tole slikco so pa letos lepo spedenal motorje. Podrobneje poglejte kaj piše uzadi na akrapoviču. http://www.realmx.de/pics/mxdn2006/mxdn_fri/pages/62_1.htm :OK: :OK: :OK: :OK:
MX_Peter Objavljeno September 23, 2006 Opozori Objavljeno September 23, 2006 bom vidu kaj bom lohka... dons ne bom mogu pridt u soboto bom pa vidu kdaj bom domov prsu... bom se povedu use Tukajle si poglej ;) SPORED
Moto Mirko Objavljeno September 23, 2006 Opozori Objavljeno September 23, 2006 Tukajle si poglej ;) SPORED Najlepša ti hvala! :yea1: :yea1: :yea1:
shumi1 Objavljeno September 23, 2006 Opozori Objavljeno September 23, 2006 jaz delam 3% mešanico z oljem Husqvarna PRO+. Cena nekaj čez 2000SIT liter, je pa za motorne žage. Brez problema, tudi nove motorne žage so kar izpopolnjene in navite. Uporabljam ga že 1 leto, zaenkrat je še brez posledic. kup si ttsa res da je dražji je pa namenjen za motorje olje za motorne žage je narejno za 2kw moči ne pa za 20kw in več
norc 16 Objavljeno September 23, 2006 Opozori Objavljeno September 23, 2006 kolko % mešanice delate jaz delam 2 do 2,5% aja če koga zanima mi doma leži par litrov tts-a preveč
krispi_rolls Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 Mene zanima kje bi lah kupu kkšno dobro Husqvarno cr125. Tko ne prevec staro. Pa a mogoc kdo ve kok ma to kej konjov? Pa kok kej gre ta stvar.... . :?
shumi1 Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 eno mam jaz samo jo bom mel še ene 2 meseca 100% po bomo pa vidl drgač se pa neki prodajajo po avtonetu gre pa dost ma okoli 40konjev
krispi_rolls Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 Kok pa je kej stara ta tvoja.... Pa za kok prbližn jo boš prodaju... Pa dej jo mal na kratko opiš pliz. :OK: ej norc 16 kaj je to tts?? :? Aja če ne pa če ma kdo za prodat kkšno husqvarno croos nj pove.... a je to res k pravjo da je husa pravi stroj od crossa
rocky_zupca Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 če hočeš vedt kater motor je taprav stroj... pa da se res neb kregal pa vsak svojga hvalil, predlagam da si greš pogledat eno dirko, v razredu do 125ccm pa si poglej katerih motorjev je največ... in boš prb vedu kje se stvar vrti... mislm pa da letos sploh ni nobene huske na tekmovanjih.... al pa mogoče ena?? :? moje mnenje
krispi_rolls Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 Dej shumi 1 dej tvoj gsm.... Pa dej kej več povej o tej tvoji husqvarni Pa za kok jo bos prodaju.... pa kok je stara.... pa kje ti zvis?
MX_Peter Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 Everts za konec njegove sanjske kariere pokazal, da Američani le niso nepremagljivi, kakor se delajo! Je kdo gledu dirko, oziroma če ima kdo posneto, bi bil zlo hvaležen :D REZULTATI MXDN
norc 16 Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 ej norc 16 kaj je to tts?? :? olje ki se tanka v kroske za mešanco
shumi1 Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 ma ja kroske so vse prližn iste ni took vlik razlike v znamkah razn ne kupovat kakšnih čudnih firm husa je res ql kroska če že kupuješ tak da ti jo kar priporočam .) ker motor pa maš zdej :OK: moja je letnik 98 hmm cene pa še nam reku :OK:
krispi_rolls Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 A ta tvoja husqvarna sama dela mešanco ane.... :? A ta tts mors nujn tankat u kroske al lah tut navadno olje za mešanco za 2T :? ker motor pa maš zdej Jz mam zdele Aprilio RX50 urihtano tko d gre ene 90 km/h Ej a usaj prblizn ves kok gre ta tvoja husa...... pa da ni preveč raz***ana...... če je use kul z njo pol se priporočam za pruga kupca :D pa dej povj eno okvirno ceno k jz bi jo res kupu aja S KJE pa si ti drugač :? :blush: če gdo pozna kkšno motocross stezo k bi tko k pr kartingu posojal še motorje nj pove NUJNO k bi rad za rojstn dan ene frende povabu na cross!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se