volk Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 :D pa ga mam tudi jaz yamaha 250 l. 2002 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 :D pa ga mam tudi jaz yamaha 250 l. 2002 :yea1: čestitam :OK: pa čimveč blata ti želim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ziga412 Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 A mogoče kdo ve zakakšno trgovino kjer bi se dalo dobit bat za KTM po ugodnejši ceni kot v MOTOR JET-u.? Kr predračun kr so mi ga pripravli je 140 eur, pa se mi zdi (glede na to da sm meu prej Yamaho) mal drago. Mejte se. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NiX MX Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 A mogoče kdo ve zakakšno trgovino kjer bi se dalo dobit bat za KTM po ugodnejši ceni kot v MOTOR JET-u.? Kr predračun kr so mi ga pripravli je 140 eur, pa se mi zdi (glede na to da sm meu prej Yamaho) mal drago. Mejte se. Pokliči Moto Maria, ali kogar koli, ki gre k Aunerju .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 lp! Samo za info:) motor je drug dan začel delati normalno :OK: kok sm jest vesel :) nevem kaj ga je medlo prve par urc vožne z novim batom hvala za pomoč lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NiX MX Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 lp! Samo za info:) motor je drug dan začel delati normalno :OK: kok sm jest vesel :) nevem kaj ga je medlo prve par urc vožne z novim batom hvala za pomoč lp Zdej ga pa lepo ulavfaj, pol pa pridno ožemaj gas, da ne bo prišlo do "zapacanja" bata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Zdej ga pa lepo ulavfaj, pol pa pridno ožemaj gas, da ne bo prišlo do "zapacanja" bata Ja NIX ti tudi ulaufaj bat, ker ko se sezona začne (lepo vreme), ne bo časa za to ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NiX MX Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Ja NIX ti tudi ulaufaj bat, ker ko se sezona začne (lepo vreme), ne bo časa za to ;) Sem že (končno) :doze: skup spravu in na prešernov dan zakurblu :OK: Pa ne boš verjel, kaj se je pol naredilo :naughty: Mašina se še ulaufala ni, pa že tako živčno prosi :yes: , da jo bo treba kmalu ven spustit :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Sem že (končno) :doze: skup spravu in na prešernov dan zakurblu :OK: Pa ne boš verjel, kaj se je pol naredilo :naughty: Mašina se še ulaufala ni, pa že tako živčno prosi :yes: , da jo bo treba kmalu ven spustit :yea2: Spust žvad, da ne boš mel pol problemov, ko bo besna :D :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NiX MX Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Spust žvad, da ne boš mel pol problemov, ko bo besna :D :kva2: Ja sej, pol mam pa celo sezono probleme, ko me skoz meče :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Mene pa zanima koliko časa vam ketna pa zobniki zdržijo in pa koliko kaj pride komplet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NiX MX Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Mene pa zanima koliko časa vam ketna pa zobniki zdržijo in pa koliko kaj pride komplet. Odvisno kolk se voziš in kako vzdržuješ :yes: .Če nič ne rihtaš :BUA: je za kako sezono, drugače pa tudi za dlje.Ko kupuješ daj malo več denarja .) in kupi Renthal zobnike in DID ketno :OK: , lepo vzdržuj pa bo dolgo mir :D . Enkrat sem kupil Regino, pa se je tako raztegovala, da sem imel konec sezone skoraj dve :blink: Mogoče sem naletel na izdelek, ki je bil narejen v ponedeljk trinajstega, pa še polna luna je bla :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
grega 30 Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 a kdo ve kje bi dobu najcenejše dekoracijske nalepke za crf450 l.2004?rabim pa jih samo za na plastike ki so prišravfane na tank oz na hladilnik.po sezoni limanja in flikanja razcvetelih nalepk sem včeraj popizdil in so romale v kanto za smeti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NiX MX Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 a kdo ve kje bi dobu najcenejše dekoracijske nalepke za crf450 l.2004?rabim pa jih samo za na plastike ki so prišravfane na tank oz na hladilnik.po sezoni limanja in flikanja razcvetelih nalepk sem včeraj popizdil in so romale v kanto za smeti. Dekor je ponavadi najbolj na udaru, zato so tudi cene udarne :D Pokliči Kermavnerja, Zupin motosport v Lemberg, ali pa Auner Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Nalepke za cel motor pridejo okol 200€ :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto Mirko Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Takle dekor dobis pr jamp d.o.o. za 75 eur. (one industry brez prevleke za sedež) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rocky_zupca Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 tale je pa grd.... saj men.... pa ful velik jih vozjo, tko d je kr mal preveč popularen... Sm vidu že velik lepših... npr. MX Peter ma na svoji hondi mislm da tazga full hudga! :grim Ker pa je, pa nebi vedu, nej sam pove.... pa kok stane :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Nalepke za cel motor pridejo okol 200€ :headbang: ja komplet kit skupaj s prevleko za sedež... in to od one industries. Racetech je že 40€ cenejši :D samo za boke pa je okrog 70€, govorimo za one ind. dobi se tudi za majn. Imajo jih pa povsod kjer je cross trgovina :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 A lahko jst naročm običajn ležaj 6205 C4 recimo od FAG-a :? Pa če slučajno kdo ve za kakšno trgovino kjer bi prodajal ležaje od SKF-a Mejte se. Če ti rata dobit C4 ležaj v prosti prodaji, obvezno povej kje, ker kolikor sem se zanimal, dobiš max C3 zračnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ziga412 Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Če ti rata dobit C4 ležaj v prosti prodaji, obvezno povej kje, ker kolikor sem se zanimal, dobiš max C3 zračnost. Tud jst sm pršu do te ugotovitve. Kamorkoli sm klicu povsod so rekli da se ga ne da dobit. Bo treba kr original naročit. Če pa slučajno mi ga uspe kje najt bom pa sporoču. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
7johnny7 Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Mene pa zanima kje se dobi tista crna folija, ki se jo da naprimer pod stevilko nato cez pa stevilko ! Zanima me ce kdo na primorskem prodaja te folije ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ziga412 Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Mene pa zanima kje se dobi tista crna folija, ki se jo da naprimer pod stevilko nato cez pa stevilko ! Zanima me ce kdo na primorskem prodaja te folije ? Jst uporablam kr navadno čno foljo ki jo dobiš v vsaki knjigarni. Seveda morš pol sam izrisat obliko. Je pa to najcenejša varjanta in tud kr dobra :OK: Če pa hočeš jo lahko kupiš prov za tvoj model motorja v vsaki motokros trgovini. Je malo debelejša in oblika že izrezana tako da jo samo nalepiš. Seveda pa je tudi cena občutno višja :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
7johnny7 Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Na zalost sem pregledal vse knjigarnev okolici (Vipava, Ajdovščina). Pa nima noben take folije, knjigarne je sploh ne drzijo ! Zato prosim ce mi lahko kdo pove kje jo kupuje ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NiX MX Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Na zalost sem pregledal vse knjigarnev okolici (Vipava, Ajdovščina). Pa nima noben take folije, knjigarne je sploh ne drzijo ! Zato prosim ce mi lahko kdo pove kje jo kupuje ! Poglej v kakšno železnino, oz. v trgovino ko imajo stenske in talne obloge, letve in podobno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 (popravljeno) a kdo ve kje bi dobu najcenejše dekoracijske nalepke za crf450 l.2004?rabim pa jih samo za na plastike ki so prišravfane na tank oz na hladilnik.po sezoni limanja in flikanja razcvetelih nalepk sem včeraj popizdil in so romale v kanto za smeti. Tukajle si poglej: http://www.mxdiscount.com/produits-liste.a...da-graphic-kits Če naročaš za več kot 150eu robe dobiš, na dom brez poštnine ;) Popravljeno Februar 16, 2007. Popravil MX_Peter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se