Moto Mirko Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 Ej a je kej razlike če bi dal na 250f gor zadnjo gumo 110 namesto 100 širine. hvala. lp! mislm da ne k sm mal gledu slike mx2 motorjev in majo obistvu oni 110 gumee na 100 feltni saj tko ma carioli :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peky Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 evo dons po dveh mescih dobim končno motor:D :OK: :OK: :kva2: :kva2: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 evo dons po dveh mescih dobim končno motor:D :OK: :OK: :kva2: :kva2: :worship: :worship: Ja kje si ga pa mel 2 mesca ;) Zdej pa gasa :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto Mirko Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 evo dons po dveh mescih dobim končno motor:D :OK: :OK: :kva2: :kva2: :worship: :worship: super kerga pa :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Plaw-je Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 fantje imajo 110 gumo da manj vrti motor v prazno in, da je izkoristek moči maksimalen ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 pol maš ti motor iz putra če ti ob majhnem padcu unič hladilnik .) dovolj, da ga nerodno nasliniš nekam :grim drgač pa fantje... zdej sm pešak...vsaj en lep cajt :headbang: sem imel "letalske" vaje, pa se niso izšle po načrtih, tko d je komolec v offside vrglo :slap: :lol1: zdej mam longeto slab teden, pol pa 6 tednov razgibavanja brez obremenitve roke :wacko: pol pa lahko počasi obremenjujem in po ene 2mescih lahko nazaj jaham... Imel kdo podobne izkušnje z izpahom komolca? Meni se zdijo ta obdobja za lase prvlečena, k to se je zgodilo v četrtek, včeri sm komolec že premikal brez bolečin, sicer ne s polno amplitudo, na polovico pa že :whistle: je pa še tak k od stewarta (obseg ene 40cm :blink: :eek: ) in barve tudi :lol1: lih orehove vasi in mačkovcev ne bom odpelal, pol avgusta pa že gasss po mojem O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rocky_zupca Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 ja noro no... Polhno poskodb. Ej gizmo, obdobja niso nc za lase prvlecena, treba je it ornk skoz okrevanje pa pocas, drugac se poskodbe ponavljajo... Jz sezmer trdo delma na vseh vajah za ramo... upam d bom zrihtu.. do avgusta, pa bom sou kje pelat. Sm tud jz mislu, uf to bomo hitr, ko pa zacnes trdo delat, pa vids kok velik mors delat d se dejansko dobr zrihta. Mam pa tud odprto varijanto, da grem na pokal narodov v Budds Creek v ZDA, ob enem ko bom tam na dopustu, ce valda bom... :kva2: :kva2: A ma se kdo v planu it tja? Gizmo: cimhitrejs okrevaj :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 Mam pa tud odprto varijanto, da grem na pokal narodov v Budds Creek v ZDA, ob enem ko bom tam na dopustu, ce valda bom... :kva2: :kva2: A ma se kdo v planu it tja? Gizmo: cimhitrejs okrevaj :worship: hvala za želje :OK: waaaaaaaaaaa, kam greš :eek: zdej sm ti tko fouš d se kar kadi :) pazi na kovčke, da ne bojo cunje doma notr pa js :kva2: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 no zdej ti tuki gvoroiš že o hudih padcih za moje pojme če uničiš hladilnik to ni en mjhn padc pol pa nevem gimzo to so pa okvare motorja tko da nemoreš kaj sam jst kolkr vem če bo en proabvu 450 nebo naredu v parih krogih za 1000ali več evrov škode Kaj putr :lol1: . Hladilniki so, kot so ti že fantje razložil iz zelo mehkega materiala. Jest bi samo še dodal, da se mi je hladilnik skrivil, ko mi je enkrat Honda CR250R v kombiju padla na cisterno za vodo, ki je bla glih štiri oglata. :kva2: Če te še kaj zanima kar vprašaj. :worship: hvala za želje :OK: waaaaaaaaaaa, kam greš :eek: zdej sm ti tko fouš d se kar kadi :) pazi na kovčke, da ne bojo cunje doma notr pa js :kva2: :whistle: Yo Gizmo. Zdej te šele trga, ko maš cajt za premišlevat a ne. Moja roka bla dons namočena v Jadransko morje. Ker gre za tole globalno segrevanje se splača dol jet, ker je toplo (je reku eden vikendaš) kot sredi avgusta. Za vse nezmrzljivce je kopalna / plavalna sezona odprta. Za vse poškodovane (vključno z mano) pa se rane po terapiji v morju hitreje celijo. Mal so me na plaži čudno gledal, ker sem čofotal z desnim zapestjem, ampak pomaga. Kako bi šli pol u Ameriko na pokal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 Yo Gizmo. Zdej te šele trga, ko maš cajt za premišlevat a ne. Moja roka bla dons namočena v Jadransko morje. Ker gre za tole globalno segrevanje se splača dol jet, ker je toplo (je reku eden vikendaš) kot sredi avgusta. Za vse nezmrzljivce je kopalna / plavalna sezona odprta. Za vse poškodovane (vključno z mano) pa se rane po terapiji v morju hitreje celijo. Mal so me na plaži čudno gledal, ker sem čofotal z desnim zapestjem, ampak pomaga. Kako bi šli pol u Ameriko na pokal? ja sam res... :D :P ooo se godi tebi :) bom reku punci ja, če me odpelje na morje :naughty: js sm biu pa fotoustvarjalc na treningih naših fantov :OK: rezultat :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto Mirko Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 oj carji kako kej?? a kdo ve za kakšen motor yamaha al pa kawasaki 250 4-taktni priporočljivo da je sesut k sm zlo na tesnem z evri ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 (popravljeno) Ej Mirko. Kje je pol kle računica? :( Bol ko je razfukan, več bo dnarja - eurov :naughty: Popravljeno April 30, 2007. Popravil Pirurirc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto Mirko Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 Ej Mirko. Kje je pol kle računica? :( Bol ko je razfukan, več bo dnarja - eurov :naughty: ja boom probu rablene dele al pa kj sam nardit pa bo pol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rocky_zupca Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 Kako bi šli pol u Ameriko na pokal? Jst mam to se vse v dogovorih. Jasn bo pa ta tedn. Tam bom 4 tedne, od New Yorka oddaljen prb. 600km. :OK: Itak da nebom zamudil take sanse :kva2: :grrr . Na kovcke lohk se tok paszis pa jih zgubijo. (namest Brnik, so mi enkat poslal kufre v Berlin) :headbang: :headbang: Upejmo d abi slo kej slovencev tja navijat, pab nardil svoj navijaski tabor :D Pa namig: Najbolj se je cimprej odloct ker letalska karta je vsakdan drazja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 Brata Gselman gresta for sure. Majo že hotel rezerviran. Baje da u krogu 100 km cca. je že vse zaseden. Če bi jest šou (bom zdej spet mal pameten) bi tm najel kemperja in bi se na dirkališču uparkiru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shumi1 Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 (popravljeno) al je pa sam moja husqvarna tok dober narjena .) da se zmer prej jst zejbem k motor zanima me če ma kdo za prodat kakšne gume k niso ble velik vožene Popravljeno April 30, 2007. Popravil shumi1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ancika Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 (popravljeno) Nekaj rezultatov iz European Motocross Championship; Gdansk(Poljska) EMX 2 Junior PRVA VOŽNJA 1. Evgeny Mikhaylov(44,RUS) 2. Klemen Gerčar(62,SLO) 3. Yauheni Tyletski (89,BLR) 4. Frantisek smola(26,CZE) 5. Mauro Fiorgentili(6,ITA) 6. Samuel Zeni(52,ITA) 7. Theo Urbas(49,SLO) . . . . DRUGA VOŽNJA 1. Yauheni Tyletski (89,BLR) 2. Klemen Gerčar(62,SLO) 3. Evgeny Mikhaylov(44,RUS) 4.Frantisek smola(26,CZE) 5. Mauro Fiorgentili(6,ITA) 6. Samuel Zeni(52,ITA) 7. Theo Urbas(49,SLO) . . . To je samo do sedmega mesta, če želi kdo še bolj natančne rezultate naj pove oz. če kdo želi vrstni red do konca(bilo je 25 tekmovalcev). LP Drugače je pa tu več podatkov: EMX2 Junior http://www.mylaps.com/results/newResults.jsp?id=513194 http://www.mylaps.com/results/newResults.jsp?id=513196 http://www.mylaps.com/results/newResults.jsp?id=513197 EMX Open http://www.mylaps.com/results/newResults.jsp?id=513201 http://www.mylaps.com/results/newResults.jsp?id=513203 http://www.mylaps.com/results/newResults.jsp?id=513204 Popravljeno April 30, 2007. Popravil ancika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 pridni naši :OK: kapo dol :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 (popravljeno) Če kdo kupuje Hondo CR 125 Menjan bat, olje v mašini svečka pred 2h.Vage in verižni set je bil menjan jesen.Na motorju je Renthal balansa braking sprednji disk.Zraven dam se nove sprednje in zadnje disk plosčice in se veliko delov. mam pa tud celotno opremo [uFO,HJC] za prodat. Popravljeno April 30, 2007. Popravil MotoBoy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto Mirko Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 joj kok mam tečno ženo spet me ni spustila na tekmo :angry: :angry: :angry: plis djte mi napisat obnove če vam ni odveč hvala res hvala :OK: :OK: :OK: Če kdo kupuje Hondo CR 125 Menjan bat, olje v mašini svečka pred 2h.Vage in verižni set je bil menjan jesen.Na motorju je Renthal balansa braking sprednji disk.Zraven dam se nove sprednje in zadnje disk plosčice in se veliko delov. mam pa tud celotno opremo [uFO,HJC] za prodat. oooooovvvvv kok je pa kj cena za to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 CENA : 1900 € Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 PRODANO :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw11 Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Ima kdo rezultate iz DP Semič 01.05.2007. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fulhitr Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 če jih ni na netu počaki d piruric pove... js sm vidu sam drugo vožno in lohk rečem da 125/250f zanimiva fulll v drugi vožni če se ne motm 1.irt m 2.irt j. 3.gerčar 4.mulec 5.urbas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rocky_zupca Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 jz sm bil od 10ih dopoldan dol, ampak se bom vzdrzal vseh komentarjev... Naj si drugi spraznjo duso.... jz sm presibak za sprejemanje kritik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se