Skoči na vsebino

Za motokrosiste

jhribar1

Priporočene objave

Yo fotke :yea1:

Coppins 6 :OK:

Cairoli 222 :kva2:

Ciao Italia by Rattray 16 :grim

Start MX1 :naughty:

foto: me, myself & I

post-7006-1178608355_thumb.jpg

post-7006-1178608379_thumb.jpg

post-7006-1178608413_thumb.jpg

post-7006-1178608465_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Pirurirc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni.

Ja najbrž je nekaj posebnega gledati mojstre v akciji. Čestitke za slike.

Me zanima ali kdo kaj ve kaj je s progo v Gradinu. Po tistem bednem pripetljaju se ne govori kaj dosti. Mar to pomeni da bo tudi dirka za DP odpovedana kot je bila že Akrapovič pokal ??

Lep pozdrav.

L'Thor

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Coool fotos!!!!!

se strinjam, bravo :OK:

L'Thor: Kar js vem so treningi normalno dol, k jim je uspelo urihtat papirje... Nepreverjene info. Ne vzet za besedo :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me kaj menite o hard endurah znamke TM?

Menim da je samo za Tisoč Metrov :kva2: !?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a kdo ve kje bi lahko dobu nalepke showa za na prednje vilce.hvala za odgovor

mislim d sem jih vidu pr kermavnerju... čene prej pokliči. Drugače pa jih imajo v Auner (A)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam en problem in ni mi jasno prov nič.iz prednjih vilic mi po vožnji pihne zrak samo iz levega amortizerja.trdota je nastavljena na obeh enako.spodaj in zgoraj.da bi kaj olja spučale oz.da bi biv slab semering tud ni vided.če kdo kaj ve u tej smeri,kar ne dvomim!bi bil hvaležen odgovora,ker sem dost picajzlast mam rad da so stvari vsaj kolkotoliko porihtane.hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Lj. jih ima Kermavner. Pride tudi s štantom na vsako dirko. V nedeljo bo v Lembergu na DP dirki.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole je posnel Sandi zadnjič u Semiču na DP dirki. :OK: :grim :kva2: :yea1: http://www.alliance.si/video.php?id=63

Tole smo pa snemal v zadnjih dneh. Yeah :eek: :cry: :blink: :doze: :hmm: http://www.alliance.si/video.php?id=65 GIVE ME THE BIKE :headbang: :lol1: :lol1: :kva2: :naughty: :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:kva2: :lol1: :lol1: :lol: :lol:

Ja bravo, se vec takih....!!! :yea1: :yea1: Hudo se mate res... haha...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bi to tudi delu :OK: :OK: :OK: Dobri video ni kej, fajn skup zmontiran. Vse pohvale in še več takih ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To so Boxer racing in Bud racing motorčki. Kitajski agregati z evropskimi šasijami.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še več takih posnetkov :OK:

Štajersko prekmurski team z malo ljubljanskega priokusa pa je današnjo soboto izkoristil za dirko v bližnji Madžarski. Proga in golaž odlična, vreme se nas je usmililo. Eni so pa celo uspeli navezati prijatelstva z težko se sporazumevajoćimi Madžarkami :wub:

Rezultati zadovoljivi, nekaterim se še vedno pozna da so kakšno leto nazaj pri nas mešali štrene čist pri vrhu, sedaj pa že osvajajo Madžarsko :worship:

post-5471-1179000394_thumb.jpg

post-5471-1179000441_thumb.jpg

post-5471-1179000485_thumb.jpg

post-5471-1179000522_thumb.jpg

post-5471-1179000570_thumb.jpg

post-5471-1179000638_thumb.jpg

post-5471-1179000677_thumb.jpg

post-5471-1179000702_thumb.jpg

post-5471-1179000727_thumb.jpg

post-5471-1179000747_thumb.jpg

post-5471-1179000816_thumb.jpg

post-5471-1179000869_thumb.jpg

post-5471-1179000905_thumb.jpg

post-5471-1179001018_thumb.jpg

post-5471-1179001073_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A mogoče kdo ve, zakaj je proga Sela pr Lavrici zaprta oziroma zakaj piše, da je vožnja strogo prepovedana? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cene mališancev so od 1000 dalje. Teli na posnetku so 1500. Jest bom tud svojga prodajal. U kratkem. Proga na Selih je zaprta zaradi sostanovalcev ki jih je motil zvok motorjev. Morda malo čudno, ker kje the hell so ti sostanovalci. To so uni iz Orel. Tm stanuje tud Denis, k z nami pele MX in dobro ve kdaj se je kdo vozil. Recimo če je na trening prišel Može je Denis takoj vedel, da je ta velliko hitrejši od pravljičarjev, ki smo se pasli na tej pisti. Hrup na Orlah ni bil izven meja normale, vendar če se komu sprdne da dela sranje, potem je to tako. Na pravni al pa človeški ravni. Ko se je proga zaprla je bilo to ravno v zadnjem letu mandata župana, ki je načeloma motokros podpiral, vendar se zaradi bližujočih volitev tega ni upal povedat naglas. In smo ostal brez proge. Baje da bodo zdej tam naredil poligon za terence. Motokros pa zaenkrat definitivno odpade. For sure. Sem zadnjič osebno preverjal pri ljudeh, ki so zelo pri koritu. J... ga.

Carji na Madžarskem. Jeeee :OK: :grim :kva2: Klavdij je glavni # 59. All respect. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

učeri sm biv u lembergu se fantje pelajo za znort jst bi se pomojm vozu s prvim u 65 klasi open tekme sploh niso zanimive pa 65 tut ne. sam meni ni jasn kako gerčar ni ujev j.irt 1 vožno drugo vonžno pa če bi bla 5 min dalša tekma bi mulc zmagu tko da pomojm irta sam štarti rešujejo :? :? sam p.irt je biv pa hitrejši od molnarja sam je naredu preveč napak,ostali 85 se pa ne pelejo nikamor. tekme so ble pa zanimive :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene pa še zanima če ma kdo kšno pokvarjeno hondo cr125 letnik 2000 pa če jo proda mam ene dele doma pa bi jo nabavu hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bekanovicu speet crknul neki motor vcer na derki!!? :? :? Cist posac se je pelov, neki gledov dol prot ketni? Ni mi jasn kva se dogaja z tem KTMom... A ker ve kej vec? Skoda za poba k zgubla tocke, k 0 nabija, pa bi ob pirliki napak za najbolsih lahk pokaserov celo kaksno zmago,...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!