lasagna Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Ker prvič odpiram temo, si je niti nisem upal drugje (bodo že prestavili). Namreč novica je POMEMBNA za vse bodoče kolekcionarje in ljubitelje posebnosti : Evropska skupnost je sponzorirala nekaj projektov ob pridružitvi novih članic, med katerimi je tudi ponudba omejene količine Yamahe FZ6S v barvah evropske unije ! Danes pride s carinarnice slovenski kontingent celih ŠESTIH primerkov in upam, da bo popoldne že v štacuni. Če bo EU subvencionirala tudi carino, bo res za pogledat. Zdaj bomo vse zvezde videli tudi med vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Eden od projektov je tudi ljubljanski nogometni stadion s travo v barvah EU! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Zanima me, v kakšni barvi bo napis "1. aprilililili" na bokih teh edinstvenih motorciklov? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Zanima me, v kakšni barvi bo napis "1. aprilililili" na bokih teh edinstvenih motorciklov? :P Zaradi mene tut lahko v rozi.. :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno April 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2004 Zanima me, v kakšni barvi bo napis "1. aprilililili" na bokih teh edinstvenih motorciklov? :P NATO blue Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 1. april <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Kaj pa če je vse to res?????? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pies: Ne ne se sam hecamo; sej jih ne bo sam 6. :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 joj kaj dela 1. april...človk ne ve al nej bi verjel al se pa sam norca delate.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 joj kaj dela 1. april...človk ne ve al nej bi verjel al se pa sam norca delate.... :D Ti kar verjemi. Tu so vendar same resne, zrele in odgovorne osebe. :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Na tem mestu obljubljam, da se ne bom nikoli več iz ničesar delal norca, da ne bom nič kritiziral in da bodo moji prispevki samo konstruktivni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Na tem mestu obljubljam, da se ne bom nikoli več iz ničesar delal norca, da ne bom nič kritiziral in da bodo moji prispevki samo konstruktivni. Pa kaj vam je dones. Vsi iz teme drugi štosi v druge teme bežijo. Ah, seveda, Ajgor se je tja vrnil, sedaj pa Osama tu šale stresa. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 pa zakaj ravno FZ6? niso nasli nobenega motorja?! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno April 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2004 pa zakaj ravno FZ6? niso nasli nobenega motorja?! :devil: :lol1: Iz uradnih virov se je izvedelo, da bodo čez dobre pol ure vsi razprodani. Upam, da ni nihče čakal v vrsti, tako kot nakateri sodelavci na regres za dopust.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se