Meetya Objavljeno Oktober 3, 2004 Deli Objavljeno Oktober 3, 2004 No ja sej sm tud jz pričakoval, da bo Jereb zmagu sam vsen je tud Peljhan zlo dobr vozu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 3, 2004 Deli Objavljeno Oktober 3, 2004 Bil na drugem delu Saturnus rallyja(včeraj,na Vojskem)in morm rečt da mi je blo prov hudo...stal sm prav na zadnjem ovinku za 180° v desno in se je dal vidit marsikaj :OK: Kdo ve kdaj je naslednji rally v SLO...mislim da je rally Postojna :hmm: P.S.: Čestitke Jerebu,čeprav sm bolj navijal za Peljhana :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Oktober 3, 2004 Deli Objavljeno Oktober 3, 2004 nasledni rally je postojna 23.10.04 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meetya Objavljeno Oktober 3, 2004 Deli Objavljeno Oktober 3, 2004 (popravljeno) Mislim da bo rally v Postojni 22 in 23. oktobra. Popravljeno Oktober 3, 2004. Popravil Meetya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 3, 2004 Deli Objavljeno Oktober 3, 2004 Uf...najbl neidealen čas zame .) :doze: Ampak useen upam da mi bo ratal prit pogledat kej! Je mogoče kakšna uradna internetna stran rallyja Postojna???Jst namreč nism nič našel! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meetya Objavljeno Oktober 3, 2004 Deli Objavljeno Oktober 3, 2004 Ja ker je še ni. Baje bo aktivna čez nekaj dni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 3, 2004 Deli Objavljeno Oktober 3, 2004 OK...sporočte naslov strani ko bo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 (popravljeno) Živjo! Imam eno vprašanje glede Peljhana. Ker prodaja blagovne znamke Audi/VW, kako da mu dovolijo voziti tujo znamko? Če je odgovor, ker VW/Audi nimajo primernega avtomobilčka, ali to pomeni da ne izdajajo dovoljenja/homologacije za npr. predelan avtomobil?? Ker so A4 quattro in ker so Golfi V. 4 motion, pa turbo motorji. :hmm: No ja, saj tudi Jereb prodaja Seate pa vozi Subaujčka....... Hvala za odgovor...... :grim Popravljeno Oktober 6, 2004. Popravil viggen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 ak Zasavje, glede pelhana poklici mpi pa ti bo razlozu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meetya Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 (popravljeno) Ja na strani http://www.ak-zasavje.com/ je link do Rally postojna. :) Sam je še bl revščina gor, ker še nimajo vseh info. Popravljeno Oktober 10, 2004. Popravil Meetya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 Tom Nemarnik bo vozu clio s1600,po napovedih se vraca bubnic napoved generalno:pelhan,bubnic,kaucic n2000:jeram,turk,smrdel yugo:prezl,fratina,komar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Ker ne vem, kam bi to "vtaknil, bom kar sem" ... Ker mi "dolgoročni spomin še vedno deluje", se tudi še vedno spomnim s katerim avtom je tekmoval g. Brane Kuzmič, na eni od hitrostnih preizkušenj tudi iz Idrije proti Vojskem ... ... in sedaj ugotavljam, da je g. Brane že tedaj "med ta velikimi reli avti" nakazoval, v katero smer se bojo po svoji velikosti razvijali bodoči reli avti ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OldSchool Kawi Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 A morda kdo ve, kje bi bilo mogoče videt legende grupe B, kot so Audi Quattro, Peugeot 205 T16, Lancia 037... Je kakšen classic rally v okolici sosednjih držav ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 A morda kdo ve, kje bi bilo mogoče videt legende grupe B, kot so Audi Quattro, Peugeot 205 T16, Lancia 037... Je kakšen classic rally v okolici sosednjih držav ? Jeseni je v San Marinu "Rally Legend", lani sem bil tam - noro...letos obvezno spet. OldSchool Kawi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 jez sm meu prilko to videt kot predvozače na svetovnem prvenstvu v italiji. Na žalost zgledajo precej nebogljeno napram sodobnikom. Pa sm bil ekstremno srečn, ko sm vidu mimo mene drvet Lancio 037 in S4..... OldSchool Kawi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OldSchool Kawi Objavljeno September 25, 2015 Deli Objavljeno September 25, 2015 Jeseni je v San Marinu "Rally Legend", lani sem bil tam - noro...letos obvezno spet. Lahko bi se mal zmenli da kdo pele pa nas gre več motosvetovcev u kup 10./11. oktober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno September 28, 2015 Deli Objavljeno September 28, 2015 Lahko bi se mal zmenli da kdo pele pa nas gre več motosvetovcev u kup 10./11. oktober Midva z ženo greva že v sredo popoldan, tako da bova v San Marinu že v četrtek zjutraj, zaparkirava kamper, se presedeva na skuter in prečeševa hitrostne, da vidiva kako se je najbolje seliti, pa še malo si bova ogledala državico, za kar lani ni bilo časa. Bi pa opozoril vse, ki imate namen iti na ta rally - San Marino NI v EU in tam ne veljajo evro tarife za GSM (najbolje je blokirati še italijanski signal in upati, da bo lovil). Cartman in OldSchool Kawi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OldSchool Kawi Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Midva z ženo greva že v sredo popoldan, tako da bova v San Marinu že v četrtek zjutraj, zaparkirava kamper, se presedeva na skuter in prečeševa hitrostne, da vidiva kako se je najbolje seliti, pa še malo si bova ogledala državico, za kar lani ni bilo časa. Bi pa opozoril vse, ki imate namen iti na ta rally - San Marino NI v EU in tam ne veljajo evro tarife za GSM (najbolje je blokirati še italijanski signal in upati, da bo lovil). maš kakšno sliko/ mal potopisa, kdo je zmagu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Oktober 16, 2015 Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 maš kakšno sliko/ mal potopisa, kdo je zmagu ? Žal je zaradi spleta okoliščin tik pred odhodom (dva dni) prišlo do odločitve, da ne greva - sicer letos nisva ostala čisto brez adrenalinskih popotovanj, saj sva bila v Spielbergu na DTM-u, v Brnu na Motogp in v Krškem na dirki svetovnega prvenstva v Speedway-u. Na koncu se je izkazala odločitev za pozitivno, saj mi je predvčerajšnjim na krajši poti po Sloveniji počil povratni vod sistema za vbrizg nafte in se je vse skupaj končalo na vlečnem vozilu. Vsekakor pa ostaja ogled rally-ja v San Marinu v koledarju za drugo leto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 16, 2015 Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 Danes in jutri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 kakšen reli pa to je ? EKOLOŠKI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OldSchool Kawi Objavljeno September 11, 2016 Deli Objavljeno September 11, 2016 Ob 26. 5. 2015 at 8:06, Roman pravi: Jeseni je v San Marinu "Rally Legend", lani sem bil tam - noro...letos obvezno spet. Letos sem pa tudi jaz tam, bo še kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno September 12, 2016 Deli Objavljeno September 12, 2016 pred 17 urami, OldSchool Kawi pravi: Letos sem pa tudi jaz tam, bo še kdo od tukaj? Zaenkrat je v planu - upam, da se vse izteče ok (spet mi je crknil kamper - pri 140k km mi je počil bat in uničil kompletno mašino...). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 Deževna nedelija ma smo sli navijat za naše. Buzet Bmflar, bajkr88, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OldSchool Kawi Objavljeno Oktober 10, 2016 Deli Objavljeno Oktober 10, 2016 (popravljeno) Kljub slabem vremenu in večinoma mokri progi sva se s kolegom kar zabavala na letošnjem Rally Legendu. Izjemni avti, ni primerjave s sodobnimi, vsaj zame. Žal je zadnji dan bilo tekmovanje tragično prekinjeno zaradi nesreče, v kateri je Renault Clio Maxi izgubil nadzor na spolzki podlagi in letel naravnost v zaščitne bale, ki so stale pred publiko. Žrtev naj bi bila maršal, vendar identiteta ni bila potrjena (vir: mediji). Ranjenih je bilo še 8, od teh je ena ženska v kritičnem stanju. Spodaj prilagam povezave do posnetka, za tiste ki želite bolje razumeti kaj se je zgodilo, so pa posnetki precej nazorni. Video 1 video 2 Popravljeno Oktober 10, 2016. Popravil OldSchool Kawi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se