Manu Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 pa mogoče tudi na 3TSSSR ... :) :yea2: :yea2: :yea2: p.s. Kaj pa Horjotov divjačinski golaž? :? A ga ne bo? :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 :yea2: :yea2: :yea2: p.s. Kaj pa Horjotov divjačinski golaž? :? A ga ne bo? :kva2: :kva2: :kva2: bo, če bo do takrat uspel uplenit kakšno divjačino ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 Srnco. :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 Srnco. :naughty: :naughty: :naughty: Vepra :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 pridem :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Srnco. :naughty: :naughty: :naughty: Jok, srnce se odprejo šele 1. septembra. 16. maja se odpre srnjak, vendar ga iz nekaterih vzrokov nimam namena tako hmalu upleniti. Bi morala biti veliiiiiiiika sreča, da bi do 22. maja uplenil dva lanska podpovprečna mladiča moškega spola (gumbarja) in potem bi lahko še starega srnjaka. Pošteno dvomim, da bi to uspelo do 3TSSSR. :hmm: Torej najverjetneje bo res bograč ali pa konjski golaž. Vedeli bomo 22. maja ob 11.00. :D P.S.: Se bom pa priporočil ostalim lovskim tovarišem, če bo kateri odstopil srnjaka, da mi odstopi meso. Samo na to se ne moremo zanašati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 VSI hropci in hropčevke : BOGRAČ BO!!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :D :P Toooooooooooooooooo :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 kaj pa vsi mi, ki nismo hropci in hropčevke :unsure: bomo lačni in žalostni, to pa ni dobra kombinacija :( :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Bil preko konca tedna v OverMura State in pozabil jesti bograč :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Bil preko konca tedna v OverMura State in pozabil jesti bograč :cry: *DINNNNNNNGGGGGGGGG* (lahki udarci na zadnjo stran glave vcasih povecajo moc razmisljanja). :P :devil: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 bomo lačni in žalostni, to pa ni dobra kombinacija :( :D :? kaj češ, tako je življenje...... :devil: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 ali pa konjski golaž....... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: p.s. Ne pridem! :fight2: p.p.s. Če boš jedu konja ti ne bom ankol več lupčka dala! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
softi Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 konjski golaž so rekli urugvajci k sem jih pelal na horsburgeg.. we ride horses, we don't eat them.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 so rekli urugvajci k sem jih pelal na horsburgeg.. we ride horses, we don't eat them.. :yea2: :yea2: :yea2: Aj lajk "urugvajci". :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 kojna pa ne jem, je domača žival kot pes in mačka in prijatelji se ne jedo :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Tisti pujcek na B v filmu v nedeljo zvečer je tudi bil domača žival in človekof prijatelj. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Tisti pujcek na B v filmu v nedeljo zvečer je tudi bil domača žival in človekof prijatelj. :? :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Tisti pujcek na B v filmu v nedeljo zvečer je tudi bil domača žival in človekof prijatelj. :? ...in to NAJBOLJŠI.... :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 No, saj vas bo prof. Brrrm počasi le naučil temeljev predmeta Dvojna morala. Eden od temeljev je tale: Kojn dober prijatelj, nič golaža, kojn uporabna žival, horsburger. Enako velja za mucke, psičke, pujceke, ptice pevke, kravice, paradižnike, solato, jabolka, češnje und vse, kar damo v usta. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 ....solato, jabolka, češnje... :kva2: :kva2: :kva2: Tvoji prijatelji? :? :hmm: Solata Marjanca, jabolko Frenk in češnjica Tina? :hmm: :? Brrrm, dragi.... :blink: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Ne ti to tako z menoj in mojimi prijatelji, Manuela :o Naša češnja na dvorišču je sedaj nevesta, vsa v belem in vsak dan se pogovarjamo z njo in dni nazaj, smo ji prigovarjali, naj še potrpi in naj še ne odpira svojega nežnega cvetja, ko je slabo vreme. Danes in jutri, ko je napovedano lepo vreme, ji bomo pa vsi z veseljem privoščili obilen sex s čebelami. Ker moram priznati, predsodkov nimamo in njene češnje z veseljem pojemo, tudi če je kakšen črvič v njih skrit. :xx: Enako je s hruško, na drugi strani hiše, ki mi jo je letos zopet uspelo nestrokovno obrezati, vendar nas je punca presenetila z obilnim cvetenjem in tudi njej sem danes zjutraj, ko sem šel v službo, namenil lepo besedo. Je pač moja prijateljica, ta hruška. :) Jablano sem pa izgleda res zafural z letošnjim obrezovanjem. To mi zameri in cvetov nekako ni videti. :( Ali skače naokoli, ali miruje na dvorišču, vse so to moji prijatelji. Saj so tvoji tudi. Zgolj dvojne morale se bojiš. ;) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 (popravljeno) :hmm: :hmm: :hmm: Mogoče imaš pa prow. :huh: p.s. Potemtakem sem danes na mojem vrtu umorila plevelčka Slaka. :? :unsure: :( In vrtnice ne smem obrezat, ker jih boli. :blink: Madona!Včeraj zvečer sem jedla regrat! :kva2: @Horjo : Katerga kojna boš ruknu u lonc? Kastrata al še čist mladga žrebička :devil: :afro1: Ne rata mi.... :doze: :( :cry: Popravljeno April 21, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Ni važno če je mucek ali pesek, samo da je mesek! .) :P Horjo, če jih bo še več iz etičnih načel odstoplo se priporočam za kakšno šeflo, taler ali dva .) O:-) prinesem pivo, da boma lažje sprala slabo vest :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Madona!Včeraj zvečer sem jedla regrat! :kva2: A že s cvetovi namesto jajčk :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 A že s cvetovi namesto jajčk :lol1: :lol1: :lol1: Ne. Pri nas je bolj pozen. <_< Brez cvetov. Še vedno. Mlad in nebogljen. Svež. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se