Maniak Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 Čez 14 dni pride ven model Yamaha Replica Rossi, ker ima dirkač 15 obletnico. Povejte kak sem vam zdi skuter :) http://www.ginzinger.at/html/startframe.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 ja kr u redu je :) kakšne so pa novosti...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 2 druge nalepke :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 Lepo lepo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 Povejte kak sem vam zdi skuter :) ...spominja me na... ...em... ...aeroxa... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 ...spominja me na... ...em... ...aeroxa... :P ja res... :hmm: določene podobnosti ma z aeroxam :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 jest bi tut reku, da je podobn aeroxu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 Po mojem gre za Aeroxa, takšen kot je bil Biaggi R in Toyota racing izdaja. Razlika med tem in navdnim Aeroxom pa je v nalepkah, v tem da ima obratomer in v tem da je zadnji armotizer nastavljiv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 Grd je , Toyotin je lepši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 Itak so vsi Aeroxi grdi! (here we go again :D :D :D ) :P O:-) :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 Itak so vsi Aeroxi grdi! (here we go again :D :D :D ) :P O:-) :naughty: :devil: nebi spet o tem keri je lepši :D :D men je skuter lep, oziroma eden izmed lepših Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 Razlika med tem in navdnim Aeroxom pa je v nalepkah, v tem da ima obratomer in v tem da je zadnji armotizer nastavljiv. glede vzmetenja ne vem, ampak obratomer ma tud navadn aerox (vsaj un k ga je mela ena fletna bejbika k sm ji ga bil faus da to res ni, ga je mep :P ). .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 men se tale zdi mešanca med aeroxom (oblika) pa sr50 rossi (nalepke) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 Meni osebno ne gre v oko najbolj ta kombinacija. Zdela se mi je lepša replica ko ni rossijevih nalepk blo gor. Tud njegov letošnji motor mi čudno deluje s to modro barvo ter njegovo 46 nalepko :blink: Saj mogoče pa se bom navadil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 Kaj ni mel Olivie Jacque iste replice samo namesto 46 19 gor? :hmm: Al pa sem jaz samo vido enega ko si je sam to naredo :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 ni bla ista, je pa skoro ista :) barvna kombinacija pa vse :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 men tole skoz bl deluje kot da je eden v photo shopu to naredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 4, 2004 Deli Objavljeno April 4, 2004 men tole skoz bl deluje kot da je eden v photo shopu to naredu. Kaj ves mogoce so yamahini inzinerji naredli to v photo shopu zgleda res tak :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno April 4, 2004 Deli Objavljeno April 4, 2004 je meu ja...ful ful podobno sm prvi blatnik je tm rumen :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno April 4, 2004 Deli Objavljeno April 4, 2004 Dober je. Ko original :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 :BUA: :BUA: To je aerox :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 :BUA: :BUA: To je aerox :BUA: :BUA: jaaaa, tocnooo!!!! TIN TIN TIN TIN TIN, WE GOT A WINNERRRRR!!!!! :P :P :P :afro1: kot je ze blo napisano - aerox z dvema novima nalepkama. :) upam, da niste prcakval agregat od M1 not in 240 konjev, voznih z H kategorijo?!? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 jaaaa, tocnooo!!!! TIN TIN TIN TIN TIN, WE GOT A WINNERRRRR!!!!! :P :P :P :afro1: kot je ze blo napisano - aerox z dvema novima nalepkama. :) upam, da niste prcakval agregat od M1 not in 240 konjev, voznih z H kategorijo?!? :huh: hehe brano se glih nebi 240km z H kategorijo :naughty: :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 heh..men bi blo že 24 kul :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 heh..men bi blo že 24 kul :wacko: heh..men jih pa 42 ni dost kul... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se