pupa Objavljeno Maj 24, 2001 Opozori Objavljeno Maj 24, 2001 quote: quote: hvala einherjerju za natacno izpostavljanje problema.nisem hotel biti tisti,ki ze spet "serje noisu po glavi". De nimaste jajc jest dolgu ze vjem, ma jest jih se imam, do takrat.... (© Iztok Mlakar) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory! Ja, samo pozabiš jih sabo nositi!! Pupa
FP Objavljeno Maj 24, 2001 Opozori Objavljeno Maj 24, 2001 quote: De nimaste jajc jest dolgu ze vjem, ma jest jih se imam, do takrat.... (© Iztok Mlakar) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory! Na stojte, na stojte dio že boh, nastojte mi take nakladat okroh. Edited by - FP on 24/05/2001 14:08:37
Ice Objavljeno Maj 24, 2001 Opozori Objavljeno Maj 24, 2001 jaz se bom pa brrrm zahvalil,ker je v konjicah rundo placal. best Ice
pupa Objavljeno Maj 24, 2001 Opozori Objavljeno Maj 24, 2001 Spet napaka, fante Ice. Ni placal runde, ampak vec rund. Hvala Brrrm tudi od mene za pijaco, naslednjic smo mi navrsti!! Pupa
Noise Objavljeno Maj 24, 2001 Opozori Objavljeno Maj 24, 2001 Jaz pa poleg Brrrrrmmuuu tudi tebi, Ice, mislim, da je tvoje poznanstvo s šefom Harley Davidson bara tudi obrodilo sadove (beri rundo). Noise Data
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se