eXTReme13 Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 ja sj pa niti neve kaj bi rad. kolko jaz to vijim njegov bajk je to za onroad kot pa kaj drugega.kaj boš delau z bajkom je najbol važno :) cestaka, cross-country, trial, dh, al kako hardtail varjanto :) jaz mam specialized p3, sem si ga sestavljal skupaj. okvir je S, mi je že zdavnaj premajhen vendar ga ne zamenjam za nič na svetu :) razn če bi identičen okvir nekje dobu v velikosti L. samo to pa bo zlo težko.... Bicikle po kosih sestavljat je drag šport. S okvir je tam za 160 :D Na douge fure te vse boli.
impulz Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 dj ti če boš zvedu za kak okvir, če bi kdo zamenjal seveda z mojim doplačilom specialized p3 '04 letnik mi prosim povej. če boš slučajno slišal da kdo prodaja.... tak okvir je. pa kaj to misliš, s okvir je za 160? nov okvir p3 je 500€+ če se ne motim..
eXTReme13 Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 dj ti če boš zvedu za kak okvir, če bi kdo zamenjal seveda z mojim doplačilomspecialized p3 '04 letnik mi prosim povej. če boš slučajno slišal da kdo prodaja.... tak okvir je. pa kaj to misliš, s okvir je za 160? nov okvir p3 je 500€+ če se ne motim.. Jap drag šport po kosih :D Prodaj pa si kupi enga z isto geometrijo. kaj to maš dirt jumperja ?
impulz Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 am, bike je vbistvu naret za dual oz 4cross. na dirte se ne spravlam, preveč... ne bajkam več tak intenzivno vbistvu :) pa to ni moj bajk na sliki. :) ti dh furaš?
ZdravkoK Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 (popravljeno) Ker sem motorist imam seveda motoristični tudi bicikel... :huh: :huh: :huh: ja ampak KTM ker to nemore bit motor in je lahk samo bicikel. :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Pa KTM ovci ne zamerit ampak tako je in tukaj se neda nč naredit... je pa to dober bicikel. Treba priznat. Popravljeno November 13, 2008. Popravil ZdravkoK
tomazin Objavljeno November 15, 2008 Opozori Objavljeno November 15, 2008 Pojma nimaš.. KTM je vse dobro :) //NejcZ
ZdravkoK Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Pojma nimaš.. KTM je vse dobro :) //NejcZ Seveda vse dobro, ampak samo kar se biciklov tiče. :evilgrin:
krava Objavljeno December 13, 2008 Opozori Objavljeno December 13, 2008 scott cr1 full carbon :smoke:
Stric Burek Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Končno! Culta Mania Deore Dics. Ni glih nevem kaj, ma za prvi boljši bajk je zakon...
Matori Hanzo Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Tošiba. Hibrid, friziran v domači delavnici. Za ta denar težko dobiš boljšega.
Fritz Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Tošiba. Hibrid, friziran v domači delavnici. Za ta denar težko dobiš boljšega. Friziran bi, po sliki sodeč, pomenilo XXL štango balance in sedeža B)
Matori Hanzo Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Friziran bi, po sliki sodeč, pomenilo XXL štango balance in sedeža B) Oko sokolovo :worship: (+ zvonec v barvi vozila + oranžna gurtna na preklettregerju + mišlinke. Nek se vidi raskoš :smoke: )
Fritz Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Oko sokolovo :worship: (+ zvonec v barvi vozila + oranžna gurtna na preklettregerju + mišlinke. Nek se vidi raskoš :smoke: ) Mišelink sploh pogruntal nisem..res kitschy ;)
pirurirko Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Ni moj je pa zanimiv, za pogledat.
Matori Hanzo Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Ni moj je pa zanimiv, za pogledat. To je avstralska izvedba. Down under je vse malo drugače. Carp 1
Kričač Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 Zanimivo, kako je tema zamrla ... nobenega vnosa od leta 2016. Zgleda, da se nihče več ne vozi s beciklom. Zivnorc in BIF 2
BIF Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 Tema je mogoče malce spregledana, ker se kakšne objave najdejo v temi o kolesarskih izletih...recimo. Čeprav je res, da je tam povdarek bolj na destinacijah in dogodkih kot na kolesih... Eto malo popravljam vtis...lani sem nabavil točno takšnega...ta barva, ta model...več kot zadovoljen. Pred e-bikeom mi ni padlo na pamet, da bi gonil kolo... Pa še karakteristike... https://www.giant-bicycles.com/si/dirt-eplus-1-2017 Zdaj je sicer že malo "zastarel" model...ampak še vedno prekaša moje potrebe... Kričač, Zivnorc, a79 in 1 other 4
Kričač Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 (popravljeno) Lepa kombinacija barv, mi je všeč. No, jaz pa moram reči, da se mi je včeraj izpolnila želja, katero sem imel že nekaj časa in sicer, postal sem lastnik enega lepotca, ki pa je iste znamke kot tvoj. Jutri, ko bo lepo vreme, ga grem končno malo sprobat, da vidim, kako se stvar pelje .... No, pa željo nisem izpolnil samo meni, tudi ženi sem oziroma sva kupila kolo, tako, da imamo dva nova člana doma. Malo je bilo treba čakat, ker sta model 2020, ampak so dečki hitro porihtali in dobavli "strojčke" . Sedaj so pa tri Yamahe pri hiši! Popravljeno November 8, 2019. Popravil Kričač Zivnorc in RobiRoberto 2
BIF Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 (popravljeno) Uuuuu...madomca to pa je tandem. Predvidevam, da so baterije na polnjenju. Hude zadeve so to. Če sem prav razumel so motorji Yamahini? No, jaz sem prezadovoljen. Premalo vem o teh zadevah, da bi karkoli primerjal...ampak jaz sem navdušen. Ker živim na hribu mi gonjenje v breg ne pobegne. Prav zato nisem bil nikoli prav zagret za kolo...zdaj pa uživam, brez strahu, da bi na koncu moral vlečt še jezik za seboj ali pa nitroglicerin pod jezikom... Sicer bodo orto peciklisti našli kup negativizmov...ampak dejstvo je...e-kolo je zakon. Sem bil lani v Avstriji....klasično kolo še komaj kje vidiš...vsaj 80% jih je na štromu... Popravljeno November 8, 2019. Popravil BIF RobiRoberto, Kugelschreiber in Zivnorc 3
Kričač Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 @BIF, Tako je, baterije se polnijo in čakajo na jutrišnji krst. Da, motorji so Yamaha SyncDrive Sport. Povzetek: With up to 80Nm of torque, SyncDrive Sport delivers high power, even at low speeds. The tunable support ratios offer riders more flexibility in their riding preferences Sem malo probal zadevo, za lušte in moram reči, da sem se smejal do ušes, kako lepo deluje ta stvar. Mislim, da si ne vem kako zagrižen orto peciklist, tukaj ne moreš najti slabih stvari. Tu je potem v ozadju nekaj druga .... Kugelschreiber, BIF, RobiRoberto in 1 other 4
Kričač Objavljeno November 9, 2019 Opozori Objavljeno November 9, 2019 Zanimivost tega kolesa je, da ima motor Bluetooth povezavo in lahko preko telefona v postavki TUNING, spreminjaš - povečaš motorno moč v posameznem programu pomoči. Na to temo sem celo naredil en predstavitveni video, da bodoči uporabniki vidijo, kako zadeva deluje. Zanimiva zadeva ... še ena več, da dvigne ceno kolesu, čeprav ni slaba. Zgleda, da je proizvajalec strmel k temu, da je monitor kolesarju dejansko njegov telefon in posledično temu ni dodatne porabe baterije na kolesu ... To sem doma ugotovil šele takrat, ko sem šel skozi vso dokumentacijo. RobiRoberto, BIF in Zivnorc 3
tomaz69 Objavljeno November 9, 2019 Opozori Objavljeno November 9, 2019 Ta je pa moj...? Quest, luxsa, malakai in 2 others 5
Kričač Objavljeno December 11, 2019 Opozori Objavljeno December 11, 2019 Ob 9. 11. 2019 ob 7:50, Kričač pravi: Zanimivost tega kolesa je, da ima motor Bluetooth povezavo in lahko preko telefona v postavki TUNING, spreminjaš ..... Tukaj še video, katerega sem naredil. Tisti, ki bodo pa video gledali z kančkom faušije, ga pač naj preskočijo. Drugače pa zanimiva stvar ... LunaticFringe in BIF 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se