Senna Objavljeno November 28, 2008 Opozori Objavljeno November 28, 2008 Je šel eden h dohtarju in rekel da mu skos stoji;) Pa reče dohtar:No dej pokaž Se sleče in dohtar...:Sej ti ne stoji,sam tolk je mejhn da se ti ne povesi :rolleyes: En uprašanje:A ima še kdo na cestnmu probleme z premoženjem,mene po daljši furi (prime da bi eno nate.... :rolleyes: ) jajca bolejo k pr norcih :headbang: :rolleyes: ,pa še cesta usa sfukana,tko da mi bo enkrat pomoje vse ke med ketno potegnil :rolleyes:
moto rider Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 Gre majster k dohtarju, kateri mu reče: Hlače potegnite do kolen"! Majster jih potegne dol, ko dohtar vidi, da ima na tamaumu privezano otroško igračko; Avto! Ja zakaj pa imate privezan avto na njem"? ga pobara? Saj ima danes že vsak kurac avto, zakaj ga pa še moj nebi imel?? se je razpizdil majster! :P
impulz Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 (popravljeno) Mozakar gre k zdravniku, da si naredi HIV test; Izpolni vprasalnik in da kri. Cez nekaj dni pride po rezultate in vprasa zdravnika: - No, g.doktor , kaksni so moji rezultati ? - Imam za vas slabo novico, testi so pozitivni. Mozakar je v soku in zeli vedeti, ce resnicno ne obstaja zdravilo, ki bi ga pozdravilo. Doktor : ..... tu navajate, da ste homoseksualec ?! - ja, res je. Doktor: - ... no to je bilo pricakovati. Ampak imam za vas pomoc. Vzamite 2 litra mleka, pustite ga 2 dni na soncu in ga potem spijte skupaj s 3 pokvarjenimi jajci, 2 kg pokvarjenega zelja in poplaknite z litrom kefirja. To delajte 20 dni zaporedoma in velika verjetnost je, da ostanete zivi !!! Mozakar se zahvali in pohiti domov, da bi si pripravil " zdravilo". Po njegovem odhodu sestra vprasa doktorja: - g.doktor , zakaj mu niste povedali resnice, da so testi negativni? - Da bo vedel, zakaj se uporablja rit. Popravljeno November 29, 2008. Popravil impulz
gregorius Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 jaz najboljše sexam, meni vedno pride... :whistle:
Senna Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 Men ga zadnč ena pol ure vleče pa se mi ne dvigne,pa ji rečem:A se ti to večkrat zgodi :rolleyes:
JMatic Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 Men ga zadnč ena pol ure vleče pa se mi ne dvigne,pa ji rečem:A se ti to večkrat zgodi :rolleyes: hahahhaahha tale je pa za hall of fame :D :D :D :D
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 hahahhaahha tale je pa za hall of fame :D :D :D :D ja, otroški ... GimmeSome, Ghost_R1 in thumper 1 2
Hornet Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Senna, izjava bi bila dobra če je nebi pobral iz cajtngov oz maila.
Senna Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Senna, izjava bi bila dobra če je nebi pobral iz cajtngov oz maila. Izjava bo resnična čez 50 let :rolleyes: :whistle:
SEOI-NAGE Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 'Se babe so AVŠE Prvo reče AU pole ŠE
LongLegs Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Prvo reče AU pole ŠE ah, za "AU" moras ze kar ornk batino imet ali bit izjemno slab porivac... :whistle: za "SE" pa itak ne zmorete vec... :whistle:
riderrgirl Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 ah, za "AU" moras ze kar ornk batino imet ali bit izjemno slab porivac... :whistle: za "SE" pa itak ne zmorete vec... :whistle: :P :worship:
Senna Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 ah, za "AU" moras ze kar ornk batino imet ali bit izjemno slab porivac... :whistle: za "SE" pa itak ne zmorete vec... :whistle: :whistle:
impulz Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 tralala :whistle: nvm če naj bi al naj nebi :hmm:
Mouc Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Auuuu.... Tole je pa "huda" tema :OK: ! Saj tudi ženske niso povsem zadoljne s sabo (ne bom pisal s čim). Imam dosti prijateljic, pa npr. eno skrbi če se vidi da je ena dojka malo večja od druge...čeprav so bile obe lepe in se razlike ni videlo....Evo pa sem vseeno napisal.... :P Kaj češ, tako pač je.....različnost nas dela zanimive :grim . Evo še nekaj za smeh: Egoist - definicija Ko ti ga ženska "potegne" potem pa vpraša: " a sem bil dober " :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Senna Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Auuuu.... Tole je pa "huda" tema :OK: ! Saj tudi ženske niso povsem zadoljne s sabo (ne bom pisal s čim). Imam dosti prijateljic, pa npr. eno skrbi če se vidi da je ena dojka malo večja od druge...čeprav so bile obe lepe in se razlike ni videlo....Evo pa sem vseeno napisal.... :P Kaj češ, tako pač je.....različnost nas dela zanimive :grim . Evo še nekaj za smeh: Egoist - definicija Ko ti ga ženska "potegne" potem pa vpraša: " a sem bil dober " :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :blink: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Sem zadnč mislu da sem jo dobr nat.... pa e kur... še drugmu nastaula :lol1:
Guest pmali Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Izjava bo resnična čez 50 let :rolleyes: :whistle: A ti ga bo mogla boga punca 50 let vlečt? :naughty: Da se bo kaj zgodil!
Senna Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 A ti ga bo mogla boga punca 50 let vlečt? :naughty: Da se bo kaj zgodil! Če pa tako najdem jo pa uženim,sam da ima gobec zaprt :rolleyes: :whistle: :lol1:
SEOI-NAGE Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 ah, za "AU" moras ze kar ornk batino imet ali bit izjemno slab porivac... :whistle: za "SE" pa itak ne zmorete vec... :whistle: Zadnjič sem te kliknil pa namenoma nisi odgovorila......Strah ali ? Pupa moja, lahko slikovno dokumentiram ženske generacije tvoje mamice pišuka. :lol:
NejcZ Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Prevelik.. kaj pa vem, moj že ni prevelik :D :D
suhi Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Prevelik.. kaj pa vem, moj že ni prevelik :D :D ti se pa znaš pohvalit :worship:
NejcZ Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Ja no pa tak.. da se kera ne vstraši prehitro :P :grim :yes:
rafael Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Ja no pa tak.. da se kera ne vstraši prehitro :P :grim :yes: No ja, saj je v redu... samo, da nisi izjavil kaj v tem stilu: ni važno, če je kratek, samo, da je tanek.
LongLegs Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Zadnjič sem te kliknil pa namenoma nisi odgovorila......Strah ali ? Pupa moja, lahko slikovno dokumentiram ženske generacije tvoje mamice pišuka. :lol: a reeeees? oh joj, a ti si bil tisti?!? ama sploh ne vem, kaj se toliko razburjas, cresnjica. saj bo, nekoc bos tudi ti odrastel...
SEOI-NAGE Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Oh češnjica se ne razburja. Češnjica je ravnokar mel eno tako češnjico če ne še mal starejšo. Ljubčka :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se