JEJŽ Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 A da bi? OK, tebi na ljubo. :004 Javi kak si kaj s cajtom. Saj veš ,da si moraš za mene malo več fraj vzet. ;) Od kod ti denar?!
vapotek Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 Od kod ti denar?! Drugič naj ti sef odprejo, ne samo predal... ;) Burda, Ghost_R1, GimmeSome in 1 other 3 1
gregorius Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Drugič naj ti sef odprejo, ne samo predal... ;) pun ko bakla... :whistle:
Barracuda Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Kakšna je zdaj sklepan misel??? Je lahko prevelik????
kode Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Po mojem je lahko samo konjski prevelik. :trance_33_sleep:
bernardek Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 kar gre v usta, gre tudi tam dol notr :blush:
viky Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 ajoj, k da je to blazn težek uprašanje.... ...ne da ne vem, sam povedat nočm.... :closedeyes:
motofrik Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Po mojem je lahko samo konjski prevelik. :trance_33_sleep: Za Cicciolino ne...
Barracuda Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Mislim da smo prišli zadevi do dna
Ninč Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 ampak se je hudič navadit z velikega na malega... sej se da... sam ni to to js sem še samska, ampak tko... mal razglablam... sam js vem da bi se mal težko navadla... ker če je velik je ena roka zaposlena, ena pa "počiva"... če je pa mal manjši, je ceu u ustih pa obe roke proste :unsure:
bikez Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 ampak se je hudič navadit z velikega na malega... sej se da... sam ni to to js sem še samska, ampak tko... mal razglablam... sam js vem da bi se mal težko navadla... ker če je velik je ena roka zaposlena, ena pa "počiva"... če je pa mal manjši, je ceu u ustih pa obe roke proste :unsure: Da te nov kak zamorc dobil v roke
Ninč Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 Da te nov kak zamorc dobil v roke k bi me vsaj
Guest Brumer Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 ampak se je hudič navadit z velikega na malega... sej se da... sam ni to to js sem še samska, ampak tko... mal razglablam... sam js vem da bi se mal težko navadla... ker če je velik je ena roka zaposlena, ena pa "počiva"... če je pa mal manjši, je ceu u ustih pa obe roke proste :unsure: Če so na sliki v avtarju tvoji joški, bi bilo tudi pri njih problem z majhnim ga sploh čutila nebi in nič neb ven pogledal!!!
bajkr88 Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 k bi me vsaj jao nina ti si pa res potrebna enga ornh fuka.. lol bjž rajcat
Ninč Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 za garažo pa ne bom.... ornk al pa nč
Ninč Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 Če so na sliki v avtarju tvoji joški, bi bilo tudi pri njih problem z majhnim ga sploh čutila nebi in nič neb ven pogledal!!! gleda že, sam bl čukast :unsure: kva sem žleht
Guest Brumer Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 gleda že, sam bl čukast :unsure: kva sem žleht Kar bodi zdajle gremo itak spat vsak v svojo pojstlo-joj jutr ponedeljek pa šiht ampak saj bo hitr sobota 7,00 odrinemo na Dolomite izpred BTC-ja v Nm za dva dni!!!
Ninč Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 Kar bodi zdajle gremo itak spat vsak v svojo pojstlo-joj jutr ponedeljek pa šiht ampak saj bo hitr sobota 7,00 odrinemo na Dolomite izpred BTC-ja v Nm za dva dni!!! ja pol vam bo pa fajn... pa čist pozabte na sex... js bom pa na šiht... sobota je cela delovna :S
zmilan Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 Če ke preveik pa gre tipu vsa kri not, pol pa nezavesten nič ne korist.
Guest Brumer Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 ja pol vam bo pa fajn... pa čist pozabte na sex... js bom pa na šiht... sobota je cela delovna :S Nebomo na sex pozabil saj bomo 2 dni motorje jahal,ženske pa doma ostanejo, veš kako bo luštn sam dost Eurotu sabo zdej je vse pocen k ni treba vač menat.Zdej za Eurote vse dobiš, včasih si moral dat rit pa si k..ac dobil.
Guest Brumer Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 (popravljeno) Če ke preveik pa gre tipu vsa kri not, pol pa nezavesten nič ne korist. Se vidi da si še VAJENEC, če je velik tudi krvi dost nerabi - za razlago boš moral katero vprašat. Popravljeno Julij 19, 2009. Popravil Brumer
bikez Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 k bi me vsaj Hja, ne vem kdaj bo spet imel NATO pakt vaje v SLO. Takrat bo prilika ziher :evilgrin: .
Ninč Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Hja, ne vem kdaj bo spet imel NATO pakt vaje v SLO. Takrat bo prilika ziher :evilgrin: . tiste pa kar sam mej, zarad mene ceu bataljon!
LongLegs Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 za garažo pa ne bom.... ornk al pa nč oglasi se kaj... :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se