Zok Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 btw si ze bil kdaj tam? :angry: nisem. :) sem tudi zaradi tega kaj manj vreden? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Mogoče je bil pa Tadej edini gost v OLP .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 OLP gor, OLP dol, čiki gor, čiki dol... Mene boste lahko našli kar lepo po starem v Indianu. Pa prižgite noter meglenke, ker bom sedel v oblaku dima in se veselo zakajal. :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 nisem. sem tudi zaradi tega kaj manj vreden? popolnoma NEvreden participiranja v tej temi :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 popolnoma NEvreden participiranja v tej temi :angry: tejka... ...zakaj me sovrazis?!? :004 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 tejka... ...zakaj me sovrazis?!? :004 :wub: zato ker takšna pač je in še v tistih dnevih ... :devil: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 11, 2004 Deli Objavljeno April 11, 2004 ni tistih dni...It's U!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 11, 2004 Deli Objavljeno April 11, 2004 ni tistih dni...It's U!!! ja, hotschko, ti si kriv!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno April 11, 2004 Deli Objavljeno April 11, 2004 Zok - pojdi pogledat v temo o sovraštvu, pa ti bo več jasno... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se