Mačica Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 In sicer raje včeraj kot jutri. Ce ima kdo kakšen info naj mi prosim sporoči na PM. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 11, 2004 Deli Objavljeno April 11, 2004 In sicer raje včeraj kot jutri. Ce ima kdo kakšen info naj mi prosim sporoči na PM. Hvala info : najprej jih je treba oblikovat potem spravit v print fajl odnest na kako osvetljevalko ali, če so enobarvne, kar na folije Kimoto pičit najdt tiskarja ki ti to po možnosti nardi zastonj in na šverc pri kakem večjem projektu potem čakat, da projekt izpelje in ti preda recimo 200, 500 ali celi 1000 vizitk potem vizitke deliti okoli in ljudi razveseliti z njimi ob vsaki priliki/ložnosti :D to je info. če te zanima katerakoli faza, just ask me Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno April 11, 2004 Deli Objavljeno April 11, 2004 ...v btc hali a maš en "vizitkomat" ...za 500 sit ti naredi nekaj - mislim da 50 vizitk, črnobele, lahko izbiraš med nekaj stili in logoti iz naložene zbirke, so še kar kakovostne so pa takoj. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 11, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2004 OK. Softcopy približno imam. Zdaj pa rabim nekoga, ki bi mi zadevo še v hardcopy spravil. Torej če kdo pozna koga, ki pozna koga, ki tiska oz. izdeluje vizitke naj mi prosim sporoči. Hvala. p.s. Ce bo kdo zelo prizadeven pri koncni fazi, delitve vizitk, se pa tut lahko zmenmo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno April 12, 2004 Deli Objavljeno April 12, 2004 Če so že oblikovane (cdr, psd ali kaj podobnega) jih enostavno pošlješ po el. pošti kateri koli tiskarni. V ljubljani in okolici jih je ogromno. primer: Meni so tiskali v tiskarni Mišmaš (pri Grosuplju). Cena pa je odvisna od števila barvnih odtenkov ki so na vizitki in od naklade Mene je zadeva stala toliko: Vizitke: 4 x 100kom -400 vizitk, 3 barve =18.000,00 + 8,5 DDV =19.530,00 SIT Če ne najdeš boljšega ponudnika mi pošli PM pa ti dam tel. številko.. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 Mene je zadeva stala toliko: Vizitke: 4 x 100kom -400 vizitk, 3 barve =18.000,00 + 8,5 DDV =19.530,00 SIT Od kdaj je pa za tiskanje vizitk 8,5% DDV-ja :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 Od kdaj je pa za tiskanje vizitk 8,5% DDV-ja :? :? Ne vem.... Vem le, da sem to izvedel kar copy-paste iz ponudbe, ki sem jo takrat dobil. Račun, ki sem ga dobil po zaključenem delu, pa nisem šel preverjat... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 14, 2004 ...v btc hali a maš en "vizitkomat" ...za 500 sit ti naredi nekaj - mislim da 50 vizitk, črnobele, lahko izbiraš med nekaj stili in logoti iz naložene zbirke, so še kar kakovostne so pa takoj. :) Ta varianta je sprobana. Za tako na hitrco je zelo učinkovito, poceni in dost kvalitetno. 60 ČB vizitk stane 1000 SIT in v 15 minutah imaš vse kar rabiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Če te zanima avtomat za vizitke... pomeni zgotovo, da jih nimaš oblikovanih... Tiste iz avtomata so zelo, zelo enostavne. Sicer pa je črnobelo tiskanje vizitk tudim pri tiskarjih skoraj zastonj... 100 kom-po mojem nekje 3-4k... Ena runda pijače v gostilni... .) Je pa tudi avtomat dobra zasilna rešitev :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se