Saint Objavljeno April 11, 2004 Opozori Objavljeno April 11, 2004 A ma kdo kak dober program za Pocket PC v zvezi z motorjem. Tukaj mislim predvsem na kak program, kot je tisit za Palma, kjer lahko slediš servisnim intervalom, računaš porabo... v glavnem karkoli, da bo igrača za $$$ denarja vsaj kaj od sebe poleg GPS karte dala. lp Rudi
SiR Objavljeno April 11, 2004 Opozori Objavljeno April 11, 2004 A ma kdo kak dober program za Pocket PC v zvezi z motorjem. Tukaj mislim predvsem na kak program, kot je tisit za Palma, kjer lahko slediš servisnim intervalom, računaš porabo... v glavnem karkoli, da bo igrača za $$$ denarja vsaj kaj od sebe poleg GPS karte dala. si tega že probal? Ultimate Car PPC 2.8.4 aja, tuki je pa original domača stran Ultimate Car PPC.
Saint Objavljeno April 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2004 Točno to iskal, Vanilla je car :notworthy:. Kar tako naprej. lp Rudi
SiR Objavljeno April 11, 2004 Opozori Objavljeno April 11, 2004 Točno to iskal, Vanilla je car :notworthy:. Kar tako naprej. jap ... btw, veliko programov najdeš na naslovih www.handango.com in www.pocketgear.com. Je pa ta Ultimate Car edini taki zaenkrat, kolkr sem gledal ...
elbarto Objavljeno April 12, 2004 Opozori Objavljeno April 12, 2004 Jaz bi pa kaj takega mel za PCja...Gorila, ti ziher veš...kaj naj poiščem?? El B.
Dave Objavljeno April 14, 2004 Opozori Objavljeno April 14, 2004 Ce sicer kdo rabi zgolj nekaj kar mu racuna povprecno porabo, lahko uporabite kar template, ki pride zraven pocketexcela. Da ne boste prehitr Amerike odkrival.
RAN Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 Ce sicer kdo rabi zgolj nekaj kar mu racuna povprecno porabo, lahko uporabite kar template, ki pride zraven pocketexcela. Da ne boste prehitr Amerike odkrival. Zakaj ga jaz nimam ? :( A mi ga lahko pošlješ ?
SiR Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 Jaz bi pa kaj takega mel za PCja...Gorila, ti ziher veš...kaj naj poiščem?? El B. na PCju si lepo v Excelu tableo naštimaš, pa je :D ziher pa se kaj najde na kakih www.download.com itd ... ? jaz drugače teh stroškov nič ne sledim ...
Dave Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 Zakaj ga jaz nimam ? :( A mi ga lahko pošlješ ? Pocket Excel -> klikni na puscico zraven new, izberi najbolj zgorno opcijo - Vehicle mileage log (govorim o WinMobile 2003).
SiR Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 Pocket Excel -> klikni na puscico zraven new, izberi najbolj zgorno opcijo - Vehicle mileage log (govorim o WinMobile 2003). to je sma beležka za kilometrino ... nima nič kaj servisiranja pa to .... ? :(
RAN Objavljeno April 18, 2004 Opozori Objavljeno April 18, 2004 Pocket Excel -> klikni na puscico zraven new, izberi najbolj zgorno opcijo - Vehicle mileage log (govorim o WinMobile 2003). Jaz tega nimam. Izgleda da je Pocket Excel za Pocket PC 2003 mal drugačen.
Saint Objavljeno April 18, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2004 No ,sej bi se zadeva res dala v Excelu naredit, sam to ni to. Mam raje vse lepo enem programu. Sam še kaka povezava z GPS manjka, da bi računal hitrosti pa dnevno prevoženo razdaljo pa... no tole so samo pobožne želje. lp Rudi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se