.T. Objavljeno April 13, 2004 Opozori Objavljeno April 13, 2004 (popravljeno) UF sta navalili na Tomažinove punce. Šele sedaj vidim kakšno "srečo" sem imel, da smo 25 let stanovali v istem bloku. Omenjene punce so stanovale le dve nadstropji nižje. No za tiste, ki ne veste - punce so tri. Pozabili ste omeniti še Nino. No, Anjo lahko vidite po LJ na rumenem skuterju. Oči na peclje! Tadej Popravljeno April 13, 2004. Popravil Tadej
klimbra Objavljeno April 14, 2004 Opozori Objavljeno April 14, 2004 Tadej....... A si meu dobr razgled na kopalnico????????? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :devil:
SiR Objavljeno April 14, 2004 Opozori Objavljeno April 14, 2004 Če je kdo tisto gledal, je bil lahko priča, od kje vsi vici o blondinkah, punca ki so jo mel na skriti kameri ni mela IQ niti od bureka, in taka naj bi bila namesto Anje :lol1: :lol1: :lol1: da ni bila mogoče pravnica?
_OKI_ Objavljeno April 14, 2004 Opozori Objavljeno April 14, 2004 No, Anjo lahko vidite po LJ na rumenem skuterju. Oči na peclje! Ja pol pa treba punco na motosvet povabit :OK: :notworthy: :OK:
Mustang Objavljeno April 14, 2004 Opozori Objavljeno April 14, 2004 mislim da je bla tud v playboyu Katera? Katera? Katera? :blink: Anja, Nina ali Petra? :naughty:
bubamara Objavljeno April 14, 2004 Opozori Objavljeno April 14, 2004 da ni bila mogoče pravnica? ... :OK: :lol1: :lol1: ... ..yst bi rekla, da jaaaaa.... :lol1:
.T. Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Tadej....... A si meu dobr razgled na kopalnico????????? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :devil: Un arhitekt, ki je zrisal blok, je pozabil na okno v kopalnici :angry: . BUDALA! Tadej
Nagaya Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 (popravljeno) jest tud nimam okna v kopalnici.....ga mam pa zato v spalnici :naughty: Tadej ..prides gledat .) ? Popravljeno April 15, 2004. Popravil tejka
.T. Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 jest tud nimam okna v kopalnici.....ga mam pa zato v spalnici :naughty: Tadej ..prides gledat .) ? Samo če dovoliš. V nasprotnem primeru za taka dejanja Kazenski zakonik RS predvideva kazen. Tadej
SiR Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Un arhitekt, ki je zrisal blok, je pozabil na okno v kopalnici :angry: . BUDALA! Hilti dela čudeže :OK:
RAN Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Hilti dela čudeže :OK: Sedaj je najbrž prepozn. :( Ima svojo kopalnico. KopalnicoImaPress :D
SiR Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Sedaj je najbrž prepozn. :( Ima svojo kopalnico. KopalnicoImaPress :D razn, če se kr v službi tušira k zmer tolk sveža zgleda :D
lina Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Jest sm pa od ene njene sosede (res, da je taka kot mali kučni tenkić) slišala, da je Anja packa pa da mamile je in z alkotom splahuje in zelo dvomljive morale? Tadej boš ti kej več povedal? (babesokače) <_<
Zok Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Kolk ma pa burek IQ ? :? tolk ko rozina. .)
Ice Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Kolk ma pa burek IQ ? :? ne vem, samo ko je topel je dober.
.T. Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 (popravljeno) Jest sm pa od ene njene sosede (res, da je taka kot mali kučni tenkić) slišala, da je Anja packa pa da mamile je in z alkotom splahuje in zelo dvomljive morale? Tadej boš ti kej več povedal? (babesokače) <_< A so to slišala od Špele? Ne vem, če je to res. Z Anjo se nisem nikoli preveč družil, ker je mlajša od mene in je imela svojo družbo. Sem se bolj družil z Nino. Tadej Popravljeno April 15, 2004. Popravil Tadej
lina Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 (popravljeno) Ne vem kaj je bla za ena teta; sem bla v eni družbi pa je punca od kolegovega kolega rekla, da je njena soseda in bla bla bla...sej nima veze, ker je to je blo čist tko---en ušes tuki en tam....in v bistvu me prov nč ne briga Popravljeno April 15, 2004. Popravil lina
Zok Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Jest sm pa od ene njene sosede (res, da je taka kot mali kučni tenkić) slišala, da je Anja packa pa da mamile je in z alkotom splahuje in zelo dvomljive morale? sej moja (zdej ze bivsa, a se vedno najljubsa) sosolka je tud bla ze 3x noseca, pa je pri 15ih letih nekje v okolici zagreba razbila avto, pa pol ko je policaj prsu mu je hlace dol potegnala, itd... :P sam da dogaja! .)
Rude Boy Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 @lina sem slišal na tržnici, oz. tam okrog nekje, da baje Anji ful hitro nohti na nogah rastejo, v bistvu hitreje kot na rokah in da ma ful probleme zaradi tega, pa da je edina rešitev da hodi v odprtih sandalih, da ji nohet ne porine nazaj v prst !!?? :stupid: pa da včasih tudi kako grdo besedo izpusti ??!! :kva2: in oblubla je da se bo hitro popravla - kar se "njenih slabosti" tiče ! :P
SiR Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 oblubla je da se bo hitro popravla - kar se "njenih slabosti" tiče ! :P oblubla medtem, ko je pušila in pila viski, a? /joke
lina Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 @lina sem slišal na tržnici, oz. tam okrog nekje, da baje Anji ful hitro nohti na nogah rastejo, v bistvu hitreje kot na rokah in da ma ful probleme zaradi tega, pa da je edina rešitev da hodi v odprtih sandalih, da ji nohet ne porine nazaj v prst !!?? :stupid: No viš: sem vedla, da ni tok fina kot zgleda in da tam kjer je dim je tut ogenj :lol: panevsegazaresjemat
Špilferderber Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 @lina sem slišal na tržnici, oz. tam okrog nekje, da baje Anji ful hitro nohti na nogah rastejo, v bistvu hitreje kot na rokah in da ma ful probleme zaradi tega, pa da je edina rešitev da hodi v odprtih sandalih, da ji nohet ne porine nazaj v prst !!?? :stupid: pa da včasih tudi kako grdo besedo izpusti ??!! :kva2: in oblubla je da se bo hitro popravla - kar se "njenih slabosti" tiče ! :P zdaj pa vemo, kako si rihta nohte (v sandalih na motor in ovinke polagat tako močno, da začne brusit) :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se