Zok Objavljeno April 11, 2004 Opozori Objavljeno April 11, 2004 imam nek video, ki bi ga rad uploadal. problem pa je, da je velik 18,5 MB, in kot tak prevelik za Mobisux, ki dovoljuje le 15 MB velik fajl. :( kje bi lahko ta video uploadal?!?
Zok Objavljeno April 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2004 ce imas ADSL, svoj ftp.. :) doma sem le med vikendi, tk da mashina laufa 24/2, ne 24/7... :(
Thundercat Objavljeno April 12, 2004 Opozori Objavljeno April 12, 2004 imam nek video, ki bi ga rad uploadal. problem pa je, da je velik 18,5 MB, in kot tak prevelik za Mobisux, ki dovoljuje le 15 MB velik fajl. :( kje bi lahko ta video uploadal?!? mislm da je en motosvetovc ponujal svoj Ftp v uporabo.... :hmm: na voljo dam FTP... ftp://194.249.33.25 username: moto password: svet maskimalno 2 uporabnika naenkrat, limit je 1GB moj UP je 256kbps, moj DOWN je 1024kbps če je offline, pošlji PM, da ga aktiviram! LP Windsurf več tukaj
GhostRR Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 (popravljeno) Jest mam tud en 18Mb velk fajl (DivX) posnetkov iz Grobnika - motohappening, pa ga nimam kam dat... sem iskal po motosvetu kakšen info za free serverje, pa nič našel... :? ... zgornji valda ne dela! Popravljeno Avgust 30, 2004. Popravil GhostRR
Codeine Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Jest mam tud en 18Mb velk fajl (DivX) posnetkov iz Grobnika - motohappening, pa ga nimam kam dat... sem iskal po motosvetu kakšen info za free serverje, pa nič našel... :? ... zgornji valda ne dela! Pošlji mi ga na email in ga bomo dodali na motosvetov server.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se