Black Knight Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 (popravljeno) V petek 9.4.04 sem dobil plačo in veselo odjadral do City parka v Lj,kjer sem dvignil 30 jurjov na bankomatu pri glavnem vhodu.Valjda sem vse spičkal in šel v soboto ponovno na bankomat,a glejga zlomka KARTICA NE VELJA,tko da bi bil vse praznike brez keša,če mi nebi fotr neki posodu. Zlo korektno od moje banke je pa bilo to,da so me včeraj(ponedeljek)obvestili že ob 8h zjutraj da so mi blokirali kartico zaradi poskusa kraje z omenjenega bankomata in da novo kartico ter PIN kodo dobim najkasneje v četrtek. Pa mislte,da sm opazil kakšne napravce na bankomatu :blink: :? :unsure: PS:preveril danes stanje in na srečo mi niso nič ukradli... Popravljeno April 13, 2004. Popravil demons_eye Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 V petek 9.4.04 sem dobil plačo in veselo odjadral do City parka v Lj,kjer sem dvignil 30 jurjov na bankomatu pri glavnem vhodu.Valjda sem vse spičkal in šel v soboto ponovno na bankomat,a glejga zlomka KARTICA NE VELJA,tko da bi bil vse praznike brez keša,če mi nebi fotr neki posodu. Zlo korektno od moje banke je pa bilo to,da so me včeraj(ponedeljek)obvestili že ob 8h zjutraj da so mi blokirali kartico zaradi poskusa kraje z omenjenega bankomata in da novo kartico ter PIN kodo dobim najkasneje v četrtek. Pa mislte,da sm opazil kakšne napravce na bankomatu :blink: :? :unsure: PS:preveril danes stanje in na srečo mi niso nič ukradli... Mislim, da te je prijazna banka le želela zaščititi pred samim sabo :lol: Dvignil si že 30 jurjev - dost maš za cel vikend in praznike! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
barkafe Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 nisi bil edini, poznam dva enaka primera Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 moja študentska kartica tut nč ne velja, ker nič keša ni gor? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 nisi bil edini, poznam dva enaka primera 24 kur.......pardon UR Takih žrtev malo morje!!!!!!!!! Eni pač obvladajo.....sedaj mi je jasno,zakaj imam tak minus na TR :( :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Menda je šlo 700 kartic skozi "ozvočeni" stroj, predno so odkrili prisluškovalne naprave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
softi Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 V petek 9.4.04 sem dobil plačo in veselo odjadral do City parka v Lj,kjer sem dvignil 30 jurjov na bankomatu pri glavnem vhodu.Valjda sem vse spičkal in šel v soboto ponovno na bankomat,a glejga zlomka KARTICA NE VELJA,tko da bi bil vse praznike brez keša,če mi nebi fotr neki posodu. Zlo korektno od moje banke je pa bilo to,da so me včeraj(ponedeljek)obvestili že ob 8h zjutraj da so mi blokirali kartico zaradi poskusa kraje z omenjenega bankomata in da novo kartico ter PIN kodo dobim najkasneje v četrtek. Pa mislte,da sm opazil kakšne napravce na bankomatu :blink: :? :unsure: PS:preveril danes stanje in na srečo mi niso nič ukradli... moje sozalje..ce opazite kaj sumljivega pac reklamirajte..ce ste vztrajni dobite nazaj. sej se ve katere kartice so bile skenirane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Ob taki zlorabi banka krije vašo izgubo. Kako krajo dokazuješ in dokažeš je pa verjetno poglavje zase. Čudno mi je to, da so nastavljali in nikomur nič vzeli (v vseh letošnjih primerih) mogoče bo to samo kak izgovor (povečanje stroškov za varovanje) za obračun provizije pri dvigu, ki bi ga radi uvedli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
The Emil Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Čudno mi je to, da so nastavljali in nikomur nič vzeli (v vseh letošnjih primerih) mogoče bo to samo kak izgovor (povečanje stroškov za varovanje) za obračun provizije pri dvigu, ki bi ga radi uvedli. Nooooooooooooooooo, pa menda ja ne bomo takih špekulacij ven vlekli iz zgodbe, ki je na zahodu vsakdan..... :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 in tako kamero kupiš v vsaki mesnici za par jurjev...pol pa gasa...takoj na bankomat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Ha, še dobro, da nimam nič na računu :yea2: . lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Ha, še dobro, da nimam nič na računu :yea2: . lp Rudi tudi limita nimaš...še jst ga mam....56.000 sit grem lahko v minus.... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 in tako kamero kupiš v vsaki mesnici za par jurjev...pol pa gasa...takoj na bankomat.... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Ha, še dobro, da nimam nič na računu :yea2: . lp Rudi uau, ja... še dobro ti se znajdeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Ta,ki je poklical na banko je cepec,kamero in čitalnik bi moral ukrasti z bankomata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 ...pravijo.... KDOR DELA IMA.... KDOR NE DELA ma ŠE VEČ.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
barkafe Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 fora je da moj kolega je vedel za kamere in čitalnik, vendar jih NI opazil; Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 tudi limita nimaš...še jst ga mam....56.000 sit grem lahko v minus.... :unsure: Sem ga mel, pa ga nisem hotel podaljšat, bi me spet prijelo kak avto/motor/laptop kupit, tko mam pa ljubi mir pred tem. Sam običajnih 30.000 SIT limita. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Jep jest mam tut tak limit, da lohk med malco po nov avto skočm. skromnostjelepačednost B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Jep jest mam tut tak limit, da lohk med malco po nov avto skočm. skromnostjelepačednost B) hja, mene je bolj zjebal, k sm imel na EuroCardu limit cirka miljon... in to še v študentskih letih ... one trip and you get to pay back for a couple of months :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 ja baje da jih je blo 900 dvigov no pa da vsakmu jurja dol poberejo,kar se tud opazilo nebi pa iajo skor miljon :hmm: Ma men že od negdaj ni všeč ta plastičen denar tako da ko dobim plačo grem na banko in vse dvignem,mogoče si pustim gor max 5.000,tako da mi sploh ni panike za te kamerce in razne fore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Ma men že od negdaj ni všeč ta plastičen denar tako da ko dobim plačo grem na banko in vse dvignem,mogoče si pustim gor max 5.000,tako da mi sploh ni panike za te kamerce in razne fore Me 2! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 fora je da moj kolega je vedel za kamere in čitalnik, vendar jih NI opazil; tud policaji so vedel ze kak dan prej kot pa je zadeva prisla v javnost... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Sem šla včeraj dvigniti denar....madona me je bilo prav strah, da ni kakšna kamera......sem se takoj spomnila na to temo :wacko: Mene pa zanima, kako boš pa dokazal, da so ti denar ukrali....... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Tadej in Sanda verjetno imata vsak po ene pet hranilnih knjižic in to na geslo. Gesla so pa takale: PRAŠIČ, POGREB, BOLEZEN...in potem ob plači prideš na šalter in dvigneš vse, pol pa po kupčkih zlagaš na doma napisane položne listke Sem delala v banki, sam starost me mal preseneča. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se