Shatzy Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 V bližnji prihodnosti se bom verjetno lotil obnove Vespe 150 GS letnik '59. Simbolična slika: Temu motorju je bilo "odtujenih" nekaj delov, dobil je nekaj vdrtin, barva je obledela...ampak, poglavitni so deli, ki jih pač nimam. Zanima me, če se komu mogoče v kakšnem kotu valja še ena vespica, k bi se je rd znebiu, al pa kkšni deli. Če tuki ne bom nč najdu bom pač šou v Makaronland pogledat... Peace :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 A imaš še kakšne slike tvoje vespe? Kaj ti pa manjka, če bi pasalo kaj od novejših tam okoli l.90 lahko malo povprašam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shatzy Objavljeno April 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2004 Slike bom dou gor k bom meu motor spet doma...trenutno ga ni...mislm pa da manjka vetrnica, pa šteuc je razbit, tko da rabm nouga, šipo od spredne luči, pa zadno luč tut mislm d rabm...pomoje bo kr dost delou...pa močno dvomm da bi gor pasal deli od letnik 90, ker gre za vespo k je letnik 1959...niti žmigoucou nima... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Mašine najbrz niso nevemkok spreminjal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 Škoda ker si se šele zdaj spomnil glede vespe! Sem mel doma nekaj časa 150 vespo okol 70 letnik, lepo vozno letela ene 90 :rolleyes: , pol je pa šla na odpad :unsure: Poglej po kakih odpadih, daj oglas v občila, ni hudič, da se kaj najde. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Moj tast ma doma Innocentija 180 letnik '62 (se mi zdi da so tole natančni podatki). A kdo pozna koga na štajerskem koncu al pa v prekmurju, ki bi tole lahko za male pare zrihtal, mašina dela, elektrika (luči, žmigavci..) pa pleh je pa vse fuč. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Moj tast ma doma Innocentija 180 letnik '62 (se mi zdi da so tole natančni podatki). A kdo pozna koga na štajerskem koncu al pa v prekmurju, ki bi tole lahko za male pare zrihtal, mašina dela, elektrika (luči, žmigavci..) pa pleh je pa vse fuč. lp Rudi A proda to zadevo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Bom vprašal. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Jaz imam nekaj delov za ta model Vespe. Kontaktiraj me na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Rabim en nasvet! Prijatelj ima doma staro vespo px200e. Letnik mora biti okrog 80. Menda ni laufala že 10 let, pa bi rad popedenal zadevo. Rabi se torej mehanik, ki bi motor zrihtal (barvanje pleha, generalna na motorju, elektrika, gume... alles inkluziv!) za en normalen denar! Ali kdo koga pozna??? Hvala za pomoč, plačilo običajno - :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejm Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 Moj tast ma doma Innocentija 180 letnik '62 (se mi zdi da so tole natančni podatki). A kdo pozna koga na štajerskem koncu al pa v prekmurju, ki bi tole lahko za male pare zrihtal, mašina dela, elektrika (luči, žmigavci..) pa pleh je pa vse fuč. lp Rudi Zdravo.. Če imo kdo staro lambretto ali vespo bi jaz kupil eno. pokliči me na 070 77 77 00. hvala , andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KymcoRS Objavljeno November 12, 2005 Deli Objavljeno November 12, 2005 a so stvari za vespe full drage k eno ma moj dedek pa me mael mika.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se