poggy Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 da vidmo mal kok kej zalagate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno April 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2004 tole sm js pr 40 km/h, heh :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 tole sm js pr 40 km/h, heh :unsure: :unsure: mercator-celje?? :D slike bomo pa naredl takoj, ko postavim mofo nazaj na cesto!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 slike bomo pa naredl takoj, ko postavim mofo nazaj na cesto!! B) Hvala enako :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 kolk so mercatorji ene fine zadeve :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 Silverwinga se da kar dobro založiti, ampak tukaj razmere niso tega dopuščale. Premalo prostora in vodni jašek + kanal sredi ovinka. Pa še prvič sem se vozil. Kot vidite mi manjka še 58 cm, da bi šel s kolenom po tleh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 Tole sliko pa je (s fotoaparatom) posnel Hanzi v Kamniku na spretnostni vožnji. Do tal manjka okoli 40 cm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 tukej sta 2 slike od mene z Vespo 50 :lol1: :lol1: :lol1: SLIKA1 SLIKA2 z DNAjem pa nobene pametne slike nimam, ta je bl slaba <_< ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
micho Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 z vespo ni blo slabo :OK: skoraj ne kolenu :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Slike je stara že leto dni, pa narejena z navadnim fotoaparatom. Bo treba it v bližnji prihodnosti naredit nove slike z digitalcom B) Slikano pa na kartodromu v Hajdošah (pri Ptuju). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 evo mi smo tud mav slikal zalaganje... tlele je že zlo na mej.... mav sm že cvikov k je blaograja tok bliz :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boštjanP Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 evo mi smo tud mav slikal zalaganje... tlele je že zlo na mej.... mav sm že cvikov k je blaograja tok bliz :wacko: pa res si ga bl zalozu kakor se vid na tej slik <_< . bo treba senkrat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 pa res si ga bl zalozu kakor se vid na tej slik <_< . bo treba senkrat :) možn ja pa še ni me dobr ujev k je z zoomam slikov od deleč :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 en namig:k slikate nagibe,mejte fotoaparat obrnjen vodoravno,se še najbolš vid! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 evo mi smo tud mav slikal zalaganje... tlele je že zlo na mej.... mav sm že cvikov k je blaograja tok bliz :wacko: med voznjo prizgi luči za večjo varnost :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 med voznjo prizgi luči za večjo varnost :grim ne dela šla žarnca... sam dovga mi dela :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 evo šeena od zad tle pa je naravnost fotoaparat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 a je to tam k se gre u Završnco k je tok gladk asfalt ?? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 ja tist ovink čez mostičk :D a daj gladk asfalt :huh: zato mej tok nesl :hmm: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 beno a si na SM stil prešaltal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 ne ne :P http://www.mobisux.com/album/data/500/2113...spredej-med.jpg .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 McMatko, zakaj se mi zdi, da stojis na mestu, z balanco nekam naslonjen, medtem ko nisi cel na sliki.. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 (popravljeno) McMatko, zakaj se mi zdi, da stojis na mestu, z balanco nekam naslonjen, medtem ko nisi cel na sliki.. :P Al to, al ma pa fotoaparat za miljon, da je tako mirno sliko premikajočega objekta naredu. :lol1: Še sreča, da ni fotografa povozu... :naughty: Popravljeno April 19, 2004. Popravil premza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 McMatko, zakaj se mi zdi, da stojis na mestu, z balanco nekam naslonjen, medtem ko nisi cel na sliki.. :P na keri sliki to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se