k&4 Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 na keri sliki to? verjetn je zok mislu na jerry-a :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 McMatko, zakaj se mi zdi, da stojis na mestu, z balanco nekam naslonjen, medtem ko nisi cel na sliki.. :P hehe :D mav zajebancije ja :D k tole je pa preveč ekstremno nagnen za tako gumo.... B) evo šeena slika :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 aaaaaaj NJU IT!!! :D :D :D McMatko, sorry, Jerry_Junior-ja sm mislu!! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 hehe vsaj en je pogruntal!! :lol1: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 ja no tko je.... sej bomo enkt k bo lep vreme realno slikal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 jerry goljuf! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 skor do tačke,na sliki me je glih že mal odneslo in ni več iskric.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boštjanP Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 skor do tačke,na sliki me je glih že mal odneslo in ni več iskric.... men se pa zdi, da je tole tut na jerry_juniorjevo foro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 nak,100% sm se peljal,hitrost okrog 25km/h,druga prestava.res pa da sem se tle že lovil na nogo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boštjanP Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 (popravljeno) nak,100% sm se peljal,hitrost okrog 25km/h,druga prestava.res pa da sem se tle že lovil na nogo B) ok, se opravicujem, res je cudno zgledal polozaj noge pa cevga telesa, kakor da bi motor pokonci drzov, da ti nebi padu :) . vrjetno si ti to ze prj poslikov, tko da se nis vedu za tele fore oz. set je neumn zdel :) Popravljeno April 19, 2004. Popravil boštjanP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 jerry goljuf! :P Jerry gulfa batzajla pa u smrt da ga bo premagu :D .) batzajla -> hudo si zalozu :kva2: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 a ni to brezveze s temi endurami ko maš stopalo na tleh. To mora bit sam kolen tko k ma beno, sam to je z enduro bol teško. :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 a ni to brezveze s temi endurami ko maš stopalo na tleh. To mora bit sam kolen tko k ma beno, sam to je z enduro bol teško. :) :) nimajo vsi tolk izkušen al talenta kot beno....z endurami itak da je druga stvar kot z ostalimi segmenti motorjev... lepo zalagaste.....vsi.... :OK: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 To zame ni nobena umetnost na de motor nagneš in z nogo drsaš po tleh. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 a ni to brezveze s temi endurami ko maš stopalo na tleh. To mora bit sam kolen tko k ma beno, sam to je z enduro bol teško. :) :) tud z enduro se sprav kolen na tla :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 tud z enduro se sprav kolen na tla :P Dokazi :P ;) Sicer pa dvomim da bi lahko ti s tvojimi cross gumami zalagu na kolen :hmm: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 sej nism vedno mu cross gum .) sm pa 100% da se da enduro tud na kolen dat... men je lansklez mankal 5,10cm s kolenam do tal k sm mu skor cestne gume... :D praš benota enkt je biv tud zravn pa mij reku nej grem na en grob asfalt mav trenirat pa bi ratal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 sej nism vedno mu cross gum .) sm pa 100% da se da enduro tud na kolen dat... men je lansklez mankal 5,10cm s kolenam do tal k sm mu skor cestne gume... :D praš benota enkt je biv tud zravn pa mij reku nej grem na en grob asfalt mav trenirat pa bi ratal .) Sj ti vrjamem da se da endurco dat na kolen sam mal te hecam :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 evo smo mal slikali v HAJDOŠAH!!(1 maj) :OK: :OK: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 pa še mal.... :D :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 V tem ovinku sem jaz ravno ven odletel.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 V tem ovinku sem jaz ravno ven odletel.... polzki je ko s..... pa je blo kaj na skuteru?? :? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 V tem ovinku sem jaz ravno ven odletel.... Mormo še enkrat probat :OK: mogoče bo boljše :hmm: pa ščitnike.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 evo... še od drugih!! :OK: :yea2: :notworthy: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se