Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno
če bo vreme sem jst tud na Holici tole soboto...sam še neki ojrotov nabavim, da ne bo žeja :) če bo vse po sreč bodo tud kamere in fotkiči lafali...

Hmmmm.... :hmm: ... SuzukiGSX varianta? :hmm: Ali v drugi režiji? Kakorkoli... se vidjamo na vrhu Holice in kakšno rečemo... ETA: 13-14h

Objavljeno

V petek bo tud menda lepo vreme. Bo kdo gor?

Objavljeno
V petek bo tud menda lepo vreme. Bo kdo gor?

bi se dalo zment

Objavljeno

NAJ POVEM NEKAJ STVARI O TEJ MARIČKI, KI JO TAKO OPEVATE:

OVINKI NISO HITRI, HITROSTI NISO MNOGO PREKO 100, ASFALT KAR DRŽI KADAR NI GOR DREKA ALI PESKA, DA SE PELAT DO KONCA, V GLAVNEM OK TODA...

- ČE STORITE NAPAKO VAS TU POVSOD ČAKAJO "VARNOSTNE" OGRAJE, KI VAM LAHKO ODREŽEJO NOGO, ROKO, GLAVO IN PO ŽELJI TUDI JAJCA.

- DOSTIKRAT JE CESTA TUDI VLAŽNA LE PO KAKEM NEPREGLEDNEM OVINKU.

- IZ GOZDA KMETI SPRAVLJAJO DRVA, ZATO JE KDAJ BLATNA.

- NEKAJ JE TUDI BITUMNA NA NEUMNIH MESTIH A NI RAVNO KRIZE

- OB ROBU CESTE JE PESEK SKOZI CELO LETO IN VSAK NALIVČEK GA SPRAVI NA CESTO - NAJRAJE NA KAK OVINEK.

- VSAKO LETO SE JIH GOR VEČ RAZBIJE, PO EN PA UBIJE.

- MED TEDNOM ZNATE GOR NALETET CELO NA ŠLEPER, KI BO V OVINKU ZAVZEL TUDI DOBRŠEN DEL NASPROTNEGA VOZNEGA PASA

- KONEC TEDNA JE POLNO KOLESARJEV - TUDI OTROK -> VEČ VAS BO GOR VEČJA BO MOŽNOST SE KOGA ZBIJE

- ČEDALJEVEČKRAT SE GOR TUDI POJAVLJAJO POLICISTI, TAKO DA GLEJTE KAK PROFIL MATE NA GUMAH - ČE VAS Z DRUGIM NE BODO ZJEBAL!!!

- ŠE ZA POSTAVLJAČE: REDKOKDO VAS BO ZJO KOT NA PLANINSKIH RIDAH

zato se ni treba vsem gor zgrinjat ko da je to neko dirkališče - je pač še en tak mini prelaz, preko katerega se tudi lepo turistično vozijo ateji na čoperjih

Objavljeno

jebe nas v glavo, da se bo lahko sam vozil gor pa dol.. :nono:

Objavljeno

In kaj g.Pametni od tega ni res ?

Objavljeno
drugič pa lahko ustaviš, pa bova kako rekla :yes:

Ja kako zdej. Kdo je na sliki ti ali urosh ?? :? Drugače sem pa jaz stal, čeprav je slika taka, kot da se peljem :kva2:

Če bo vreme se pa najbrž vidmo v soboto pa bo spet kak foto ... :yea1:

Objavljeno
Ja kako zdej. Kdo je na sliki ti ali urosh ??  :?  Drugače sem pa jaz stal, čeprav je slika taka, kot da se peljem  :kva2:

Če bo vreme se pa najbrž vidmo v soboto pa bo spet kak foto ... :yea1:

ne, jaz sem stal tam ob strani z rdečo cbro, ko si se pelal gor :yes:

Objavljeno
In kaj g.Pametni od tega ni res ?

Kot prvo, za tebe nisem g. Pametni. Drugačen ton, prosim.

Kot drugo, vse je res. Priznam.

In kot tretje, provokacija mora pri tebi stopiti čez nizek prag.

Ergo: šala mala. :rolleyes:

Objavljeno

:D

Objavljeno

Največ problem je da privabljamo policaje.

Posledice plozanja nekaterih stvari po motosvetu pa so nekateri žal že občutili na lastni koži ( glej npr. samo tisoto o zavarovalnicah ).

V glavnem je treba tud mirkat, kajti ko se bo kaka orenk pizdarija zgodila ( pa ne rečem lahk se tud meni ) - npr. se zbije kazga kolesarja, bo vsega konec.

Se opravičujem ker sem se prehit razpizdu ( me vreme mal jeba zadnje čase ) :beer1:

Objavljeno
NAJ POVEM NEKAJ STVARI O TEJ MARIČKI, KI JO TAKO OPEVATE:

OVINKI NISO HITRI, HITROSTI NISO MNOGO PREKO 100, ASFALT KAR DRŽI KADAR NI GOR DREKA ALI PESKA, DA SE PELAT DO KONCA, V GLAVNEM OK TODA...

- ČE STORITE NAPAKO VAS TU POVSOD ČAKAJO "VARNOSTNE" OGRAJE, KI VAM LAHKO ODREŽEJO NOGO, ROKO, GLAVO IN PO ŽELJI TUDI JAJCA.

- DOSTIKRAT JE CESTA TUDI VLAŽNA LE PO KAKEM NEPREGLEDNEM OVINKU.

- IZ GOZDA KMETI SPRAVLJAJO DRVA, ZATO JE KDAJ BLATNA.

- NEKAJ JE TUDI BITUMNA NA NEUMNIH MESTIH A NI RAVNO KRIZE

- OB ROBU CESTE JE PESEK SKOZI CELO LETO IN VSAK NALIVČEK GA SPRAVI NA CESTO - NAJRAJE NA KAK OVINEK.

- VSAKO LETO SE JIH GOR VEČ RAZBIJE, PO EN PA UBIJE.

- MED TEDNOM ZNATE GOR NALETET CELO NA ŠLEPER, KI BO V OVINKU ZAVZEL TUDI DOBRŠEN DEL NASPROTNEGA VOZNEGA PASA

- KONEC TEDNA JE POLNO KOLESARJEV - TUDI OTROK -> VEČ VAS BO GOR VEČJA BO MOŽNOST SE KOGA ZBIJE

- ČEDALJEVEČKRAT SE GOR TUDI POJAVLJAJO POLICISTI, TAKO DA GLEJTE KAK PROFIL MATE NA GUMAH - ČE VAS Z DRUGIM NE BODO ZJEBAL!!!

- ŠE ZA POSTAVLJAČE: REDKOKDO VAS BO ZJO KOT NA PLANINSKIH RIDAH

zato se ni treba vsem gor zgrinjat ko da je to neko dirkališče - je pač še en tak mini prelaz, preko katerega se tudi lepo turistično vozijo ateji na čoperjih

Bravo Rokec :yea1: Pravilno ocenjuješ zadevo in preklemano imaš prav :yea2: če pogledate moj post v soboto vidite, da sem naštel nekaj teh svaril tudi jaz :worship: Nisem ograje(je že samo po sebi razumno) saj pri meni. :slap: Avseniki pa so še najmanj problem. :grim

Najboljš, da prvo prefurate Marijo za rajcig, pol ocenite situacijo in šele pol vdarite dollll :kva2: :kva2:

Objavljeno
Najboljš, da prvo prefurate Marijo za rajcig, pol ocenite situacijo in šele pol vdarite dollll

... tako se pelje vse lepe ovinke... :grim ... najprej pregled situacije, ocena izvozov-uvozov, toplote vozišča, ljudi, kolesarjev ipd... nato pa... :kva2: ... žganje... :blush: ... pa še vedno se ti pri vsej previdnosti lahko kaj zgodi... to je pa del igre, ki jo vsi sprejemamo...

Objavljeno
... tako se pelje vse lepe ovinke...  :grim ... najprej pregled situacije, ocena izvozov-uvozov, toplote vozišča, ljudi, kolesarjev ipd... nato pa...  :kva2: ... žganje...  :blush: ... pa še vedno se ti pri vsej previdnosti lahko kaj zgodi... to je pa del igre, ki jo vsi sprejemamo...

:yea1: :yea2: :yea1:

Objavljeno

Ograje so samo na parih ovinkih,policaji te ne morejo sredi ovinka vstavit,povej kje se pa ne razbijejo ,Rok če ti ne paše ,nikar na Marijo

Objavljeno
Hmmmm....  :hmm: ... SuzukiGSX varianta?  :hmm:  Ali v drugi režiji? Kakorkoli... se vidjamo na vrhu Holice in kakšno rečemo... ETA: 13-14h

vsekakor na vrhu, če bo vreme...verjetno tud v petek pridem sam nekje okol 17h... CE tablica 600rr rdečo/črna honda to sem jst :)

Objavljeno
... CE tablica 600rr rdečo/črna honda to sem jst :)

... prasička alias Honda CBR 600F... srebrna, nepopisana... LJ reg.... to sem jaz... v soboto na Golici... pa še malo morje drugih motorjev... :yea2:

Objavljeno

Črna CBR 600f z wingsom in GO registrska :grim det vud bi mi :lol: Pa usi s ceste prosim. :P Tudi ograje se zvijejo k mene zagledajo (jebat, tudi pleh ima svoj strah) :devil: Blato :blink: drva :eek: bah, pa js uživam, bl k je off road bujš je. Sej motor mam pravi. Gume pa tudi :yea2:

V soboto se vidimo zgoraj, spodaj ob cesti. Povsod :wacko: sam d vas ne bo prevč :whistle:

Objavljeno

Bordo rdeča Super Tenere. Ne moreš falit. :grrr Se bom mal narisal v soboto gor :)

Objavljeno
Črna CBR 600f z wingsom in GO registrska :grim det vud bi mi :lol: Pa usi s ceste prosim. :P  Tudi ograje se zvijejo k mene zagledajo (jebat, tudi pleh ima svoj strah) :devil: Blato :blink: drva :eek: bah, pa js uživam, bl k je off road bujš je. Sej motor mam pravi. Gume pa tudi :yea2:

V soboto se vidimo zgoraj, spodaj ob cesti. Povsod :wacko: sam d vas ne bo prevč :whistle:

Pol se bom pa jst tam pojavu pa bo gizmo stisnu rep med noge :grrr :P k ga bom v prvem ovinku lovil z pol manj konji :chase: :lol1: :lol1:

Nazadnje se bom pa zbudu pa na enem ovinku :photo:

Rdeč Kawasaki ER-5, tisti k najbl neumno nori z njim :whistle: O:-) , se ne da falit :lol:

LP Burnout

Objavljeno

Burni, tebe pa čakam, da me povabiš na Gerovo... .) A bo kaj?! A si že splužu sneg s ceste?! :D

Objavljeno

Tolk je splužu d je še asvalt zdrsu dol :lol1: :grim

Objavljeno

Fantje ne se zajebavat z Marijo je sodelavec zgubu sina(Rok) tam!!!!!!!!!!! :? :(

Objavljeno
Burni, tebe pa čakam, da me povabiš na Gerovo...  .)  A bo kaj?! A si že splužu sneg s ceste?!  :D

Ja ti sam pridi!!!!!

Sam da se boš letos ustavil na pijači!!!!!

Lp Burnout

Objavljeno
... prasička alias Honda CBR 600F... srebrna, nepopisana... LJ reg.... to sem jaz... v soboto na Golici... pa še malo morje drugih motorjev...  :yea2:

Velja, pridem :yea1:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!