matic Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 @ SymRu Da ne bo pomote. To z moraliziranjem je bilo napisano, ker me povsod, kjer je posredi kaj o hitrosti ozmerjajo z moralistom, če le omenim, da bi bilo dobro, če bi malo zmanjšali. Všeč pa mi je besedna igra z grupnim seksom. Previdna vožnja je primerjiva s seksom s kondomom. A kaj ima to s to temo :grim . Včeraj sem na enem odseku dohitel in prehitel kolesarko, ki je bila tako prozorno oblečena, da sem opazil čipkasto perilo. Torej sem vozil dovolj počasi. :blush: V ovinku sem bil pa kljub temu malo zmeden :fredy: LP Cvetoo. ← cvetoo ! Pa ti si tak CAR, ker znaš tako hitro voziti (pa še obvladaš valjda), A SEM LAHKO TVOJ PRJATU? Pa ti si kot nekakšen BOG hitrosti. :headbang: Ervin93 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 @ Matic Strel v prazno. Nisem car, ne obvladam(se ne sekiram), bog hitrosti-wrong again. Ne vem, kje sem kaj napisal po kitajsko, kakorkoli že, čisto nič me nisi razumel. Prijatelja sva pa lahko, če bi še rad. In LP tudi tebi, Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 30, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Cvetoooo, ne sekiraj se. Morda je zunaj le enostavno prevroče in se možganske substance počasi kisajo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 najbolš da kr cel motomars ukinemo pa bo .) tema naj pa ostane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Kako pa naj glasujem, če sploh ne vem kje je to? ← To je na Kuroškem čist ob Hrvaški meji, par uni gostiln ku majo zmir frišn pa dost mrzu mlek od domačega prašiča futranega z moldavsko kolerabo :P ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 LP Tema ni kriva in pri tem nima nič! Saj je jasno, da vsak po svoje nabija (da se razumemo na forumu in na cest). Tole je čist mimohod! A se peleš po trepalncah a čist pokonc - Who CARE! Od drugih pričakujem samo to, DA NE OGROŽAJO MENE, kot tudi jaz drugih ne ogrožam!!!! To pove vse, pol pa RACE BOYSI če tud z jezikom asfalt ližete. Po katerih cestah pa to izvajate me pa ne zanima. Marija je popularna - jebi ga! Na Kočevskem tud tedensko padajo :( :( :( - brez reklame!!! Lansk let me je en Rossi prhitu na furi prot Vršiču, po kolen je šu mem k car! Tri ovinke naprej sem klical 112! Car je bil na podnu, pa ne s kolenom ampak z ritjo! Dejte mal pokomentirat, da mi nebo tako dolgčas! Zame je tole fletno branje! MOJA SKROMNA STATISTIKA - Zlomljen prst - APN 4 - NOT GILTY! Baba zaprla pot z avtom! 3 nesreče z motorjem (2 krat nedolžen, ENKRAT ZAJEBAL - KRIV), dvakrat zrinjen s ceste (šlepar, tovornjak) I don´t want some more! Motoristična je težka na forumu na cest pa še bolj!!!! Marko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matimilko Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Tema naj kar ostane in ko bojo ta modri videli, da se motociklisticni promet na Mariji reki veca, bojo uredili jeklene stebricke na ograjah... Ampak ker je v nasi dragi Sloveniji politika bolj kaznovalna je ta zgornji odstavek zgolj utopija!!! :( :( :( LPMM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 To je na Kuroškem čist ob Hrvaški meji, par uni gostiln ku majo zmir frišn pa dost mrzu mlek od domačega prašiča futranega z moldavsko kolerabo :P ... ← *** Potem gremo pa na pitanega pujska v Moldavijo na Karpate. Če bi šel še kdo na piknik, naj vzame s sabo šotor, bigl'ce pa nojšč! njam!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Foggy Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Potem bi lahko skor vsako cesto v državi zaprli :hmm: Motorji so vse cenejši in bolj dostopni in jih je vsako let več na cesti in posledično tudi nesreč. P.S. Pssst ni se ti treba dreti.... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 P.S. Pssst ni se ti treba dreti.... ← ČE BOŠ ZARADI TEGALE OGLUŠEL TI ČASTIM SLUŠNO PROTEZO .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Basko Objavljeno Junij 3, 2005 Deli Objavljeno Junij 3, 2005 Obvestilo: Včeraj so policaji imeli radar pri zgornji omejitvi (40 km/h). Merili so v smeri proti Preboldu. Hvala tistemu, ki mi v Preboldu obvestil o policajih :worship: Sem tolk počas (potih) pripeljal v zasedo, da me nista slišala. Zato je njuna laserska pokalica ostala na armaturki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Junij 3, 2005 Deli Objavljeno Junij 3, 2005 tam so zadnje čase kr pogostto, tako da previdno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 3, 2005 Deli Objavljeno Junij 3, 2005 Čez Prebold lepo po predpisih, tako kot v drugih naseljih... :grim Pa tam, kjer so hiše ob cesti, prav tako lepo počasi... da kakšen otrok ne prileti na cesto... Ko pa pridejo ovinki in se začne gozd, ko ni več hiš, pa lepo gasa... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Foggy Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Danes sva bila z Maxximumom na tej zloglasni Mariji :OK: , policajev ni bilo, vreme je bilo super, tako da sva se ene 4-5krat čez peljala. Iz Marije proti Trbovljem je pa cesta ubitačna :BUA: Drugače so pa zelo dobri ovinki. Še posebej so mi bili v srcu S-i malo pred Preboldom. Vredno ponovitve, MaXXim... a boš nalimal slikce... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 (popravljeno) blo super :yes: policajev nič :OK: družba super :yes: PREVIDNOST proti vrhu, pri tistem studencu teče voda čez cesto pa še usrano je @Foggy kdaj sta pa bla gor Popravljeno Junij 4, 2005. Popravil yozo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Danes sva bila z Maxximumom na tej zloglasni Mariji :OK: , policajev ni bilo, vreme je bilo super, tako da sva se ene 4-5krat čez peljala. Iz Marije proti Trbovljem je pa cesta ubitačna :BUA: Drugače so pa zelo dobri ovinki. Še posebej so mi bili v srcu S-i malo pred Preboldom. Vredno ponovitve, MaXXim... a boš nalimal slikce... LP ← Se strinjam.. sploh serija hitrih ovinkov spodaj je :yea2: Pa seveda tale sorazmerno počasen ovinek na slikah v kateremu se da kar lepo nagnit . @yozo: od enih do dveh nekje.. No.. še obljubljene slikce (foggy pozabu digitalca, tko da so spet Nokia6630 kvaliteta :P ): 1.) Foggy 2.) MaXXXimum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Danes šel dvakrat gor, bilo fino fajn, nobenega peska, nobenih avtov, nobenih zijal, samo par motoristov. Bo treba jutri ponoviti vajo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bu5a Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Tud jst sm bil dons gor.Res je blo fajn-skor nobenga prometa :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 @bu5a a si bil okrog 18.30 gor? Siv kombinezon in motor? Jaz sem bil z rdečo superco :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bu5a Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 @bu5a a si bil okrog 18.30 gor? Siv kombinezon in motor? Jaz sem bil z rdečo superco :) ← Bil. Če se prav spomnim sva se ene parkrat srečala,pa še par ovinkov sva skupaj odpeljala :OK: .Kr lepo zgleda super tenere čez ovinke-fajn motor,sm ga tudi jaz včasih imel :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 pa še par ovinkov sva skupaj odpeljala :OK: . ← Yep. Potem si pa malo gas odprl in že te ni bilo več :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 jaz sem bil kar navdušen!! :OK: kr traja... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 (popravljeno) ... Popravljeno Junij 7, 2005. Popravil Kaiser Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 No ja.. mal napihnjen naslov v časopisu ampak ok :doze: Bo pa jeba če se bo res povečal število policajev na tej lokaciji :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 <_< :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave