urqlle Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 Dons sm si jo pa prvoscu najveckrat do zdej :kva2: Drsniki pa tut vedno bolj pojejo :yea2: Spoznal BNA-ja, vidu yozota, urquelleta (kakosezenapise.press), boycha.. pa en urso.. usaj po registraciji sodec :OK: pa se folka.. skratka fajn popoldne :yes: ← urqlle=uroš, bo lažje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 vidu yozota, ← pa me nisi mogel za rokav pocukat :angry: si bom že zapomnil :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 pa me nisi mogel za rokav pocukat :angry: si bom že zapomnil :devil: ← Na vrhu sta neki kampirala z urq.... urošem :grim Sm se odpelu še eno, ko so le blih ogrete gume, pa mislu da gremo pol neki spit, sam vaju ni blo več k sm pršu nazaj :closedeyes: Pa naslednjič :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
The Doc. Objavljeno Avgust 19, 2005 Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 Kot prvo: maš kawasakija- možno da ne bo vžgal. :grim Drugo: šoder pa kamikaze so poslovni riziko motorista. Sploh je pa pri marički tak okoliš, da šoder sam kar leze gor. vozi se po avtocesti, če te tok moti. .) + še nekaj- nekaj postov nazaj si napisal- "po naseljih se je vozil po omejitvah." Si kdo kupi tak moped za konkurenco mestnim skuterčkom? lejga, nje ga lomt poba. :glare: Pa varno divjaj. ← ....ejjj, pridi raj v CE, mogoč grema dans s decafom na golico pop., greš zraven?? yamaha dela?? :grim 46% .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 19, 2005 Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 ....ejjj, pridi raj v CE, mogoč grema dans s decafom na golico pop., greš zraven?? yamaha dela?? :grim 46% .) ← Moje vožnje so zaradi določenih razlogov do nadaljnjega prestavljene za nedoločen čas. Yamaha pa sicer dela b.p. Marija reka- začetek septembra. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 19, 2005 Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 žal ne bo nič z današnjo MaRiver.. graz, Ikea, HG in Luiz.at bo današnja trasa.. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 19, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 Pazite, kaj delate. Veliki Brrrrrrat gleda. :eek: :nono: :nono: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
The Doc. Objavljeno Avgust 19, 2005 Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 Pazite, kaj delate. Veliki Brrrrrrat gleda. :eek: :nono: :nono: :nono: ← ....sorry, ampak je sam začel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 Včeraj splezal prvič na Marijo. Pričakala me je odprtih rok, z mrzlim pivom na vrhu. Še bom plezal po njej. :worship: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 Včeraj splezal prvič na Marijo. Pričakala me je odprtih rok, z mrzlim pivom na vrhu. Še bom plezal po njej. :worship: :yea1: ← :hmm: včeraj? dopoldne? kajt jst sem šel popoldan v napad in pridem do vrha, nikjer nobenga :eek: razen možakarja na rdeči cbr600F, iz motosveta? potem sem hotu pa v napad, se je pa napoti navzdol tak uscalo, da me je pralo do štormana v šempetru, bova pa drugić nadoknadla, je tak prasi.ka? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 :hmm: včeraj? dopoldne? kajt jst sem šel popoldan v napad in pridem do vrha, nikjer nobenga :eek: razen možakarja na rdeči cbr600F, iz motosveta? potem sem hotu pa v napad, se je pa napoti navzdol tak uscalo, da me je pralo do štormana v šempetru, bova pa drugić nadoknadla, je tak prasi.ka? .) ← Mene je napral šele na Vranskem, ko sem šel nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 Bil včeraj popoldne gor s kolegom. Nobenga, razen možakar z rečo CBRko na vrhu, samo se nisva ustavljala in sva šla proti Trbovlju, ker sva bežala od dežja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 Danes sem jo 2x.... :whistle: ... kakšno urco nazaj... samo je bila preveč vlažna na vsake toliko časa... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 Danes sem jo 2x.... :whistle: ... kakšno urco nazaj... samo je bila preveč vlažna na vsake toliko časa... :glare: ← :angry2: :P Jst bi tut!!! Pa sem na šihtu!! :SS LP Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 Danes vam ceste čez Podmeje ne priporočam. V Mariji Reki je cesta poplavljena. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 Pravkar slišal po radiu, da je cesta Prebold - Trbovlje zaradi poplav :cry: zaprta za ves promet. Takole pa sicer na AMZSju klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 Danes vam ceste čez Podmeje ne priporočam. V Mariji Reki je cesta poplavljena. :devil: ← Dans pridejo na vrsto adrenalinski zasvojenci, ki imajo doma vodne skuterje.. bolj bo deževalo, višje bodo šli :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 cesta odprta, sem bil gor z avtom, pa ni videt hujših posledic, v torek mogoće :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 Cesta po odprtju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 eh to je v spodnjem delu, zgornji je v boljši formi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Marija reka 1 Marija Reka 2 Marija Reka 3 Včerajšnja Marija z avta :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Dirty Bitch! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 vsi domači ji želimo hitrega okrevanja :cry: obiski vsak dan od 10h-19h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Sam da ni marija zanosila ker ste jo vsi tako natepavali in je v soboto splav delala :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave