bubamara Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 no, to je to...naslednjič bodo lepše...kdor se je najdu, se je...kdor se noče videt gor, naj kontaktira administratorje... <_< za konec pa sam še našo carico... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Motobaby :OK: the only one that keeps on the right side of the road! Sekalci, sekalci po kolenu poglej... :nono: ← Povsod, kjer ni blo na zunanji strani okol 3 kubike peska sm se drzu na svojo stran .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 (popravljeno) Ok.. tlele sm pa mal cviknu k mi je supermoto "prislajdu" cez ovink :blink: No.. strah je bil odvec, fant ve kaj dela :OK: Popravljeno Avgust 26, 2005. Popravil maXXXimum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 carsko :OK: ← Symči B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 kje so še slike, ker vem da jih mora bit še vsaj ene 200 :yes: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 kje so še slike, ker vem da jih mora bit še vsaj ene 200 :yes: :wacko: ← Burnout in BC+Nata :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 ne vem, če te nismo poslikal :grim :grrr :grim ← Hehehe, nisi me :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 carsko :OK: ← Ane, ane, ane? :kva2: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Ok.. tlele sm pa mal cviknu k mi je supermoto "prislajdu" cez ovink :blink: No.. strah je bil odvec, fant ve kaj dela :OK: ← Sej sem sem ciljal kaj pa če bi bil FIČO? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 za konec pa sam še našo carico... :004 ← ampak tisto prej je bila samo uvertura :naughty: kajti ko se dečwa sprav na tole zverco, je ni možno ujet s fotičem... :grim motobaby :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 ampak tisto prej je bila samo uvertura :naughty: kajti ko se dečwa sprav na tole zverco, je ni možno ujet s fotičem... :grim motobaby :wub: :wub: ← Kaj šele z motorjem. Na poti domol sem mislu da mi bo agegat raznesl. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 (popravljeno) Sej sem sem ciljal kaj pa če bi bil FIČO? .) ← Ustrasu sm se zato, k sm se bal da ga odneslo vame.. ne zarat drugega.. pa tistega pol metra ko sm na levo zlezu (gume so na pravi strrani črte :naughty: ) je pa tudi cesta širša od vsakega fičota .) Ne rečem da se ne bi dalo bit bolj na svoji strani, ampak tok hudo pa spet ni :) Popravljeno Avgust 26, 2005. Popravil maXXXimum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 (popravljeno) Ustrasu sm se zato, k sm se bal da ga odneslo vame.. ne zarat drugega.. pa tistega pol metra ko sm na levo zlezu (gume so na pravi strrani črte :naughty: ) je pa tudi cesta širša od vsakega fičota .) Ne rečem da se ne bi dalo bit bolj na svoji strani, ampak tok hudo pa spet ni :) ← A da tole uleti namesto fiče? :eek: (mal se hecam no) .) Popravljeno Avgust 26, 2005. Popravil Terminator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Hey Buba :fight2: , pazi se, ker ko te jaz dobim............ :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Hey Buba :fight2: , pazi se, ker ko te jaz dobim............ :devil: ← Kva je pa narobe :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Včeraj popoldne bil na Marički (izredno vlažna :blush:, pa kljub temu ni dopuščala pritiskanja), Srečal samo en motor, BMW K100, črn, drugače pa na vrhu povsem prazno. :doze: A vas že zebe, al kaj :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Mene pa ni na slikcah :cry: Zgleda da sem bil prehiter za :photo: :P Svoje slikce bom pa probal čimprej prilepit. Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Mene pa ni na slikcah :cry: Zgleda da sem bil prehiter za :photo: :P Svoje slikce bom pa probal čimprej prilepit. Lp Burnout ← kaj še čakaš :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Mene pa ni na slikcah :cry: Zgleda da sem bil prehiter za :photo: :P Lp Burnout ← ni panike :grrr bomo ponovil vajo :grim sam zate ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 kaj še čakaš :devil: ← Evo da bom še jst mel mir pred slikami :P Žal je večina majhnih ker sem slikal z MultiBurst opcijo in mi jih nakleplke 16 naenkrat. Mam pa tako cel ovinek posnet. Sicer bojo pa jutri verjetno vse slikce in filmčki na serverju. Naslov povem jutri. Ne bom imenoval nastopajočih :D sej se itak poznate :P Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave