Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno

zigaspy- dobr se peleš glede na to da ma tole čudo sam 15KM, bo nasledno sezono kej močnejšga?? (da se mo lahk skp preganjal po mary-river) :D

Objavljeno

to lahk morda dokazuje, da se dobr pele?

men?? talk to the hand Kromaš

samo za čoperiste, kornetarje in ostale kromirance, da me mau skurcate, me že doooolg niste :grim ...mim grede, po svojmu pasu :D

http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...&cat=500&page=1

Objavljeno

to lahk morda dokazuje, da se dobr pele?

al pa ne :>

ampak mij pa zou da letos nism su pogledat tele marije jojojoj

Objavljeno

men?? talk to the hand Kromaš

samo za čoperiste, kornetarje in ostale kromirance, da me mau skurcate, me že doooolg niste :grim ...mim grede, po svojmu pasu :D

http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...&cat=500&page=1

:lol1: :lol1: :lol1:

Ha, ha, ha,... Za dobrojutro sm se kr fajn nasmeju. Seveda si morate posnetek mal bol natančno pogledat. Tip na ninđi sedi ko buzi in brusi kolene. Vse lepo in prav, sam jst ga bolj nagnem s tremi kufri in tank-torbo. Kolene pa šparam za resnejšo vožnjo. Mislim, da se večina tistih, ku majo spredaj od fičkota luč dosti bolš pelje. Cestaki so pač bolj zahtevni za vožnjo in jih redki zares obvladajo.

Malce primerjajte ta nagib v ovinek s tistim, ko je žigaspy ujel kr enga s CBRko.

Moje neskromno mnenje.

The Saga continues :naughty:

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1:

Ha, ha, ha,... Za dobrojutro sm se kr fajn nasmeju. Seveda si morate posnetek mal bol natančno pogledat. Tip na ninđi sedi ko buzi in brusi kolene. Vse lepo in prav, sam jst ga bolj nagnem s tremi kufri in tank-torbo. Kolene pa šparam za resnejšo vožnjo. Mislim, da se večina tistih, ku majo spredaj od fičkota luč dosti bolš pelje. Cestaki so pač bolj zahtevni za vožnjo in jih redki zares obvladajo.

Malce primerjajte ta nagib v ovinek s tistim, ko je žigaspy ujel kr enga s CBRko.

Moje neskromno mnenje.

The Saga continues :naughty:

hahahaaa to sm čaku....pluvanje Kromašov, hahahahaha......ammmm z skuterjom te prehitim .)

hahahaaa to sm čaku....pluvanje Kromašov, hahahahaha......ammmm z skuterjom te prehitim .)

sicr pa sm to prčakval od Miska Doohana....maš jajca dat kašn tvoj posnetek gor?? .....se mi je zdelo da NEEEE..... kolm=pusy :lol1:

:grim

Objavljeno

Mene pa sam zanima, kok si ti THE DOC star. K po letih te bom lahko razvrstil med mlade, še nedorasle cepce in med stare samovšečne kretene.

Objavljeno

Ej ej Doc(tore). Te nič ne skrbi, da kdaj naletiš na kakšnega bolj popadljivega forumaša, ki te ne bo ravno božal zaradi tvojih provokacij?

Tisti ki bolj dobro poznate sportake, kakšno reč pelje naš doc? Ker morda sumim, kdo ta dečko v resnici je .)

Vsem nadobudnim dirkačem želim, da čimbolj izkoristijo zadnje nezasnežene dni (mrzlega in drsečega asfalta) in zares pritisnejo čez marijo reko. Bom prišel na pogreb.

Objavljeno

sej nism reku da sm jst hitr pa divji, dal sem gor filmček ker VI znate samo pljuvat, in to sem tud pričakval. najbolj pa mi gre na kozlanje ko mi začne pamet solit kdo z kromiranim prednjim delom pa kufrim-sicer nimam nč proti tem motorjem mot me pa ko so vozniki teh čoperjov tak fejst pametni da je kr hudooo. je dal on peb zigaspy filmček-takoj ste ga pokozlal :fredy: .....no pametne glave, pričakujem kašn VAŠ cenjen filmček, sam tolk da vidm če mate jajčnike al jajčka...ne bom pluvu po njih oblubm! vsak ma pač svoj stil tle gor pa vam itak nč ne paše!

.........svašta...........

Objavljeno

@The Doc. : evo jz te izzivam na dvoboj drug let,da vidmo kok jajc maš pa "znanja"...relacija Kalce-Planina oz. Grčarevec -Planina :naughty: :naughty: ...a upaš??? po moje da ne... :devil: :devil:

sam upam,da boš pol prenesu poraz k te bo 10 let stara CBR zadej pustila,...

upam da kdo od vas ostalih ne bo vzel resno te moje objave hehehe

Objavljeno

"Kdor kolena špara moto-kruha strada." © Si. R.

Sm zanč vozu ta sekret od nindže ... jao, glava peče, kolk je to neprimern sekret za naše ceste ... sploh pa za neke ride in podobne zadevšne ...

Objavljeno

moj post je bil odgovor na vprašanje, mislim, da od burnouta, kakšen motor vozi, dobil je odgovor, sej če bi vedel točn letnik, po moje je 01 ali 02, pa prevožene kilometre, bi mu še to povedal, da ga bo pa lažje spoznal, razen, če je mož, dal plastiko popravt, sem mu pač to omenil, da nazadnje, ko sem videl motor, je bi le ta podrsan, si zdej hepi, boš lahka v miru zaspala, pa ne, nč nimam proti stari ninji, a vredu B)

predvidevam, da za ninđaka :grim

lej ti urgle al urtl al ka si že s tisto tvojo trajno na glavi ka te boli kurac kak je moj moped?? pa ne bot prevč pametn... ja, je poravsan, pa ŠE BOLJ BOOO :yea1: hahahaaa

kar se pa tebe tiče cagiva ..... nimam besed, udam se, ker ti se pa ress TAK peleš da v hrbtu čutiš....sm čul da si zadnjič neki Ukawo šolu :grim :grim :grim :grim :grim ....sploh pa tista CBR letnik: gospodov .... a to je tista ko odzad zgleda kot televizija?

Objavljeno

kar se pa tebe tiče cagiva ..... nimam besed, udam se, ker ti se pa ress TAK peleš da v hrbtu čutiš....sm čul da si zadnjič neki Ukawo šolu :grim :grim :grim :grim :grim ....sploh pa tista CBR letnik: gospodov .... a to je tista ko odzad zgleda kot televizija?

...ta je ja kako si vedu,...čudno da ti spomin in pamet delata tolk dobro da veš :D :D

a pol se vdaš :( škoda no...pa tok sem se veselil :BUA:

ja pol pa kr drajsej tvojo Marijo,te pridem kdaj pogledat :photo: :devil:

Objavljeno

The Doc: Jaz vem, da si mojster v svoji stroki. Ampak ena dečva na forumu bi ti pa znala biti kos... Divja Zver :naughty: Jaz priznam, da me premaga, ampak ti bi ji pa morda lahko konkuriral. Mislim, da bi bila vidva kar enakovredna .)

Objavljeno

lejga The DUCK, komaj čakam, da boš spet na marički, posebej ob mraku je fajn, ko sediš tam prikrižu, mi tvoja glava fajn sveti v ovink, sam ne preblizu, ko potem mi preveč šajna in ne vidim preveč dobr, lahka se pa bližje ovinka usedeš, te bom z veseljem zgazu :naughty:

Objavljeno

lejga The DUCK, komaj čakam, da boš spet na marički, posebej ob mraku je fajn, ko sediš tam prikrižu, mi tvoja glava fajn sveti v ovink, sam ne preblizu, ko potem mi preveč šajna in ne vidim preveč dobr, lahka se pa bližje ovinka usedeš, te bom z veseljem zgazu :naughty:

no te spomnem k se vidmo pa se zmenma, prav? boma vidla če si res tak pametn...

Objavljeno

hehe...prav .) ...a bomo povabl še tele pube k kurcajo naše posnetke?? no pa cagivo ne smemo pozabt, on se baje tak pele... ko je pršu na grobnik so šli Camlek, Jerman in ostali kr domu, da si nebi imena pokvarl :grim

Kokr izkušnje kažejo se zmeniš in te potem ni.... Po moje še motorja nimaš :kva2:

Objavljeno

JA, rad mam GP, in? ti pa še vseen žariš kot bakla...spremen si nick-)BAKLA, BRENER, ZIPPO...bi ti blj pasal :D

ti bi lohk biu pa Smeško...

Jah podrsu je pa nism nikol iz neumnosti!Ampak vedno iz pretiravanja:

Padec iz pretiravanje je napram padcu iz neumnosti ful boljši? :blush:

Razlikujeta pa se - po čem že?

Objavljeno

MaM občutek, da se toto besedno bildanje ne bo dobro končalo..........Malo preveč hormonov in nekontroliranega adrenalina????? :BUA: :BUA: :BUA:

Objavljeno

.

.

.

.

Eni raje molčimo in prebiramo "pametne".

Srečno še vnaprej molčečim predvsem pa "pametnim". :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

a šefi kr spijo, bi prosim lahka kdo tole svinjarijo popucal

Ma ne... je tko fajn kretenije brat... saj veš... čas zimovanja... in kislih motorističnih kumaric... :lol1: O:-) Ko pride pa pomlad, se bo pa spet redno pucalo... :grim

Popravljeno . Popravil Gregs
Objavljeno

got damn hipies!!!! :lol1: :lol1: :lol1: ...ne brisat no glih ogrevamo se šele :kva2: :devil:

Madona zgleda se sploh ne zavedam kako slaven sem :blush: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: ...

No v glavnem The Doc. se vidmo na cesti,...upam da ne tud ob cesti ;) še raj pa na Grobniku,k zaenkrat se še nisem peljal pod 1:50 in bi mi prov pršu kakšn ki bi mal linijo pokazal,...mogoče ti? :)

lp cagiva B)

Objavljeno

še raj pa na Grobniku,k zaenkrat se še nisem peljal pod 1:50 in bi mi prov pršu kakšn ki bi mal linijo pokazal,...mogoče ti? :)

lp cagiva B)

Lahko greva na kavo, pa ti na fotografiji iz zraka pokazem idealno linijo :P

Objavljeno

fantje in dekleta.

Naj najprej priznam da na tej, tako opevani marički še nisem bil.

Vendar. Vsi tisti, ki se čutite tako hitre na njej in še posebej pametne v tej temi pozivam. S konkretno ponudbo o višini stave in o času dogodka (za take stvari ga vedno najdem). Seveda ne pozabite pripisati tudi kontaktne številke, vse to pa na moj PM.

Če kdo hoče lahko dobi moje video posnetke (tank cam), vendar šele po poslanem PMju z zgornjo vsebino. :)

res da je ta tekst svetlejši in pričakujete v njem nekaj drugega, vendar se ne hecam :P

Objavljeno

Ma ne... je tko fajn kretenije brat... saj veš... čas zimovanja... in kislih motorističnih kumaric... :lol1: O:-) Ko pride pa pomlad, se bo pa spet redno pucalo... :grim

there goes another one :devil:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!