Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno

fantje in dekleta.

Naj najprej priznam da na tej, tako opevani marički še nisem bil.

Vendar. Vsi tisti, ki se čutite tako hitre na njej in še posebej pametne v tej temi pozivam. S konkretno ponudbo o višini stave in o času dogodka (za take stvari ga vedno najdem). Seveda ne pozabite pripisati tudi kontaktne številke, vse to pa na moj PM.

Če kdo hoče lahko dobi moje video posnetke (tank cam), vendar šele po poslanem PMju z zgornjo vsebino. :)

res da je ta tekst svetlejši in pričakujete v njem nekaj drugega, vendar se ne hecam :P

a maš? fino, daj link no! prisežem da nam šimfu al pa se pametnga delu (kr vidm da tisti k so posnetke skurcal so najprej ugasnal, namest da bi svoje gor prpopal :BUA: ) - sam fajn je kej home-made pogledat .)

Objavljeno

a maš? fino, daj link no! prisežem da nam šimfu al pa se pametnga delu (kr vidm da tisti k so posnetke skurcal so najprej ugasnal, namest da bi svoje gor prpopal :BUA: ) - sam fajn je kej home-made pogledat .)

Posnetki z dirkališč tudi štejejo ali morajo biti z Marije Reke? :hmm:

D.

Objavljeno

Posnetki z dirkališč tudi štejejo ali morajo biti z Marije Reke? :hmm:

D.

Ti se pa ne pržigi k maš SV-ja :grrr

Objavljeno

ti bi lohk biu pa Smeško...

Padec iz pretiravanje je napram padcu iz neumnosti ful boljši? :blush:

Razlikujeta pa se - po čem že?

Padec iz pretiravanja ti med tako žarečimi pripadniki motociklizma kot je gospod The doc. prinese višji rank in si potem še večji džek. Štekaš? To ti ne boš nikol vedu k pojma nimaš kaj je motor tko kot jaz in še vsi opstali motosvetovci. Motorist je le in samo The Doc. Pa mrbit še duhec pa še kakšen kolega od Doca.

got damn hipies!!!! :lol1: :lol1: :lol1: ...ne brisat no glih ogrevamo se šele :kva2: :devil:

Madona zgleda se sploh ne zavedam kako slaven sem :blush: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: ...

No v glavnem The Doc. se vidmo na cesti,...upam da ne tud ob cesti ;) še raj pa na Grobniku,k zaenkrat se še nisem peljal pod 1:50 in bi mi prov pršu kakšn ki bi mal linijo pokazal,...mogoče ti? :)

lp cagiva B)

Hja problem je k na Grobniku ne morš po sosednem pasu vozit, tko da vprašanje kako bi se ta družba dol obnesla. Lahk bi pa po travi fural. Po moje bi bil cajt pod 1.00 :kva2:

Objavljeno

Padec iz pretiravanja ti med tako žarečimi pripadniki motociklizma kot je gospod The doc. prinese višji rank in si potem še večji džek. Štekaš? To ti ne boš nikol vedu k pojma nimaš kaj je motor tko kot jaz in še vsi opstali motosvetovci. Motorist je le in samo The Doc. Pa mrbit še duhec pa še kakšen kolega od Doca.

pa jest ker vozim taprav motor .)

Objavljeno

Sam se ne znaš tko pelat kot on... :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Sam se ne znaš tko pelat kot on... :lol1: :lol1: :lol1:

to ti misliš....

to pride zraven ko kupiš taprav motor...sam kromarji tega pač ne boste nikol vedli .)

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno

Sama hvala vas je .) . Kromar - jst?????????

Objavljeno

to ti misliš....

to pride zraven ko kupiš taprav motor...sam kromarji tega pač ne boste nikol vedli .)

...se pravi, da nimam pravega, ker tega nisem dobil zraven :slap: :P ....bom moral menjat :whistle:

Objavljeno

...se pravi, da nimam pravega, ker tega nisem dobil zraven :slap: :P ....bom moral menjat :whistle:

le glej :)

Objavljeno

Aha The DOC. zdj sm te pa najdu se posnetga na mobitelu (vsaj mislm d si ti 2 modra motorja (predvidevam ninđi) pa se en rdec,mal svoh kvalitete je posnetk, so vozil v skupinci) si ker od teh ti?

Objavljeno

Hja problem je k na Grobniku ne morš po sosednem pasu vozit, tko da vprašanje kako bi se ta družba dol obnesla. Lahk bi pa po travi fural. Po moje bi bil cajt pod 1.00 :kva2:

ka je s tabo narobe da se vedn pržgeš ko kej napišem si malo drugačen al kaj? :eek:

Objavljeno

kateri del mojega posta ti ni jasen?

Objavljeno

kateri del mojega posta ti ni jasen?

1.40.90 ni neki prepričljiv cajt no....jst se neb hvalu pod 1.30 :kva2:

Objavljeno

še vedno nisi odgovoril

ali bo bolje da ti narišem?

Objavljeno (popravljeno)

Doc

kok si ti star? 8?

Popravljeno . Popravil P182
Objavljeno

Doc

kok si ti star? 8?

8 bom....kmalu

Objavljeno

kolena

(brušenje)kolen

kolenom

kolena

o kolenih

s koleni

.)

Objavljeno

there goes another one

Ne vem, kaj si hotel povedati, ampak zihr je kul... tako kot vsi tvoji prispevki... :devil:

Objavljeno

Ne vem, kaj si hotel povedati, ampak zihr je kul... tako kot vsi tvoji prispevki... :devil:

in tvoji ... vrhunski :devil:

Objavljeno

in tvoji ... vrhunski :devil:

get a room u two!

Objavljeno

Fight.......fight..........fight......fight........... :lol1:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!