Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno

No fight.

Marija Reka :D

A pozimi tista gostilna na vrh dela?

Objavljeno

A pozimi tista gostilna na vrh dela?

A majo tudi za jest gori al samo za pit? :hmm:

Objavljeno

za jest se ti splača skočit 200m nižje proti Trbovljam.. na tistem ostrem ovinku..:OK:

Objavljeno

majo gor tud za jest, sam dvomim, da boš tak ugodno prišel skoz kot v zadnjem času :P

Objavljeno

za jest se ti splača skočit 200m nižje proti Trbovljam.. na tistem ostrem ovinku..:OK:

Informacije, informacije, Špil! :grim

majo gor tud za jest, sam dvomim, da boš tak ugodno prišel skoz kot v zadnjem času :P

hehe saj si bom enega od vas Marija-reka-džankijev omislil za getaway driverja pa jim bom ziher spizdil, ko bo treba plačat. :grim :P :devil:

Objavljeno

Informacije, informacije, Špil! :grim

hehe saj si bom enega od vas Marija-reka-džankijev omislil za getaway driverja pa jim bom ziher spizdil, ko bo treba plačat. :grim :P :devil:

saj po moje ni čisto tam (sipanje s pepelom), a nedavno sem zasledil tole..

Objavljeno

saj po moje ni čisto tam (sipanje s pepelom), a nedavno sem zasledil tole..

:grim oooo.... :OK: oooo.... :grim to pa obvezno treba it enkrat probat :yea2:

Objavljeno

Špil in Pirrulz žal vaju moram razočarat. Tista gostilna na linku ni na cesti na Podmejski cesti (Marija Reka), ampak na cesti proti Čebinam na Kleku.

Če bi želela prit s oz Marije Reke tja, bi morala it v Trbovlje in pri bolnici zavit v hrib ali pa pri tisti gostilni, ki jo omenja Špil namesto v dolino proti Trbovljam zaviti desno in narediti cel krog okoli po makedamu in čez Čebine se spustiti na Klek.

Objavljeno (popravljeno)

@ Ervina:

okej okej ni panike, nekak se bomo že tja prikotalikali, če ne z mopedi pa za avti.

hvala za info sem ti dolžn kofe v Pingvinu. :grim

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno

Tista gostilna na linku ......

Pa je solidna? A majo dobre pice al kmečk futar? Kako se ji pa reče?

Objavljeno (popravljeno)

:topic:

Imena ne vem, ker se je spremenil zaradi zamenjave lastnika. Gostilno težko zgrešiš, ker je edina na Kleku in ob cesti. V preteklosti ni bila kdo ve kaj, vendar odkar se je zamenjal lastnik, jo zelo pohvalijo.

Žal ti ne morem dati svojega mnenja, ker še nisem bila tam.

sem ti dolžn kofe v Pingvinu. :grim

Lahko v Pelikanu? Za Pingvina ne vem kje je. Hvala. :P

Popravljeno . Popravil Ervina
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Naj sebe fotkajo, ne pa vse žive in pol sprašujejo v temi A si bil ti? in zraven fotke limajo ...

:SS

Zakaj se pa ti tu tak razburjaš, če te pa niso nič poslikali .)

Ko sem bil jaz gor in to dvakrat minimalno na teden so kr naprej stal in slikali (ne policaji <_< ) pa mi je blo čist vseen. Res da na začetku se hočeš sam pokazat ampak glih to je napaka ker ponavadi samo zaradi tega nardiš napako :( . Vozit se moreš zaradi sebe in ne zaradi drugih. Ampak ponavad je več gledalcev kot vozačev ampak ne vem zakaj, če se pa po omejitvah vozimo razen vsake tolk časa prehiter pripeljem v ovinek in moram zato malo s kolenom porajsat (ne namerno) :whistle: :rolleyes: O:-)

P.S. Marija reka pogrešam te :yes: :blush:

Objavljeno (popravljeno)

Ej, kje je Marija Reka? :?

Popravljeno . Popravil fičo
Objavljeno

Pozdravcki!

Predvsem bi cestital moderatorjem, ki so pospravili svinjarijo. Kar tko naprej. Pa vsem zelim cimprejsnjo sezono. :OK:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Neki sem slišal, da naj bi za naslednjo sezono na MR postavili ležeče polcaje. To se govori po celem Preboldu. Aj to sploh možno, da postavijo ležečega:

1. Izven naselja kjer je hitrost omejena na 90 km/h

2. Pred ovinek ali več ovinkov.....

Meni je to čudno, oziroma totalni larifari.

Mnenja?

Doc, hvala, tebi ni treba

Objavljeno (popravljeno)

Sej ne vem, a je to že bilo....

MOTO MEKA MARIJA REKA

Kot smo že poročali, so se z asfaltiranjem ceste Prebold - Trbovlje zelo poslabšali življenjski pogoji za življenje ljudi in živali na tem območju. Hrup in hitra nevarna vožnja motoristov spravljata ob živce krajane.

Kljub mnogim opozorilom krajanov pristojnim službam, ostajajo razmere nemogoče. Prisotnost policije za nekoliko trenutkov sicer umiri stanje, potem pa se zopet začne….

Tudi nesreče na tem območju niso redkost.

O vozniku, ki …

Tokratna nesreča na tej relaciji sploh ni prva, na žalost pa zagotovo ne zadnja. In ta »dirkač«, poimenovan »Duhec« ker vozi brez registrske tablice, je znan po hitri, brutalni, brezkompromisni vožnji.

»Duhec« se je v torek dne, 27.09.2005 zaletel v bok osebnega avtomobila in preživel.

duhec2.jpg

duhec1.jpg

IMG_7176-1.jpg

odgovor_veniger2.jpg

vir:

http://www.prebold.com/casopis8.htm#1

nic dobrega ni tole... :hmm:

aha, zdele sem videl da je že bilo... se opravičujem! :slap:

Popravljeno . Popravil Unknown
Objavljeno

Nekateri smo še pravočasno opozarjali, na tovrstno reklamiranje. Moderatorje skoraj rotili, naj zaklenejo temo...

pa nič...

TENKS, Motosvet :SS :stupid:

Objavljeno

ja verjetn bi bilo precej boljš brez te teme. Samo škoda je že narejena, sedaj nimamo kaj

Objavljeno

Nekateri smo še pravočasno opozarjali, na tovrstno reklamiranje. Moderatorje skoraj rotili, naj zaklenejo temo...

pa nič...

TENKS, Motosvet :SS :stupid:

Motosvet v marsikaterem aspektu poskrbi za optimalen izzid... Profitirajo v tem primeru prebivalci ob tisti cesti. Menim, da to ni nič slabega. Verjamem pa, da si marsikdo od tistih nabijačev ni predstavljal, da se bo tako končalo.

Well, I told you so.

Objavljeno

se prav mamo vsaj gorenci še tako lokacijo da ni policajev :grim :grim ....hehe pa tud svoje teme nima lokacija xxx... :OK:

Objavljeno

se prav mamo vsaj prleki še tako lokacijo da ni policajev :grim :grim ....hehe pa tud svoje teme nima lokacija xxx... :OK:

:grim :OK:

Objavljeno

se prav mamo vsaj gorenci še tako lokacijo da ni policajev :grim :grim ....hehe pa tud svoje teme nima lokacija xxx... :OK:

he he, mal počak vse se zve :D :devil:

Objavljeno

thank you motosvet... :angry2: ...fajn delate reklamo...polcajem na pladn prnesete...svaka čast ql reklama! ti vosli si sami nebi nkol gor prišli....zdej bo pa omejitev 60 :( zmagal ste! no še dobr da tisti polcijski pralni stroji (BMW) nikamor ne grejo....bomo probal pa zgrda BREZ TABLC :grim ....pol pa lahk helikopter aktivirajo hahaha...

Objavljeno

thank you motosvet... :angry2: ...fajn delate reklamo...polcajem na pladn prnesete...svaka čast ql reklama! ti vosli si sami nebi nkol gor prišli....zdej bo pa omejitev 60 :( zmagal ste! no še dobr da tisti polcijski pralni stroji (BMW) nikamor ne grejo....bomo probal pa zgrda BREZ TABLC :grim ....pol pa lahk helikopter aktivirajo hahaha...

tut če ne bi blo motosvete, bi se najdu kdo, k bi povedu temu prjatlu, ta prjatu spet drugmu... in bi se motoristi isto zberal tm. tko da bi meščani isto popizdili, tut če ne bi blo motosveta! zarad takih kot si ti, k govoriš, kako zalagaš... se prebivalci pizdijo in ne zarad ene motoristične spletne strani!!!

sej vem, da me bote takoj napizdili, ampak to je moje mnenje :doze:

Objavljeno

tut če ne bi blo motosvete, bi se najdu kdo, k bi povedu temu prjatlu, ta prjatu spet drugmu... in bi se motoristi isto zberal tm. tko da bi meščani isto popizdili, tut če ne bi blo motosveta! zarad takih kot si ti, k govoriš, kako zalagaš... se prebivalci pizdijo in ne zarad ene motoristične spletne strani!!!

sej vem, da me bote takoj napizdili, ampak to je moje mnenje :doze:

kakorkol....verjetn pa je tole reklama leta! zelo učinkovita+ZASTONJ!!! :? .....no pa sej...kdo se bo vozu po omejitvi-60? DOBEDN :D ....z pralim strojim nas pa itak ne dobijo :slap:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!