Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

tale pojem 'nas' je 'omejena količina' ... kakšnega anarhističnega prevrata pa itak ne boš dosegel, ker se ti že prej tvoja 'množica' skrega in razdeli na bolj in manj agresivne ter na bolj in manj pametne ... notranji razkroj skupine izvjalcev je ustavil že prenekatero presvetlo in dejansko pametno idejo -

Jah, ti pa res potem niso bili dost presvetlejni...

pa ne bi ustavil javkanja skupine, ki bi po javnih cestah športno vozila?

Kdo pa pravi, da je Peter Klepec "čoparist"? :hmm: :xx:

Popravljeno . Popravil krava
Objavljeno (popravljeno)

Kaj se zdaj spet prepucavate pa moralizirate o dirkačih in mrtvakih :angry: To nima nobene veze s to temo. Moj namen je bil, da se temo zapre zato, da se zmanjša popularnost in obisk policajev in voznikov. Glede demokracije je pa na tem forumu načeloma ni, tako da to ne bi smelo biti vprašanje.

Eni pa res tako vozijo da še mene prime, da bi jih prijavil. Ko vidiš kako ti nasproti pripelje par rdečih in izbuljenih oči po tvojem pasu, te kar zmrazi :wacko:

Kakorkoli, jaz se bom kljub temu vozil po marički, omejitev gor al dol.

Popravljeno . Popravil simonsi
Objavljeno

Moderatorje skoraj rotili, naj zaklenejo temo...

pa nič...

motosvet=uporabniki

Objavljeno

Gospodje Modelatorji!!

Če že brišete poste potem prosim, da avtorje opozorite ali jih kako drugače obvestite o vašem početju. Saj obstajajo opozorila (celo v profilu se vidijo)in ostale sankcije. Zaradi mene jih (nas) lahko tudi brcnete iz foruma, saj imate vele pooblastila. Najlažje je iz backgrounda nekaj zbrisat. Stojte za dejanji in se pod njih podpišite.

Istega mnenja sem v primeru zaklepanja tem. NA k***c mi gre, da se skrivate za vsemogočnostjo, ki ste si jo pridobili z nekaj več objavami. Podpište se in zagovarjrjte svoja početja.

Če ne bi blo pa bolje, da si sami moderatorji pišete kar cel forum, potem bo pa vse po vaše. Na določene stvari ste tolk alergični, kot stekel pes mna poštarja. Boh ne dej da bi kdo kaj čez čapce rekel.

Govoril sem. Pa če tudi zadnjič. Banda.

Objavljeno

Gospodje Modelatorji!!

Če že brišete poste potem prosim, da avtorje opozorite ali jih kako drugače obvestite o vašem početju. Saj obstajajo opozorila (celo v profilu se vidijo)in ostale sankcije. Zaradi mene jih (nas) lahko tudi brcnete iz foruma, saj imate vele pooblastila. Najlažje je iz backgrounda nekaj zbrisat. Stojte za dejanji in se pod njih podpišite.

Istega mnenja sem v primeru zaklepanja tem. NA k***c mi gre, da se skrivate za vsemogočnostjo, ki ste si jo pridobili z nekaj več objavami. Podpište se in zagovarjrjte svoja početja.

Če ne bi blo pa bolje, da si sami moderatorji pišete kar cel forum, potem bo pa vse po vaše. Na določene stvari ste tolk alergični, kot stekel pes mna poštarja. Boh ne dej da bi kdo kaj čez čapce rekel.

avtorji postov s(m)o bili pisno opozorjeni preko PM by Noise!

Objavljeno

Hja ne vem če res. Moji so bli tud zbrisani pa nič. No kakorkol, na nobenem področju našega vrlega dandanašnjega ne moreš mimo malih bogecov. Pač tko je.

Živel socializem!!!

Objavljeno

...to pa zato, ker bo kmalu .... :lol1:

:xx: psssssst

no more please :nono:

LP

Objavljeno

ta teden en dan imajo žandarji novoletno žurko :grim

izkoriste to za polaganje .....zalaganje...........drsanje s kolenčki :grim na MR

lahko brez tablic :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Gospodje Modelatorji!!

preberi si navodila o uporabi foruma in potem flancaj samega sebe.

ce te vse tako muci in moti se odstrani. v obratnem primeru si vljudno vabljen na civilizirano sodelovanje.

in zdaj mi se razlozi kdo je "banda"? se lahko tudi IRL dobiva in pomeniva.

ker meni gre tudi na kurac tole jokcanje in podjebavanje necesa, kar lahko ZASTONJ koristis. ce ti ni.... adijo, fajn se mej. vendar dokler pa se bos udejstvoval foruma bos spostoval pravila, katera so zastavili admini.

Objavljeno

vendar dokler pa se bos udejstvoval foruma bos spostoval pravila, katera so zastavili admini.

Pravila so ohlapna, upošteva se jih sporadično, ko se pač komu 'digne'... Mislim, da to sedaj vemo že prav vsi in si je brezveze zatiskati oči.

Ukinit vse razen tehničnih tem, pa bo...

Objavljeno (popravljeno)

Pravila so ohlapna, upošteva se jih sporadično, ko se pač komu 'digne'... Mislim, da to sedaj vemo že prav vsi in si je brezveze zatiskati oči.

In nagih bab v peskovnikih in grabnih. :grim

V tistih topicih je daleč najmanj kreganja, daleč največ strinjanja in daleč največ upoštevanja navodil. In daleč največ nagih bab. :OK: :grim

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno

Hvala Sym. Maš prou. Če enim (beri moderatorjem) kaj ni všeč hitro privlečejo na dan kup pravil....., ko pa se blati koga kr tko je pa kul.

Hvala Sym. Maš prou. Če enim (beri moderatorjem) kaj ni všeč hitro privlečejo na dan kup pravil....., ko pa se blati koga kr tko je pa kul.

Res pa je da ti tud policaj štraf napiše če si prehiter.....

Torej gospodje bogovi moderatorji, še naprej vas bomo ubogali, da nas uboge slehernike ne brcnete iz foruma....

LAhko pa uvedete jurja na mesec , pa bomo potem lahko pljuvali po vseh? :kva2:

Objavljeno

ti bi rad da se pravila upostevajo dosledno in brez kompromisov? si preprican da bi to res rad?

@ mikimaus: za vse stroske pokriti bi moral posameznik malo vec "izpljunuti" kot jurja na mesec........ in v tem primeru bi naenkrat bilo samo se ca. 100 uporabnikov. ce mene vprasas, vec kot sprejemljivo, ker moderatorji enostavno ne bi bili vec potrebni. tako pa lahko vsak polpismen z dostopom do neta laja v tri dni kolikor mu prsti dajo.

BTW je vse skupaj ze :topic:

Objavljeno

Ne bo držalo!

Objavljeno

@ mikimaus: za vse stroske pokriti bi moral posameznik malo vec "izpljunuti" kot jurja na mesec........ in v tem primeru bi naenkrat bilo samo se ca. 100 uporabnikov. ce mene vprasas, vec kot sprejemljivo, ker moderatorji enostavno ne bi bili vec potrebni. tako pa lahko vsak polpismen z dostopom do neta laja v tri dni kolikor mu prsti dajo.

BTW je vse skupaj ze :topic:

Ne se zdej mucenika delat, sej ti ni treba moderirat če se ti ne da, gotovo kup mladih, ambicioznih tipkeželjnih čaka na takšno priložnost, ti pa gotovo nebi delal za čast in slavo ampak za denar.

Glej žal mi je da sem karkoli rekel, se bom poboljšal, obljubim.

Objavljeno

..........ti pa gotovo nebi delal za čast in slavo ampak za denar

aha, jutri bom bogat, pojutrisnem grem pa v penzijo. :grim

:whistle:

Objavljeno

aha, jutri bom bogat, pojutrisnem grem pa v penzijo. :grim

:whistle:

ice, moj najbolj$i prijatelj..

Objavljeno

Torej gospodje bogovi moderatorji, še naprej vas bomo ubogali, da nas uboge slehernike ne brcnete iz foruma....

kje je potem problem?

:blink:

Objavljeno (popravljeno)

Poste ki se zbrišejo na forumu Slo-Tech.com se označi z rdečo(tvoje) ostalih pa ni videt, tko da vsaj veš da je enkrat bil tvoj glup al kakršenkoli že post tm

Ja in posti se non-stop brišejo in sicer brez opozoril oz. obvestil...

Popravljeno . Popravil DimmniBurek
Objavljeno

brez veze. ker se - kot vedno - ne drzite teme................. klonk.

pucati te klobase se pa tako nobenemu ne da in bi bilo tudi skrajno brezsmiselno.

• 8 mesecev pozneje...
Objavljeno

Jaz jo bom danes naskočil :kva2:

Objavljeno

Jaz jo bom danes naskočil :kva2:

a ni mal prevlažna oz. mokra

Objavljeno

Jaz sem jo naskočil včeraj.

Od dna, na vrh, do dna in nazaj.

Ali drugače,

šel sem v Trbovlje.

Nekaj časa sem vozil za policijskim BMWjem.

Potem se je na enem ovinku ustavil in pripravil zasedo,

ali kaj.

Policaja sta bila z avtomobilom.

Jaz pa tudi.

:)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!