Gamma Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Ob ca 16h, ko sem prihajal spodaj na svoj naskok, se je BMW vračal (srečanje) kar pomeni, da je bil naskok s strani države nenadzorovan. :yes: Zanima pa me sledeče: ali niso policisti doslej vedno patruljirali v parih (v BMW je bil samo en)? :?
Špilferderber Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 letos kriza.. maričko obdelal zgolj trikrat, od tega dvakrat v skoraj snežnih razmerah.. se mi zdi, da je letos zima precej načela asfalt..
Brrrm Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Potem je pa kar dolgo gor na ovinku čepel BMW, avto policijski. Ko sva se midva ločila na ovinku, je bila ura okoli 15:10.
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 a ni mal prevlažna oz. mokra Bom šel pogledat... :naughty:
Avatar Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Svoj čas je bila relativno nepoznana, skoraj nič policije in tudi za prebivalce znosno. Zdaj kadarkoli grem vidim cestake, ki nažigajo gor in dol...in gor in dol. Za nameček se na ovinku pod spomenikom zbira drhal, ki potem vse skupaj opazuje, slika, navija. Podobno sranje kot na ridah. Ja, definitivno se strinjam, da bi bilo to temo potrebno zapreti.
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Svoj čas je bila relativno nepoznana, skoraj nič policije in tudi za prebivalce znosno. Zdaj kadarkoli grem vidim cestake, ki nažigajo gor in dol...in gor in dol. Za nameček se na ovinku pod spomenikom zbira drhal, ki potem vse skupaj opazuje, slika, navija. Podobno sranje kot na ridah. Ja, definitivno se strinjam, da bi bilo to temo potrebno zapreti. Kar cesto.... :kva2:
Vikking Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Jaz jo bom danes naskočil :kva2: Jst bom pri planinski koči nekje ob 15:40 tko da če boš kje ta čas tepanu gorih... sej veš :beer1:
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Jst bom pri planinski koči nekje ob 15:40 tko da če boš kje ta čas tepanu gorih... sej veš :beer1: jaz tudi... :yea1:
simonsi Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Svoj čas je bila relativno nepoznana, skoraj nič policije in tudi za prebivalce znosno. Zdaj kadarkoli grem vidim cestake, ki nažigajo gor in dol...in gor in dol. Za nameček se na ovinku pod spomenikom zbira drhal, ki potem vse skupaj opazuje, slika, navija. Podobno sranje kot na ridah. Ja, definitivno se strinjam, da bi bilo to temo potrebno zapreti. Saj ona druga tema je zaprta. Letos se mi zdi bolj znosno kot lani. Pa da bo tako ostalo, a ne? :)
dr.looney Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 sem takoj za..in tudi ostale teme, kot so ride in rakitna se naj zaprejo dr.looney :devil:
Jure Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Sam ti se pa čist ob vsako tako temo spotakneš a? :devil: Pusti nam malo veselja, da mal predebatiramo kdo je kje bil, pa kdaj, pa kako.. :) Kot sem že velikokart rekel, kogar take teme motijo, naj jih ne bere! Simple as that! :)
MareCBR Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 statistično poročilo prometne varnosti v letu 2005 je navdušujoče! število prometnih nesreč se je zmanjšalo za 32% S tem se ne bi strinjal!Pri nas smo zabeleležili,da so število prometnih nesreč naraslo za 30%! medtem ko je odstotek na cesti umrlih motoristov grdo narasel --> letos 33 mrtvih, lani "samo" 21.. zaključke vlečite in štrikajte sami. Moramo se tudi vprašati, koliko je bilo registriranih novih motorjev v letu 2005 in koliko v letu 2006? Tako tudi podatki kažejo! Lahko pa se zgodi, da se bo to še povečalo, ker se tudi promet v državi povečuje! Sorry takle mamo! Ne vidim razloga, zakaj bi to temo zaprli! Ljudje pa naj pišejo dobre in slabe stvari! No kjer koli že ste lepo se mejte in pazite nase! Lp Mare
dr.looney Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Sam ti se pa čist ob vsako tako temo spotakneš a? :devil: Pusti nam malo veselja, da mal predebatiramo kdo je kje bil, pa kdaj, pa kako.. :) Kot sem že velikokart rekel, kogar take teme motijo, naj jih ne bere! Simple as that! :) :eek: se ti ne zdi , da pretiravaš :eek: :hmm: :doze: dr.looney :devil:
era Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Jest sm bla v soboto gor, je blo prov fletn :OK: . Če bo čez vikend lepo vreme, grem še enkrat :D .
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) Jaz mislim nikakor NE :yea1: še Španci so začeli rejsat po Marički... :lol1: Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil motoristek
Zigc Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Jaz sem jo naskočil včeraj. Od dna, na vrh, do dna in nazaj. Ali drugače, šel sem v Trbovlje. Nekaj časa sem vozil za policijskim BMWjem. Potem se je na enem ovinku ustavil in pripravil zasedo, ali kaj. Policaja sta bila z avtomobilom. Jaz pa tudi. :) Mi2 z erikom sva bla tut učeri gor, pa odpeleva usak 1 krog pa je začel scat, tko d je biu lepo mišljen dan v kurcu :cry: Ju3 palimo na polno :OK:
simonsi Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Sam ti se pa čist ob vsako tako temo spotakneš a? :devil: Pusti nam malo veselja, da mal predebatiramo kdo je kje bil, pa kdaj, pa kako.. :) Kot sem že velikokart rekel, kogar take teme motijo, naj jih ne bere! Simple as that! :) Fora je v tem, da nekateri nočemo, da postane Marija tolk zloglasna kot kake Ride in s podobnimi posledicami :glare:
Klo Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Ne! Bedast razlog! :BUA: Cesta itak NI dirkališče! In tega bi se morali vsi zavedat! Pejte se učit "kolenčkanja" na Grobnik...??
Basko Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Lani sem pri tej temi glasoval, da naj se druga (zdaj že zaprta) tema ne zapre. Pa so jo vseeno zaprli. Ko zdaj prešljujem, je prav, da se je tema zaprla in mislim, da bi bilo celo bolje, da se zapre tudi ta tema. Lani je namreč vsak napisal, kolikokrat je brusil kolena in kako dobra cesta je, zaradi česar se je promet na MR zelo povečal, saj so vsi hodili gledat to 'dirkališče'. Mislim, da je motosvet v veliki meri pripomogel k promociji MR. Sicer sam forum ni nič kriv pri vsem tem, krivi s(m)o uporabniki O:-) :whistle: ki se pustijo provocirati in morajo dokazovati svojo superiornost na cesti. Letos se je situacija na MR umirila, na njej ni takšne gneče, gledalcev pa skoraj ni. Tudi policije je letos manj. Po mojih (nepreverjenih) informacijah je na njej manj nesreč, ki so bile lani kar pogoste. Torej je bolje zapreti tudi to temo, da z njo ne provociramo mladih Rossijev.
Špilferderber Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Fora je v tem, da nekateri nočemo, da postane Marija tolk zloglasna kot kake Ride in s podobnimi posledicami :glare: da postane?! prihodnjik?!? zbudi se... :grrr
Zigc Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Lani je namreč vsak napisal, kolikokrat je brusil kolena in kako dobra cesta je, zaradi česar se je promet na MR zelo povečal, saj so vsi hodili gledat to 'dirkališče'. Mislim, da je motosvet v veliki meri pripomogel k promociji MR. Sicer sam forum ni nič kriv pri vsem tem, krivi s(m)o uporabniki O:-) :whistle: ki se pustijo provocirati in morajo dokazovati svojo superiornost na cesti. Letos se je situacija na MR umirila, na njej ni takšne gneče, gledalcev pa skoraj ni. Tudi policije je letos manj. Po mojih (nepreverjenih) informacijah je na njej manj nesreč, ki so bile lani kar pogoste. Torej je bolje zapreti tudi to temo, da z njo ne provociramo mladih Rossijev. To pa res, letos najman 50% man folka ko lani, in ful manj policije. WAY TO GO :OK:
KeC Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Zapret hudiča. Letos je na MR prav prijetno, se mi je zgodilo nekega lepega popoldneva, da sem 10 minut sedel pri križu in mimo niti enega avtomobila ali motorja. Uživancija. Letos je prav prijetno gor, lahko se lepo za feeling nekajkrat zapelješ gor in dol, si na vrhu privoščiš pijačo. Še kolesarji prav lepo pozdravljajo letos :D
Vengy Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 jst sem letos bil samo 3 krat gor in še bom šel ker je res nora cesta.
Frips Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 letos bil samo ene 3x, pa še to na izi....nekam preveč šodra je bilo ob straneh. No mogoče se še kaj vidimo.... c-ya
bmwslo Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 (popravljeno) Ja kaj čemo še za šuhe se moda vsako leto menja, kaj se za cestno dirkališče nebi ! Hvala q... da je tako. (to je mišljeno za MR, za čevlje BMK) Popravljeno Avgust 24, 2006. Popravil bmwslo
Priporočene objave