Ganges Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Sedaj pa je tema o zaprtju Marije Reke postala Marija Reka :D
MARJA Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Če se jo zapre, kje se bo pa pol pisal kokrat ste bli gor :hmm: .
bmwslo Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Sedaj pa je tema o zaprtju Marije Reke postala Marija Reka :D To smo napovedali že včeraj na razširjenem kolegiju 03 sekcije :lol1:
KeC Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Napovedali še nekaj drugih stvari samo za tisto spet potrebujem device :devil:
Vengy Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Če je kdo bil danes na Mariji naj mi lepo prosim pove kakšna je cesta.
simonsi Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Po cesti polno peska in olja, asfalt ves razrit in polno policajev. A bo v redu? :blush:
RHonda Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Dns dopoldne, cesta je kr v redu, razen na uni strani proti Preboldu sm in tja pesek. Vidu tud madež od olja, posut. Jest sm bil prvič in se mi je zdelo, da so ovinki preveč zaprti za kšno orng ss vožnjo (gledano s trboveljske smeri). Res pa je, da morm it enkrat še z druge strani probat.
bmwslo Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Dns dopoldne, cesta je kr v redu, razen na uni strani proti Preboldu sm in tja pesek. Vidu tud madež od olja, posut. Jest sm bil prvič in se mi je zdelo, da so ovinki preveč zaprti za kšno orng ss vožnjo (gledano s trboveljske smeri). Res pa je, da morm it enkrat še z druge strani probat. Res ja . Maš prav. :hmm:
Brrrm Objavljeno Avgust 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Včeraj preobul kravo. Pa šel CE-Arja vas-Dobrna-Vojnik-Stranice-Vitanje-Doliči-Velenje-Letuš-Prebold-Podmeja-CE No, gor, skozi gozd na Maričko Rečko je bila cesta vlažna/mokra, tam ob 20.+ uri tako, da od vzpona nisem imel kaj dosti ampak, ko sem bil že tam, sem ga pač opravil. :)
Zigc Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Hehe možno da si glih po dežju prletu gor ob cca 16ih je blo mal dežja :( Drugače je pa olje v ovinkih :BUA:
krava Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Sem mislil, da bom katerega srečal ''gor''. Bilo je v torek in sredo!! Samo zaradi firbca me je, da sem letu 130km v eno smer!!! :naughty:
KeC Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Mah v tem času se tudi ob relativno toplem dnevu asfalt od jutranje rose ne posuši, tako da v kolikor ne nosiš s sabo drsalk ti ostane samo še kavica na vrhu :D Hmmm, matr se mi je zaluštal kavice, mogoče pa danes :D
Brrrm Objavljeno November 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2006 Kaj to nalagaš, KeC. Bil včeraj zvečer, 16:30, gor. Cesta suha, brez listja, brez peska. :)
KeC Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Hm pred dobrima dvema tednoma sem bil 2x gor (v popoldanskem času) in vsakič je bila, kljub lepemu in toplemu vremenu Marička vlažna.
Brrrm Objavljeno November 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2006 Stanje ceste je močno odvisno od vremena. Včeraj je bilo rahlo vetrovno, pa to ni glavni faktor. Zrak je bil zelo suh. Zato sem bil popolnoma prepričan, da bo Marička suha. In res je bila, tudi v tistih delih, ki nikoli ne vidijo neposrednega sonca.
Unknown Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Se pa tudi jaz strinjam z nekaterimi, ki pravijo da bi bilo potrebno tudi to temo zapreti! Od takrat ko je zaprta glavna tema je letos res neprimerno manj gužve gor! Sem tudi jaz dostikrat naletel, da sem se 5 gor in dol sam vozil. In to je zakon! :OK:
motofrik Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Ja, tako je , če se nekdo preveč hvali s svojim ''poligonom''... Tudi mi imamo v bližini super cesto z ovinki za prste polizat. Mi vemo kje je. Ni gužve, vsaj med tednom ne. Pa to ni Golica. .)
Zdrawc Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Ja, tako je , če se nekdo preveč hvali s svojim ''poligonom''... Tudi mi imamo v bližini super cesto z ovinki za prste polizat. Mi vemo kje je. Ni gužve, vsaj med tednom ne. Pa to ni Golica. .) O tej se ne sme pisat :nono:
garfield Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Marija Reka je zdj ratala vlažna in do marca nimamo motoristi kj tm praskat razn če radi bukve pa hraste objemate :grrr
hajoktejn Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Zapret temo, pol pa še cesto :devil:
Vengy Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Zapret temo, pol pa še cesto :devil: Zakaj? Sej je pa fajna cesta
sayo Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 kAKO SE BOM PA JAZ DOMOV PRPELU ' :nono:
Tratnjak Damijan Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Sej bo še kak lep jesenski sončen dan za kako furco. :OK:
KeC Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Ja, tako je , če se nekdo preveč hvali s svojim ''poligonom''... Tudi mi imamo v bližini super cesto z ovinki za prste polizat. Mi vemo kje je. Ni gužve, vsaj med tednom ne. Pa to ni Golica. .) Pšššššt! :krneki: Niti besede več :devil: :wub:
Priporočene objave