miki Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 Tipoloska opredelitev žensk v postelji Astmaticarka: "Uhh... uhhh...uhhh..." Matematicarka: "Ponovi... ponovi..." Veterinarka: "Daj me, bikec moj, daj me..." Uciteljica: "Da...tako...zelo dobro...pravilno...odlicno!" Morilka: "ce zdaj nehas, te ubijem!" Navijacica: "Vzdrzi...dajmo...se..." Neobvescena: "Kaj je to?...zakaj?...kaj pocnes?" Optimistka: "Da...da...da..." Pesimistka: "Ne...ne...ne..." Prometni tehnik: "Bolj na desno...ne, ne...malo navzgor...naprej..." Versko blazna : "O moj bog...o moj bog..." Samomorilska: "Joj, umiram...joj, umiram..." Skrbnica racunalnikov: "OK...OK...OK..." Uciteljica anglescine: "Ohhh, yes...ohhh, God..." Vedezevalka: "cutim da prihaja...blizu je...tu je...umpfgrrr!!!" Cicolina: "Fukaj me, kurbin sin...neusmiljeno me pofukaj..." Merkatorjevka: "Ti si moj najboljsi sosed!" Prostitutka: "Kaj še nisi gotov??" Nimfomanka: "Kaj si že gotov??" Učiteljica plesa: "Drži ritem..." Gasilka: "Pošpricaj me!" Astrologinja: "Vidim zvezde!"
Ice Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 zanima me odgovor forumasic na tole........ ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
miki Objavljeno December 4, 2001 Avtor Objavljeno December 4, 2001 quote: zanima me odgovor forumasic na tole........ ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. cakamo da ugriznejo
Zoolo Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 Zarja pa ne moreš ti to nas spraševati .... zbrano moško družbo. Kakšen predlog morda ideja s tvoje strani? ***** Come in peace or stay at home!
hotschko Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 quote: Motoristka: ........? Zarja Motoristka: Gas do koncaaaaaaaaaaaaaa !!! hotschko
miki Objavljeno December 4, 2001 Avtor Objavljeno December 4, 2001 quote: Motoristka: ........? Zarja ..gasaaaa.....gasaaaaa......dej gaaaa
Zoolo Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 Pa tok sem hotu Zarjino mnenje slišat .... and now it's all gone ***** Come in peace or stay at home!
lojzi Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 Sej ostajajo še druge forumašice. Pupa je menda zadnje čase polna izkušenj in idej ! Lojzi ma vas rad
RAN Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 quote: Motoristka: ........? Zarja Mhm, Aahh, zakaj ne naredijo take ogrevane ročice. lp RAN
klimbra Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 quote: Motoristka: ........? Zarja POLOŽI ME...POLOŽI.....DO KONCAAAAAAAAAAAAAAA Zetor....vam v pomoč in veselje
lojzi Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 quote: POLOŽI ME...POLOŽI.....DO KONCAAAAAAAAAAAAAAA Zetor....vam v pomoč in veselje Na Zetorja jih boš bolj mal položu ! Lojzi ma vas rad
klimbra Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 quote: quote: POLOŽI ME...POLOŽI.....DO KONCAAAAAAAAAAAAAAA Zetor....vam v pomoč in veselje Na Zetorja jih boš bolj mal položu ! Lojzi ma vas rad Lojzi ne moreš si misliti kok na silažni...al pa na obračalnik padajo dečve......NAJBRŽ ZARAD TEGA K JE TKO VELIKKKKKK Zetor....vam v pomoč in veselje
klimbra Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 BTW....Zetor je pa zakon..k iz vsazga dreka vn pride Zetor....vam v pomoč in veselje
kekec III Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 A veste kaj naredi ženske dobre v postelji ? Dober moški ! Lp
hotschko Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 quote: A veste kaj naredi ženske dobre v postelji ? Dober moški ! Lp Torej Hotschko !! hotschko
lojzi Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 Klimbra, očitno mava različna geografska okolja za to delo. Hotscko, a veš da samohvala =>cena mala. Razen, če kakšen dokaz s sabo prpeleš ! Lojzi ma vas rad
Brrrm Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 quote: kakšen dokaz s sabo prpeleš ! Samo sodno zaprisežen, ali vsaj notarsko overjen, primerek prosim. Brrrm
RAN Objavljeno December 4, 2001 Objavljeno December 4, 2001 quote: quote: A veste kaj naredi ženske dobre v postelji ? Dober moški ! Lp Torej Hotschko !! hotschko To se pa tako sliš kot tista : A veš kaj pravi ženska po uspešnem seksu ? Ne ka pravi ? RAN, pa še kaj pridi. lp RAN
klimbra Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: Klimbra, očitno mava različna geografska okolja za to delo. LOJZI Jaz začel v naravi,morda bom tam tudi končal. TRAVNIKPRESS Zetor....vam v pomoč in veselje
hotschko Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: samohvala =>cena mala Lojzi ma vas rad Drugačna interpretacija bi bila lahko tudi: DOBRA ROBA se sama HVALI ! Pa še tole: A veste kaj reče ženska, ko ji sedmič pride: .... hvala Hotschko ! hotschko Uredil - hotschko on 05/12/2001 09:52:32
Desmo Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: Pa še tole: A veste kaj reče ženska, ko ji sedmič pride: .... hvala Hotschko ! Pozabu si napisat po kolikih letih lahko to reče! Bye Desmo
RAN Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: Pa še tole: A veste kaj reče ženska, ko ji sedmič pride: .... hvala Hotschko ! hotschko Uredil - hotschko on 05/12/2001 09:52:32 Ko ji je prvič prišlo pred sedmimi leti. lp RAN
kača Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 Ha ha ha ha ha ha ha!!!! :)))))))))) Crkneš od smeha, ko bereš to! Jaz bi se uvrstila med ... hm, da premislim ... no ponavadi sem Ciciolina, kdaj pa kdaj pa Gasilka. He, he! Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
Diablo Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 KACA bomo probal pa videl če to drži a ne
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se