kača Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 He,he! Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
kekec III Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: He,he! Lp, Kača Ssssssssssssssssss...... Kača a kej pikaš ? Lp
hotschko Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: Kača a kej pikaš ? Lp Po moje je rajsi pikana . hotschko
hotschko Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: quote: Pa še tole: A veste kaj reče ženska, ko ji sedmič pride: .... hvala Hotschko ! Pozabu si napisat po kolikih letih lahko to reče! Bye Desmo Reče lahko kadar hoče, mišljeno pa je za 7 zaporednih v roku ene ure ali manj. hotschko
Brrrm Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: Reče lahko kadar hoče, mišljeno pa je za 7 zaporednih v roku ene ure ali manj. To enemu dobro razgibanemu basistu ne sme biti prevelika težava, ker vsak dan vadi prste na gitari Brrrm
Diablo Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: He,he! Lp, Kača Ssssssssssssssssss...... Paše a ne
kača Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: Kača a kej pikaš ? Kekec 3, si nisem zastonj nadela takega vzdevka ... rada (š)pikam!!! quote: Po moje je rajsi pikana . Hotschko ... v določenih trenutkih paše! quote: Paše a ne Diablo ... paše vedno! Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
lojzi Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 Kača, še vsem k sem jih poznou, je blo enotno tist, da tista, k velik laja, hudičev mal pa slabo grize ! Lojzi ma vas rad
kača Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 Se popolnoma strinjam s tabo, Lojzi!!! Sicer pa ne vem ali to pade name ... ker jaz namreč ne "lajam" ampak "sikam"! [;D] Ssssssssssssssssss......
klimbra Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: quote: quote: Pa še tole: A veste kaj reče ženska, ko ji sedmič pride: .... hvala Hotschko ! Pozabu si napisat po kolikih letih lahko to reče! Bye Desmo Reče lahko kadar hoče, mišljeno pa je za 7 zaporednih v roku ene ure ali manj. hotschko HOČKO MOJA NAJLEPŠA 1/2 PRAŠA: kje taki gor rasejo??????????????????? kje se take renta????????????????????? a taki sploh obstajajo???????????????? Zetor....vam v pomoč in veselje
Ice Objavljeno December 5, 2001 Objavljeno December 5, 2001 quote: Reče lahko kadar hoče, mišljeno pa je za 7 zaporednih v roku ene ure ali manj MOJA NAJLEPŠA 1/2 PRAŠA: kje taki gor rasejo??????????????????? kje se take renta????????????????????? a taki sploh obstajajo????????????????
Gregs Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 Da ne bom izpadel butelj, ko se že vsi tako hvalite, bom rekel samo to: če je kje kakšna in ima uro časa, ji v tem času razkažem nebesa.
Ice Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 si pa hiter gregs......a ne ves,da zenske raje uzivajo dlje? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
miki Objavljeno December 6, 2001 Avtor Objavljeno December 6, 2001 quote: Da ne bom izpadel butelj, ko se že vsi tako hvalite, bom rekel samo to: če je kje kakšna in ima uro časa, ji v tem času razkažem nebesa. v eni uri pa ne mors nardit obhoda po nebesih
kekec III Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: si pa hiter gregs......a ne ves,da zenske raje uzivajo dlje? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Ja saj res,kimu bolj paše -srbečemu ušesu ali prstu ,ki vrta ? Lp
kekec III Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: Se popolnoma strinjam s tabo, Lojzi!!! Sicer pa ne vem ali to pade name ... ker jaz namreč ne "lajam" ampak "sikam"! [;D] Ssssssssssssssssss...... Kača,enkrat v teh dneh,ko ne bom imel plodnih dni,bi se lahko zmenila,da me mal pičiš !? Lp
Ice Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: Ja saj res,kimu bolj paše -srbečemu ušesu ali prstu ,ki vrta ? to moras vprasati? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
kača Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: Kača,enkrat v teh dneh,ko ne bom imel plodnih dni,bi se lahko zmenila,da me mal pičiš !? He, he ... optimist! Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
klimbra Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: quote: Kača,enkrat v teh dneh,ko ne bom imel plodnih dni,bi se lahko zmenila,da me mal pičiš !? He, he ... optimist! Lp, Kača Ssssssssssssssssss...... Kača....sej ne,da bi hotel KOLEGU kej hudga....razna zatekanja in krče....bolečine.....ampak lahko bi se vsaj za prjatla potrudla.Pa tok čaka na varne dneve Klimbra.....ustvarjen , da te prevzame
kača Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 No, se ga pa usmilim! Ej, Kekec 3, kej prineseš iglo ti al jo prnesem jst?? Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
kekec III Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: No, se ga pa usmilim! Ej, Kekec 3, kej prineseš iglo ti al jo prnesem jst?? Lp, Kača Ssssssssssssssssss...... Ti kar prinesi iglo,pičil te bom tako s čim drugim-ampak ideje pa imaš dobro-sado-mazo-yess... jest pa prnesem lisice,pa bič .. Lp
klimbra Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 KEKEC Da popestrimo.....ostal mi je cca 1,2 m2 velik kos črnega usnja....... Lahko odstopim,če potrebuješ Klimbra.....ustvarjen , da te prevzame
kača Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 Uf, fantje, hudoo!!! Me že kar obliva vročica tu zad za računalnikom!!! Uh, lisičke, biček ... vidiš, to pa je po mojem okusu. Sicer ... lisičke prinesi rajš tiste s puhkom okrog ... veš, imam nežne rokice! Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
A_je_to Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: quote: quote: Pa še tole: A veste kaj reče ženska, ko ji sedmič pride: .... hvala Hotschko ! Pozabu si napisat po kolikih letih lahko to reče! Bye Desmo Reče lahko kadar hoče, mišljeno pa je za 7 zaporednih v roku ene ure ali manj. hotschko Hotschko rabi novo uro... ta mu je ocitno crknila pred leti :)) P.S. In vi bi mene v hormonca posiljali LOL hehe _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
Ice Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: Hotschko rabi novo uro... ta mu je ocitno crknila pred leti :)) P.S. In vi bi mene v hormonca posiljali LOL hehe ________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. lejga,se je ziv! dobrodosel naza,izgubljeni sin.... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se