Gregs Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: Ice: si pa hiter gregs......a ne ves,da zenske raje uzivajo dlje? Miki: v eni uri pa ne mors nardit obhoda po nebesih Fantje, spet berete prehitro.. pa kam se vam mudi?! jaz sem rekel, da RAZKAŽEM nebesa v eni uri, potem pa lahko začne v njih uživat, kolikor hoče... To je tako, kot pri prezentacijah: pokažeš bistvo, da ljudi zrajcaš, potem se pa pogovarjaš naprej...
RAN Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: [jaz sem rekel, da RAZKAŽEM nebesa v eni uri, potem pa lahko začne v njih uživat, kolikor hoče... To je tako, kot pri prezentacijah: pokažeš bistvo, da ljudi zrajcaš, potem se pa pogovarjaš naprej... Dobr si se ven zvlekel. lp RAN
Ice Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: jaz sem rekel, da RAZKAŽEM nebesa v eni uri, potem pa lahko začne v njih uživat, kolikor hoče... To je tako, kot pri prezentacijah: pokažeš bistvo, da ljudi zrajcaš, potem se pa pogovarjaš naprej... blefer........ ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno December 6, 2001 Objavljeno December 6, 2001 quote: Dobr si se ven zvlekel. Vaja dela mojstra... @ Ice: ma nisem blefer, samo pošteno povem....
Ice Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 quote: Vaja dela mojstra... @ Ice: ma nisem blefer, samo pošteno povem.... blefer visje klase.... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 Ice, če bi bil punca, bi te povabil, da preizkušiš, ali se lažema ali govorim resnico...
Ice Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 skoda,da nisi ....samo te imamo takega kot si ze kar radi.....vecinoma ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
kekec III Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 quote: Uf, fantje, hudoo!!! Me že kar obliva vročica tu zad za računalnikom!!! Uh, lisičke, biček ... vidiš, to pa je po mojem okusu. Sicer ... lisičke prinesi rajš tiste s puhkom okrog ... veš, imam nežne rokice! Lp, Kača Ssssssssssssssssss...... Kača tvoje rokice so mikroskopske-iz majhnih stvari narediš velike... (upam da imaš tople rokice) Lp
kača Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 Rokice imam tople ... pa še marsikaj drugega tudi! Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
Sam dePihlja Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 quote: Rokice imam tople ... pa še marsikaj drugega tudi! Lp, Kača Ssssssssssssssssss...... Pol si pa res posebna vrsta kače, hmmm... --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.
kača Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 He, he ... ups! No, ja, sem kača po duši! Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
Sam dePihlja Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 quote: He, he ... ups! No, ja, sem kača po duši! Lp, Kača Ssssssssssssssssss...... samo, kače so pozimi bolj zaspane... LP Sam --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.
RAN Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 Biti kača pa še primorka in to pozimi - vsi pogoji da si totalka otrpel in neuporaben. Če te je že na Martinovo zeblo, da ni blo za zdržat. Ekrat do maja mogoče. lp RAN
kača Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 Kadar nam je mraz smo res bolj zaspane ... ampak j+ko se zavijemo v toplo puhovko in stisnemo h kakšnemu vročemu telescu ... mmmmm ... takrat ratamo poskočne. No, saj veš kako se kače rade ovijamo ... Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
Sam dePihlja Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 quote: Kadar nam je mraz smo res bolj zaspane ... ampak j+ko se zavijemo v toplo puhovko in stisnemo h kakšnemu vročemu telescu ... mmmmm ... takrat ratamo poskočne. No, saj veš kako se kače rade ovijamo ... Lp, Kača Ssssssssssssssssss...... UUhhh..., ampak prave kače se tudi levijo, da odvržejo tisto, odvečno, na sebi. Pol se je dosti bolj prijetno ovijat...a ne? Lp, Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.
kača Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 Levimo se, ko nam je zadosti vroče (oz. ko smo zadosti vroče)... in takrat smo v najboljši formi! Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
Sam dePihlja Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 Sem mislil, da je samo pri starih lokomotivah tako, da se morajo najprej dodobra segret in zalaufat...na koncu pa še ustavit hudiča ne moreš! LP, Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.
Ice Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 cist tko BTW......mars u hormonca (insidejoke press) ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 quote: skoda,da nisi ....samo te imamo takega kot si ze kar radi.....vecinoma No, hehe... sem mislil, če bi bil TI punca... Ampak hvala, da me imate radi.
Gregs Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 Kača, pridi se levit na Novoletno forumsko srečanje, pa gret v Terme...
lojzi Objavljeno December 7, 2001 Objavljeno December 7, 2001 quote: Kača, pridi se levit na Novoletno forumsko srečanje, pa gret v Terme... A misliš, da si upa po vsem tem, kar je napisala v tej temi. Bi še kdo od nje zahteval, da vse dokaže ! LojzineprenašapraznihbesedpaStarifackerbotudznamiPRESS Lojzi ma vas rad
Gregs Objavljeno December 8, 2001 Objavljeno December 8, 2001 Po mojem bi si upala, ampak vseeno ne bo prišla. Bo kazala svojemu fantu vse svoje levitvene spretnosti...
kača Objavljeno December 10, 2001 Objavljeno December 10, 2001 quote: Po mojem bi si upala, ampak vseeno ne bo prišla. Bo kazala svojemu fantu vse svoje levitvene spretnosti... Točno tako, Gregs. Sicer na srečanje bi pa vseeno prišla! Kdaj je? Pa kje? Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
Ice Objavljeno December 10, 2001 Objavljeno December 10, 2001 quote: Sicer na srečanje bi pa vseeno prišla! Kdaj je? Pa kje? isci .......in najdi ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
kača Objavljeno December 10, 2001 Objavljeno December 10, 2001 Poiskala ... našla ... in ugotovila, da se ne bom mogla udeležit srečanja. Na žalost imam že druge plane za tisti vikend! Eh ... pa drugič ... Lp, Kača Ssssssssssssssssss......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se