Brrrm Objavljeno December 10, 2001 Objavljeno December 10, 2001 Gregs, kot nekakšen videc, je to, da Kače ne bo, napovedal. Brrrm
Gregs Objavljeno December 10, 2001 Objavljeno December 10, 2001 Brrrm, saj veš, Gregs kot psihološki svetovalec, jasnovidec...
Brrrm Objavljeno December 10, 2001 Objavljeno December 10, 2001 Gregs, ne se preveč hvalit s psihološko posvetovalnico. Si jo kar pustil, da je propadla. Če ni bil to usmerjeni stečaj, najmanj. Brrrm
Gregs Objavljeno December 10, 2001 Objavljeno December 10, 2001 Ehehehe... Psihološka ni šla v stečaj, samo pacientov je zmanjkalo... Sicer pa: takoj, ko se kdo prijavi, jo odprem. Sem v tem krutem svetu kapitalizma zelo prilagodljiv...
Brrrm Objavljeno December 10, 2001 Objavljeno December 10, 2001 Ekonomist po duši, psiholog po fušu. Brrrm
Gregs Objavljeno December 10, 2001 Objavljeno December 10, 2001 Bolje takole: ekonomist po izobrazbi, informatik po poklicu, psiholog po duši, uživač po fušu...
Leon Objavljeno December 15, 2005 Objavljeno December 15, 2005 Tipoloska opredelitev žensk v postelji Astmaticarka: "Uhh... uhhh...uhhh..." Matematicarka: "Ponovi... ponovi..." Veterinarka: "Daj me, bikec moj, daj me..." Uciteljica: "Da...tako...zelo dobro...pravilno...odlicno!" Morilka: "ce zdaj nehas, te ubijem!" Navijacica: "Vzdrzi...dajmo...se..." Neobvescena: "Kaj je to?...zakaj?...kaj pocnes?" Optimistka: "Da...da...da..." Pesimistka: "Ne...ne...ne..." Prometni tehnik: "Bolj na desno...ne, ne...malo navzgor...naprej..." Versko blazna : "O moj bog...o moj bog..." Samomorilska: "Joj, umiram...joj, umiram..." Skrbnica racunalnikov: "OK...OK...OK..." Uciteljica anglescine: "Ohhh, yes...ohhh, God..." Vedezevalka: "cutim da prihaja...blizu je...tu je...umpfgrrr!!!" Cicolina: "Fukaj me, kurbin sin...neusmiljeno me pofukaj..." Merkatorjevka: "Ti si moj najboljsi sosed!" Prostitutka: "Kaj še nisi gotov??" Nimfomanka: "Kaj si že gotov??" Učiteljica plesa: "Drži ritem..." Gasilka: "Pošpricaj me!" Astrologinja: "Vidim zvezde!" Učiteljica - navadna :wub:
SiR Objavljeno December 15, 2005 Objavljeno December 15, 2005 Ravnateljica - "Tole bo treba mal bolš..."
Leon Objavljeno December 15, 2005 Objavljeno December 15, 2005 Jaklič (Vzajemna) - "Vame drugo največjo zavarovalnico,.. že 1.1 M zavarovancev, ... se mi že vse cedi, pr(e)stopi..."
XDR Objavljeno December 15, 2005 Objavljeno December 15, 2005 zanima me odgovor forumasic na tole........ ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Po mojem ti bodo odgovorile nekako takole : DAJ GASA!!!!! STISNI DO KONCA!!! :hmm: mogoče mam prav
Leon Objavljeno December 15, 2005 Objavljeno December 15, 2005 (popravljeno) Nagaya Wild Gina Wild Popravljeno December 15, 2005. Popravil Leon
Nagaya Objavljeno December 15, 2005 Objavljeno December 15, 2005 Gone Wild mogoče... ..ampak to v enem drugem filmu....
Medoo Objavljeno September 11, 2006 Objavljeno September 11, 2006 Motosvetovke - za tole bo pa treba odpret novo temo :kva2: !
kitka Objavljeno September 11, 2006 Objavljeno September 11, 2006 mogoče takole: Motoristka: uuuuuuuu še eden...mal levo.... mal desno...tega pa do konca pa ne mi bremzat nooooooooooo...dej gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas lp k. :blush:
Anubis Objavljeno September 20, 2006 Objavljeno September 20, 2006 mogoče takole: Motoristka: uuuuuuuu še eden...mal levo.... mal desno...tega pa do konca pa ne mi bremzat nooooooooooo...dej gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas lp k. :blush: Tako to počnejo pusiji. :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se