GrCaR Objavljeno Oktober 23, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2010 Na poti do Bleda okoli 15:40 v Kranju na vrhu klanca srečal nekoga na Hondi CBR, pa pri Brezjah še nek BMW...
jama1100 Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Učeri okrog 16:40 na Kalcah Marja, en na HD? in Maus. ja moj korit je bil vmes
JONI 46 Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Pred dobro uro, 3 je opazeni v kamniku, pol ste bli na omwju na obvoznic... Kdo od tukaj ?
Samuell Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Pri Fali okoli 15. ure. Drugič ko objaviš sliko vsaj registersko zakrij.... In to ti kateri poznaš zakone... DXR16 in roko 1 1
Snečer Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Ja, kateri predpis pa to prepoveduje? (v kombinaciji z obrazom bi to bilo nekaj drugega). To ni osebni podatek, ampak javni manifestiran podatek o premičnini (vozilu), podobno kot številka parcele nepremičnine, ki je javno vsem dostopna v zemljiški knjigi. Posnetek pa je tudi nastal na javni cesti in ne v kakšni zasebni garaži. p.s. če se malo pošalim, na drugi sliki se že lahko napiše plačilni nalog (ni dal smerokaza). Sicer pa je bil to vzoren voznik kolikor sva bila "skupaj". DXR16 1
Snečer Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Ja, kateri predpis pa to prepoveduje? (v kombinaciji z obrazom bi to bilo nekaj drugega). To ni osebni podatek, ampak javni manifestiran podatek o premičnini (vozilu), podobno kot številka parcele nepremičnine, ki je javno vsem dostopna v zemljiški knjigi. Posnetek pa je tudi nastal na javni cesti in ne v kakšni zasebni garaži. p.s. če se malo pošalim, na drugi sliki se že lahko napiše plačilni nalog (ni dal smerokaza). Sicer pa je bil to vzoren voznik kolikor sva bila "skupaj". Evo, da bo jasno. http://www.ip-rs.si/varstvo-osebnih-podatkov/iskalnik-po-odlocbah-in-mnenjih/odlocbe-in-mnenja-varstvo-osebnih-podatkov/?tx_jzvopdecisions_pi1%5BshowUid%5D=1946&cHash=7e58746b5c zdaj pa ne več off topic DXR16 in RenoRaines 2
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 Dans in vcer tak cas viden trebor na celovški.
trebor Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 Dans in vcer tak cas viden trebor na celovški. Je tako , pa jutri bom tudi. Ustavi me, da greva na kakšno tekočino , . Bom malo bolj pozoren na pešce, ki mi skačejo pred kolesa, in ne bom samo žgal po cesti, hehe. LP Robert Maximus 1
simon Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 Budala na eni črni RS125 v Kranju danes okrog 16.00 na Primskovem pri gasilnem domu. Imel sem prižgan levi smernik, gledal sem te v ogledalo in pravilno ocenil, da me boš prehitel, dobro da nisem zavil, je pa gospa 50 m naprej od mene. Je blo preveč notr da bi se ustavil pred njo a? Dobr da je blo še 15 cm do robnika, da si lahko mimo prišel ane! Nisem mogel verjeti kar sem videl! Hotel sem za tabo pa te dvakrat *** pa bi mi itak ušel (čez vas seveda). Dj ne seri s tako vožnjo ker še druge ogrožaš!
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Je tako :grim , pa jutri bom tudi. Ustavi me, da greva na kakšno tekočino , . Bom malo bolj pozoren na pešce, ki mi skačejo pred kolesa, in ne bom samo žgal po cesti, hehe. LP Robert Dans pa mene ne bo :grrr. Kofi pa lahk drug tedn kak popoldne. Drugač ti pa nisem nč pod kolesa skakala, sem čist vljudno teptala asvalt na postaji Maximus 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Na Omv v Postojni vidu M147 in Robby-a. Hvala za družbo in hvala M147 za .
macak333 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Črna RS-ka 125 in črna CBR-a danes blizu križank. Kdo od tu?
trebor Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Dans pa mene ne bo :grrr. Kofi pa lahk drug tedn kak popoldne. Drugač ti pa nisem nč pod kolesa skakala, sem čist vljudno teptala asvalt na postaji OK. Potem pa naslednji teden popoldne :yes: . S tlako neham ob 14h pri Stari cerkvi, ko predam sedmico. Da ne bom . Še eno vprašanje: Kdo je ta teden trikrat sončil Kawasakija (ninjo) 9 pred poslovno zgradbo LPP na Celovški?
trebor Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Danes okoli 14h na krožišču od Šempetra v Savinjski Dolini proti Vranskem dve črni zverinici. Na poti z Rogle malo čez 15h sem srečal dva, ki sta ravno tako ubrisana kot jaz , samo, da sta rinila gor, medtem, ko sem se jaz že spuščal nazaj v tople kraje. Potem pa sta bila videna še dva fotelja na kolesih (goldwing) v Doliču smer Vitanje. Videl sem še nekaj motoristov, ki jih ni pregnalao bolj oblačno vreme in nizke temperature, samo si nisem zapomnil vseh, emšo se oddaljuje . LP Robert
BREITNER Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Jaz sem danes med Sevnico in Zidanim Mostom srečal skupino cca. od oka 10-ih motoristov. Peljali so se proti Sevnici. Mogoče kdo od tukaj ....
WhiteWolf Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 Danes okoli 14h na krožišču od Šempetra v Savinjski Dolini proti Vranskem dve črni zverinici. Na poti z Rogle malo čez 15h sem srečal dva, ki sta ravno tako ubrisana kot jaz , samo, da sta rinila gor, medtem, ko sem se jaz že spuščal nazaj v tople kraje. Potem pa sta bila videna še dva fotelja na kolesih (goldwing) v Doliču smer Vitanje. Videl sem še nekaj motoristov, ki jih ni pregnalao bolj oblačno vreme in nizke temperature, samo si nisem zapomnil vseh, emšo se oddaljuje . LP Robert Mogoče si videl nas (smo iz Vitanja in pogosto na cesti za Dolič - tam je sedaj potrebno zelooooo previdno, ker je cesta večkrat zapacana od blata, gnoja,...): Jaz sem vozil modro Fazerko, kolegi pa so vozili: bela Yamaha R1, srebrna HONDA CBF, in rdeča Yamaha TDM.
BREITNER Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 Pa še en kratek video včerajšnjega srečanja z skupino ... tam nekje okrog 13.00 ure. VIDEO SREČANJA
trebor Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 Mogoče si videl nas (smo iz Vitanja in pogosto na cesti za Dolič - tam je sedaj potrebno zelooooo previdno, ker je cesta večkrat zapacana od blata, gnoja,...): Jaz sem vozil modro Fazerko, kolegi pa so vozili: bela Yamaha R1, srebrna HONDA CBF, in rdeča Yamaha TDM. Mislim, da niste bili vi . Na cesti od Doliča proti Vitanjam sem srečal samo dva Goldwinga :grim . LP Robert
Bremzer Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 Pa še en kratek video včerajšnjega srečanja z skupino ... tam nekje okrog 13.00 ure. VIDEO SREČANJA Mal prehitro gre, da bi spoznal kateri motor,če je je bilo posneto v zasavju blizu Blance smo bili iz Mk Novomesto ca 15 motorjev na zaključni vožnji ! Ps: tole so naši motorji mogoče sam katerega prepoznaš ! dotem in DXR16 2
BREITNER Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 (popravljeno) Torej sem se z vami srečal. Spomnim se, da je BMW (z druge slike prvi iz leve) vozil prvi, bilo pa je tam nekje kot si omenil ja. Sva šla z boljšo polovico malo kar tako do Kostanjevice in sva se vračala čez Zidani Most, Celje po stari cesti proti Ptuju. Upam, da še bo kakšen lep dan za kakšen izlet ... Popravljeno November 2, 2010. Popravil BREITNER DXR16 1
Bremzer Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 Torej sem se z vami srečal. Spomnim se, da je BMW (z druge slike prvi iz leve) vozil prvi, bilo pa je tam nekje kot si omenil ja. Sva šla z boljšo polovico malo kar tako do Kostanjevice in sva se vračala čez Zidani Most, Celje po stari cesti proti Ptuju. Upam, da še bo kakšen lep dan za kakšen izlet ... Zame z motorjem ne več sem že oba opral konzerviral in parkiral tam do spomladi ! ! maco47 1
motozajebant Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 dant3 viden ob 7.45 na zaloški cesti
Andro82 Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Kdo se je zdele mem Šenčurja pelou na rdečmu Dučetu
Guest Nely77 Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 (popravljeno) BIzixxx je prišel mene pozdravit. Kdo se je zdele mem Šenčurja pelou na rdečmu Dučetu Popravljeno November 4, 2010. Popravil Nely77
Guest Nely77 Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Možno pa tudi, da je bil Gandi, viden malo prej v centru Kranja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se