Keiko Objavljeno September 6, 2011 Opozori Objavljeno September 6, 2011 Irencko danes na Dolgem mostu, malo čez šest popoldne? In še ena punca okrog pol sedme na pumpi na Vrhniki (Suzuki GS500 z MS registrsko)
Robertjur Objavljeno September 6, 2011 Opozori Objavljeno September 6, 2011 He he!! Jest tud rožičke vidu u LJ blu 1
snoopek Objavljeno September 6, 2011 Opozori Objavljeno September 6, 2011 Koga so danes malo iz Celja ustavili policaji? Kdo od tle Mislim, da si kar pošteno pripeljal in kazen ni mogla bit glih majhna! Drugič raje ne ustavljaj :surrender: MJ3, TBoxer, Izek in 2 others 2 3
JONI 46 Objavljeno September 7, 2011 Opozori Objavljeno September 7, 2011 Hmmmmm, samo in nejcgs na kroznem pri koloseju; sej sem videl kje sta se ustavla, bi se tudi jaz ceb mu kj cajta !!!
Irencko Objavljeno September 8, 2011 Opozori Objavljeno September 8, 2011 Irencko danes na Dolgem mostu, malo čez šest popoldne? res je, biu že cejt d se spelem proti domu hehe z rogeci ja Robert Keiko 1
trebor Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Danes zjutraj ob 7:45 viden Rumeni Cestak medtem, ko je pred delavnico sprehajal metlo :yes: . LP Robert Maximus, ebony, Gasperr in 1 other 4
HyperJack Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Popoldne Robertjur na Rakitni , prehitel... as posnel kaj..?
rumenicestak Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Danes zjutraj ob 7:45 viden Rumeni Cestak medtem, ko je pred delavnico sprehajal metlo :yes: . LP Robert Mašinca, kdaj si jih pa za cel bus naredu? crnaudova in trebor 2
Keiko Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Vidla dvakrat rumeno, nekaj čez sedmo zvečer, v Logatcu .) malo za tem, tudi še v Logatcu pa Mausa (mislim da) v družbi še z dvema.
Dejanx Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 danes relacija maribor - šentilj in nazaj rumena cbr 1000 in belo-plavi suzuki gsxr 1000 , še skup smo ga prenali pol pa je zatajila komunikacija pri men:D je kdo od tu?
Zivnorc Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Popoldne Robertjur na Rakitni , prehitel... as posnel kaj..? ...nč ni posnel, ker sva zamenjala mopede...., men se pa roka trese...
trebor Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Mašinca, kdaj si jih pa za cel bus naredu? Danes na Medvedjem brdu in še v nekih hribih dve avionski postaji od Logatca. Aja, avion mora tankat vmes, da pride do tja :yes: . Da ne bom čisto zašel iz teme: danes okoli 13:30 videna dva mopeda, en harley in en rumen GS s celjsko registracijo in kovčkom, na katerem je bila nalepka z obrisom Afrike. Oba sta se peljala k Fužinskemu jezeru (I) in čez par minut nazaj. Se je kdo od tu tam preganjal? LP Robert
Robertjur Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 Popoldne Robertjur na Rakitni , prehitel... as posnel kaj..? Kaj tebe s pupo sem videl na pumpi?? Nič posnel!! Ne grem se več S kamero pa samo še strašim (terapevtsko) bajkerje s kakimi fobijami ........ sprejemam pa pisna naročila za obsedeno snemanje. Mende bo to edin dost ziht Namreč sem mal razmišlu okol te jebe z "dovoljenjem " za snemanje pa sem čist šokiran!! Praviloma moraš vprašat če lahko!! Ampak sodniku tega ne moreš dokazat. Kaki zafukanec katerih dns očitno ne manjka te loh brez podpisa kjub dovoljenju odlično zguzi k ma lih žlahto odvetnikov in cajta. trebor, wix, Markko in 5 others 4 4
HyperJack Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 Kaj tebe s pupo sem videl na pumpi?? Nič posnel!! Ne grem se več S kamero pa samo še strašim (terapevtsko) bajkerje s kakimi fobijami ........ sprejemam pa pisna naročila za obsedeno snemanje. Mende bo to edin dost ziht Namreč sem mal razmišlu okol te jebe z "dovoljenjem " za snemanje pa sem čist šokiran!! Praviloma moraš vprašat če lahko!! Ampak sodniku tega ne moreš dokazat. Kaki zafukanec katerih dns očitno ne manjka te loh brez podpisa kjub dovoljenju odlično zguzi k ma lih žlahto odvetnikov in cajta. Je tako , pa nisem bil ziher da si ti, pol k sm pa videl, da lepiš zadevco na tank mi je pa kapnilo Cofko Cof 1
DAMI34 Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 Dns bom vidu pa Dr,Jakoba...al pa prasca...no enga al druzga (rajš prasca..njami) p.s. pa še kkšn motosvetovec-ka bo tut zihr iskal prasca trebor 1
Robertjur Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 In kje se bo rolal temu Ihanskemu brancinu??? DAMI34 1
Robertjur Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 Je tako , pa nisem bil ziher da si ti, pol k sm pa videl, da lepiš zadevco na tank mi je pa kapnilo Jah škoda res de nisem ..... pa prav luštna sta bla!! Zvok ubija he he!! Pa dama tud zelo lepo pelje Tam na klopcah smo slišal kao koko neki ful drvi nakar si se pa čist fletn mim pelau HyperJack 1
DAMI34 Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 In kje se bo rolal temu Ihanskemu brancinu??? se že rola kolikor vem, bi ti povedal, sam se mi mudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Robertjur Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 Ma ni pene ej!!! Itak sem vegi!! Kao!? GKeko, Gasperr, DAMI34 in 1 other 2 2
GKeko Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 Maus opažen na OMVju v postojni (je vrjetno kofe pil) Še pomahal si mi
Urban K. Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 Nekaj minut čez 19.00 v Planini dvakrat opažena ženska na sivi R1 (letnik 2002/03) z GO registrsko tablico.
PiKi17 Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 Zjutraj okrog 10h rumeni pred garažo, zvečer po 17 iz rid proti domu rumeni, maus počival na klopci v ridah, mimo OMWja lajbn. pa še koga sem pozabil lajbn in krucymucy 2
suzuki Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 (popravljeno) Hola, okoli pol desete Tarumen in ebony v jarku pred firmo, ne me vprašat kaj sta počela, sem šel rajši kar naprej zvečer prišel na ride mal pred sedmo, glih ko so luč ugašal prepoznal mausa (zlati mišek ) in lojza sicer pa polne ceste motoristov danes, zlasti okoli Kobarida, Bovca, pa v Italiji, srečal jate po 30, 40 motorjev - in skoraj sami ful zglancani in bleščeči, tresoči ropotavčki, a je blo kje kromanje zastonj al kaj Popravljeno September 10, 2011. Popravil suzuki She, trebor in Gasperr 3
Keiko Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 Ja sej mene pa nisi vidu, pa tako lepo sem pomahala zjutraj (vsaj mislim, da smo se srečali v Logatcu no) Rumeni duo zjutraj spet pridno na delu, zvečer je pa samo en užival na motorju
Kolen Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 danes sem se vračal iz dopusa po magistrali ( žal v avtu) in je bilo nasproti nenormalno veliko motoristov. sem bil kar precej fouš....... ampak jutri takoj ena furca
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se