snoopek Objavljeno September 19, 2011 Opozori Objavljeno September 19, 2011 ne nism, moji rožički trdno prtrjeni in še stojijo hehe sj sm pozdravlala na ridah ala č vs j blo pa tolku, pa š slikat sm mogla :naughty: OK sm že mislu ustavit pa ga pobrat, ampak je bil promet za mano pa tko ok, da ga nism, če ni tvoj Irencko 1
Irencko Objavljeno September 19, 2011 Opozori Objavljeno September 19, 2011 OK sm že mislu ustavit pa ga pobrat, ampak je bil promet za mano pa tko ok, da ga nism, če ni tvoj ni panike, drgač pa lepa gesta :notworthy:
wix Objavljeno September 19, 2011 Opozori Objavljeno September 19, 2011 18.9. pozno popoldne nekdo na neki enduro Hondi (Dominator?) čez Kamnik, Mengeš in Trzin. Upam, da nisi na cilj prišel/-a preveč moker/-a.
HyperJack Objavljeno September 19, 2011 Opozori Objavljeno September 19, 2011 Okoli 12.50, Tržaška, nasproti FE faksa, bordo rdeča Alfa Romeo 145, z MOTOSVET nalepko, je ker bajker od tuki, al ti je bla sam nalepka všeč ?
SarahMonroe Objavljeno September 20, 2011 Opozori Objavljeno September 20, 2011 danes na marija reki sem prehitel eno fletno dekle, vsaj kombinezon je bil take oblike :yes:. pa rizla se je dobro gnala gor in dol hah vrjetno ste to mene prehiteval
MihaJ Objavljeno September 20, 2011 Opozori Objavljeno September 20, 2011 U še ena fajn teta na XJ6. Ne vem kaj je to, zgleda same take vleče na te XJ6...al pa obratno hilton in Gregc 1 1
Brdaus Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 včeraj na Celovški okol 16h. na starejši R6 z NM registracijo. Kdo s tle? Sicer mam eno na sumu, pa ne vem, če je taprava She 1
nxyz Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 Kakšne pol ure nazaj dr.jakob v Kamniku malo pred Qlandijo? Potem še malo prej pred Prevojami sem zavijala desno, mimo je šel rumeni cestak, na čeladi si imel 46, pozdravil si me z nogo, kdo od tukaj?
Dr_Jakob Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 Kakšne pol ure nazaj dr.jakob v Kamniku malo pred Qlandijo? Was not me.
suzuki Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 Hola, se mi je zdelo mal čudno kako da ni blo nobenga na ridah, pol pa vidim Jure, Škofk, Mič0 in Maja91 na OMV črpalki v Postojni She 1
trebor Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 Danes okoli 13h od Ruskega Carja proti Centru Aprilia 125 ali 250 z dvema na krovu :naughty: . Čez par minut sta pa obrnila in se peljala nazaj proti AMZS. Moped je imel pod zadnjim sedežem na obeh straneh nalepko Motosvet. Mogoče kdo od njiju bere to rubriko ? LP Robert
svobodnaptica01 Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 včeraj na Celovški okol 16h. na starejši R6 z NM registracijo. Kdo s tle? Sicer mam eno na sumu, pa ne vem, če je taprava Itak da je :yes: , kera druga se pa še s tako makino po Lublan gužva :lol: Brdaus in trebor 2
Robertjur Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 Ena Čebelca na Dukatiju zvečer na Rakitni?
rumenicestak Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 Kakšne pol ure nazaj dr.jakob v Kamniku malo pred Qlandijo? Potem še malo prej pred Prevojami sem zavijala desno, mimo je šel rumeni cestak, na čeladi si imel 46, pozdravil si me z nogo, kdo od tukaj? Jz nism biu Suzuki, mal pred večerom proti Kalcam crnaudova 1
osa rider Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 (popravljeno) dons viden Dami34 . . . . . v Ajdovščini . . . . . se je skrivu med 4mi stenami . . . . . . in mel full hudga bodigarda! tud podkupit se ni pustu! ma . . . . kufe si pa useen skuhu . . . . kava je bla, zlo dobra :grim Popravljeno September 21, 2011. Popravil osa rider
suzuki Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 ... Potem še malo prej pred Prevojami sem zavijala desno, mimo je šel rumeni cestak, na čeladi si imel 46, pozdravil si me z nogo, kdo od tukaj? Jz nism biu Suzuki, mal pred večerom proti Kalcam Hola, je res, dobr slišš, stari - itak, Lubica ima prav poseben, rajcig glas, al ja :naughty: tud jst srečal rumenega cestaka, je prišel nasproti (iz Grčarevca proti Kalcam), ampak ni bil Rumeni Cestak (ker je ta takrat še pridno delal); zna bit da je bil (t)isti rumeni cestak, ki ga je kasneje srečala nxyz kdo od tle? She 1
nxyz Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 Was not me. Spet tvoj dvojnik :surrender:
Dr_Jakob Objavljeno September 22, 2011 Opozori Objavljeno September 22, 2011 Spet tvoj dvojnik :surrender: Ne, resno. Nisem bil jaz. Včeraj okrog 21:05 na mariborski obvoznici Fazerca s kufrom... Ti si sel na Maribor jug spodaj, jaz pa zgoraj. Kdo od tu?
snoopek Objavljeno September 22, 2011 Opozori Objavljeno September 22, 2011 Ne, resno. Nisem bil jaz. Včeraj okrog 21:05 na mariborski obvoznici Fazerca s kufrom... Ti si sel na Maribor jug spodaj, jaz pa zgoraj. Kdo od tu? It wasn't me
Brdaus Objavljeno September 22, 2011 Opozori Objavljeno September 22, 2011 Itak da je :yes: , kera druga se pa še s tako makino po Lublan gužva :lol: Drugič te povozim
GKeko Objavljeno September 22, 2011 Opozori Objavljeno September 22, 2011 Nekje od Rižane do Kozine vozil za dvema bmw (gs1200 in f800s-rumene barve - oba tablica KP). V Postojni na bencinski en rdeč z750 (LJ tablica), kasneje isti z750 opažen na Mostu na soči na bencinski od Petrola. Malo pred mostom na soči pa tud ta dva bmw-ja opažena Kdo od tukaj?
Snečer Objavljeno September 22, 2011 Opozori Objavljeno September 22, 2011 SinGapurska registracija, šofer je muziko poslušal za okolico SCORPIONS, dotem, revival in 1 other 2 2
3nity Objavljeno September 22, 2011 Opozori Objavljeno September 22, 2011 @GKeko: čudno, da se nismo spet srečali pri vikiju :lol:
GKeko Objavljeno September 23, 2011 Opozori Objavljeno September 23, 2011 @GKeko: čudno, da se nismo spet srečali pri vikiju :lol: Ja ma res... kdaj sta bla pri vikiju? Jaz sem šel mimo ob cca 17.30
trebor Objavljeno September 23, 2011 Opozori Objavljeno September 23, 2011 Danes ob osmih zjutraj čez Zmajski most v Ljubljani cela truma motorjev, ki so šli proti predoru. Je bil kdo od tu med njimi? Ob 9:30 je bil pa opažen Ghilbi na žućotu, ko je čakal na zeleno luč za zavijanje na Šišensko. LP Robert
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se