BinaBana Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 (popravljeno) he he he, zadnje dni videnih kar nekaj motoristk/ov.. zadnjic keiko, k je sibala mim krizisca za razdrto proti morju- ji trobim, ona pa nic ha ha ha vceri na vrhu rid zajcica neki obracala al kaj delala, nataska na omw postojna potem pa se nejc gs in basbas, v kozini mezgec (ne vem kak nick ma tuki, ce je sploh na forumu), pa na ridah (spet) ata osa, basbas in nejcgs, pa pol na vrhniki, se mi zdi, da sm vidla bizixxx-ovga ducota parkiranga pred mantovo.. okol 21.30 al pa se kasnej.. sej ne vem.. dam prlezla ob 23ih Popravljeno Avgust 1, 2012. Popravil BinaBana BIZIXXX 1
osa rider Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 he he he, zadnje dni videnih kar nekaj motoristk/ov.. zadnjic keiko, k je sibala mim krizisca za razdrto proti morju- ji trobim, ona pa nic ha ha ha vceri na vrhu rid zajcica neki obracala al kaj delala, nataska na omw postojna potem pa se nejc gs in basbas, v kozini mezgec (ne vem kak nick ma tuki, ce je sploh na forumu), pa na ridah (spet) ata osa, basbas in nejcgs, pa pol na vrhniki, se mi zdi, da sm vidla bizixxx-ovga ducota parkiranga pred mantovo.. okol 21.30 al pa se kasnej.. sej ne vem.. dam prlezla ob 23ih Psssssst pa okol govort!!!! Sm korenine spustu na klopci . . . . k sm tebe čaku!!!! BinaBana 1
GKeko Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 2x flyby čez ride in potem na OMVju v Postojni videna ena huda punca (so ji zrastli rogi iz čelade). Sklepam da je bla Irencko
GT4turb0 Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 V nedeljo popoldne je frenda vstomarja zmedlo eno dekle na avtobusni pred Logatcem, črn SS s pinki nalepkami, katera od tu?
yamaha2025 Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 Ja, tudi jaz sem jo videl v nedeljo okoli 11.30h na ridah, pa še potem zvečer okoli 20h na Vrhniki. Pink "obleka", medvedek nahrbtnik, nekaj v pink stilu na motorju... Style ala Barbie girl hehe. Vročina naredi svoje...
Irencko Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 2x flyby čez ride in potem na OMVju v Postojni videna ena huda punca (so ji zrastli rogi iz čelade). Sklepam da je bla Irencko bla ja, sam nč huda hehe naša zmer
GKeko Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 bla ja, sam nč huda hehe naša zmer Sam nisi šla skup z onim drugim motoristom v smeri proti KP.
budacki Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 Na tržaški videna Zajcica600 v torek, v sredo zjutraj pa Panigale na vrhu dunajske.
thumper Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 suzuki gs500 včeraj od trzina proti kamniku??? kdo od tukaj ? tablica pa za dol past
Irencko Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 (popravljeno) Sam nisi šla skup z onim drugim motoristom v smeri proti KP. res je, on j šu na morje jst pa v službo... enim j luštn, drugi mormo pa delt hehe... drugič Popravljeno Avgust 2, 2012. Popravil Irencko
Keiko Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 Popoldansko kofetkanje s HyperJackom in Cofko Cof-om Dobila v dar dve zeleni kwakici Ko smo se počasi odpravljali me je nasmejal wix - si se tko luštno pripeljal pozdravt, da te res nisem mogla spregledat hehe wix in HyperJack 2
igorkr Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 Popoldansko kofetkanje s HyperJackom in Cofko Cof-om Dobila v dar dve zeleni kwakici A si bla na OMW Postojna?
HyperJack Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 Fajn te je blo spoznat...družba prva liga :grim Keiko 1
HyperJack Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 Popoldansko kofetkanje s HyperJackom in Cofko Cof-om Dobila v dar dve zeleni kwakici Ko smo se počasi odpravljali me je nasmejal wix - si se tko luštno pripeljal pozdravt, da te res nisem mogla spregledat hehe Tole manjka prejšnemu postu ---------------------------------------- Jure mi je na ridah nekam zmedeno deloval, mislim da tistih slabil pol tone železa ni glih zanj
Keiko Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 A si bla na OMW Postojna? Aha. Prej sem pozabla napisat da sta fanta rekla da je mimo peljala Sharpninja, v lokalu pa mislim da je zraven nas sedela tudi Tici?
HyperJack Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 hahahahahha sem bla ja Člouk prov ne more verjet, pa da bi vedu, bi te jaz dregnu, če ti mene nisi mogla ... aja sori, se spomnem, da si bila v Rugby debati
TICI Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 ahahah ma kdo pa koga ki kaj prepozna nooo me boš drugič drengu pa je hhahahah ja kaj čmo .. ko pa je debata o dobrem športu pa fotografiji pa motorjih hahhaha HyperJack 1
SharpNinja Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 Očitno ste vsi kofetkal na OMWju......razn dveh črnih Zjev , k sta se pol pojavla tud na ridah, en se je prou neki štulil in rinil zraven Groma, mi na pumpi ni padl v uč. Na ridah se jih je pa pol kr nabral, neki novih, neki starih in neki s čudnimi motorji (jure čist nerazpoznavn na uni krači, kasneje dohiten v Logatcu v krožnem). wix 1
wix Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 Tici, teb bom pa naslednjič iz Vikiburgerja napol obgrizen hamburger v čelado vrgu, da me boš opazila... če sm Keiko že zaparkirat mogu Dons je bil prav fajn dan... vidu sem vas pa itak milijon... BelaStrela 1
HyperJack Objavljeno Avgust 2, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2012 Očitno ste vsi kofetkal na OMWju......razn dveh črnih Zjev , k sta se pol pojavla tud na ridah, en se je prou neki štulil in rinil zraven Groma, mi na pumpi ni padl v uč. Na ridah se jih je pa pol kr nabral, neki novih, neki starih in neki s čudnimi motorji (jure čist nerazpoznavn na uni krači, kasneje dohiten v Logatcu v krožnem). Ja glej nekam sem mogel parkirat ...se ob Italjankah dobro počuti k je navajen ene od doma ...se opravičujem, se ne bo več ponovilo. :grrr
TICI Objavljeno Avgust 3, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2012 ma kdaj na vikiju? ... si mogu pristopit ... dio povero heheheheheheheh
wix Objavljeno Avgust 3, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2012 Okol 13.00 si se mimo peljala jst sm se pa glih basal.
TICI Objavljeno Avgust 3, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2012 hahaha stari moj si falil ... sem delala do 14 in sem štartala v izoli okoli 14:30 hehehehe
ender Objavljeno Avgust 3, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2012 vidim, da se bom prav moral enkat na ridah ali pa OMV v Postojni vstavt, da bom lahk nickom še frise dodal BinaBana, cedevita in BelaStrela 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se