3cavalli3 Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 Včeraj na Brezovici pri paviljonu videna zajčica v družbi zelenca, pa kar nekaj vas je se blo na relaciji lj-ride sam gas nejcgs 1
mkosir Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 Ker junak je danes okoli 19ih dobil kazen od plavih v Lipah pri Črni vasi? Bla pa grupa 3 m otoristov in prvi je bil mogoče prehiter in pa po zadnjem se je matru.
Keiko Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 Večkrat videni dve Repsolki pri Fakulteti za strojništvo v LJ
motozajebant Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 rdečelaska v Kamniku, si staala na ob motorju in telefonirala? kakšna od tukaj? wix 1
BinaBana Objavljeno Avgust 30, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2012 vcer videni v postojni joni, wix, pa mogoce miha (k ne vem kak nick ma tuki).. na ridah ene 4je, aja pa u kozini tut ene par komadov, sam ne vem ne motorjev ne fac.. :Pha ha ha gasperX 1
gasperX Objavljeno Avgust 30, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2012 No jest sem bil prehitr včeri tko da nevem koga sm srečal, razen ridah v sje neki blo..... matr me je gonila TakeALookAround, BinaBana in Kmetica2 3
igorkr Objavljeno Avgust 30, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2012 (popravljeno) Tega danes srečal na Colu, mogoče kdo iz foruma ? Igor Popravljeno Avgust 30, 2012. Popravil igorkr wix 1
wix Objavljeno Avgust 30, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2012 Kva je to zaen pšanc? BelaStrela, igorkr in Zok 3
Cartman Objavljeno Avgust 30, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2012 Danes viden Cartman-ov mopi . . . v Postojn na tržaški . . . . . sihurnu si kofetku! na Tržaški delam, in zelo redko kofetkam. . Kje kofetam ti že veš. In s kombiji težiš ob neprimernih urah. Učeraj ful folka na cesti. Juretovo FZ sem videl na Postojnskem OMV. Rumenega Cestako Hondo pa na ridah.
JONI 46 Objavljeno Avgust 30, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2012 Igor... tegale sm tud jest na colu srecu ..... Hvala za kofe ..... wix, ne me napeljevat k nasilju ! Skratka, srecu .. igorkr.... in dve motoristki v cerknici, hvala za dolgo debato ... Med plavanjem na rakitni pa nobenega.... In druscino raznovrstnih bmw-jev na italijanski strani gorice, 2 z kr tablico ! cedevita in igorkr 2
lajbn Objavljeno September 2, 2012 Opozori Objavljeno September 2, 2012 DAMI34, danes, vipava, ura 18:45, pljela šina! DAMI34 1
igorkr Objavljeno September 2, 2012 Opozori Objavljeno September 2, 2012 Videni motolover na črnem kalu Rumeni cestak na ridah, MarkII in Dami34 na OMW Postojna A katera od tukaj ka sem jo danes cel cajt srečeval na poti že čez Kras, Črni Kal, Ride, Postojna in zadnjič prehitel pred Vipavo? Honda CBR 125 KP registracija ????? In še mnogo drugih videnih ... Igor DAMI34 1
MoTo G_P Objavljeno September 2, 2012 Opozori Objavljeno September 2, 2012 Danes pred FGG parkiran crn Z750 z akrapovicem pa MS registracijo? Okrog 12 sem pa malo pred lpp-jem srecal nekoga na srebrni rs-ki, sva se pozdravila na semaforju, potem si na brodu pri merkatorju zavil desno? Njega ni na MS...je pa doskat njegov moped parkeran pred FGG
Sash958 Objavljeno September 2, 2012 Opozori Objavljeno September 2, 2012 Danes okoli 17h dva Ducatija KP-reg. skakljala po Igorjevem gradbišču pod Colom...kasneje opažena na Lanišču pred Kalcami...(gps odpovedal???? ) igorkr 1
DAMI34 Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 DAMI34, danes, vipava, ura 18:45, pljela šina! Sm hotu Igorjakr prehitet, on je rebernice cepu po AC js pa po ta stari igorkr 1
MonsterRider Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 Danes okoli 17h dva Ducatija KP-reg. skakljala po Igorjevem gradbišču pod Colom...kasneje opažena na Lanišču pred Kalcami...(gps odpovedal???? ) Jaz in moj "žlahtnik" sva hotela najprej proti Črnem vrhu, pa sem se ustrašu dežja... potem pa po krajši poti na Kras...
Sash958 Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 Jaz in moj "žlahtnik" sva hotela najprej proti Črnem vrhu, pa sem se ustrašu dežja... potem pa po krajši poti na Kras... he he he..krajša pot na Kras... (vse poti vodijo čez Ride ) trebor, igorkr in cedevita 3
wix Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Viden (skoraj) Kmet2 na polici v Lesnini Brdo - na razprodaji SLVR, Kmetica2, Zok in 2 others 5
MoTo G_P Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Večkrat vidm dekle na črnemu nakedu, črnih pajkicah, črni čeladi na Škofljici, ko zavija po stari cesti proti Šmarju zvečer predvsem, katera od tu?
pajkica Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 kreten na repsolki, SG xxxx .... upam da si še živ ...
biker77 Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 kreten na repsolki, SG xxxx .... upam da si še živ ... te spet en ni hotu pozdravt? za ubit ej.. Maja91, AleksG, Sirni in 3 others 6
pajkica Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 te spet en ni hotu pozdravt? za ubit ej.. ja dej se če ti paše
nxyz Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Danes me je prehitela pajkica v Vrhpoljah
rookiee Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Večkrat vidm dekle na črnemu nakedu, črnih pajkicah, črni čeladi na Škofljici, ko zavija po stari cesti proti Šmarju zvečer predvsem, katera od tu? Podobno sem srecal v Celovcu zadnjic, na belem nakedu, lokalka, ucke z dol past, bi jo takoj ozenu!
pikolo Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Danes popoldan en s tuno po Tivoliju ... jao da te Zoki vidi BelaStrela 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se