Robson Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Ena današnja slikca - sicer iz avtobusa... Modro siv kombinezon in bela čelada? A je mogoče kdo s foruma? :-) :-) Se kdo seli? pik1 in igorkr 2
Orange Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Videni....Kmetica,Menih,MihaGS,Keiko,IgorKR,Maus pa še en k ne vem kdo je hvala modeli za spodbudo in dobro voljo :notworthy: Jaz tut pr Logatcu vsaj na tablc je pisal Maus
maus Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Jaz tut pr Logatcu vsaj na tablc je pisal Maus kdaj ... zihr si me prehitu, pa nism gledu ... Kmet je mislu, da nas je srečal na traumi, slučajno smo se tm srečali thumper in Kmet2 2
Orange Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 kdaj ... zihr si me prehitu, pa nism gledu ... Kmet je mislu, da nas je srečal na traumi, slučajno smo se tm srečali Nak ti si prehitu oziroma vas je blo več pri Max pumpi ! maus 1
Popularna objava maus Objavljeno November 6, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 6, 2013 Nak ti si prehitu oziroma vas je blo več pri Max pumpi ! aja ... pol si tko vidu: MAUS MAUS MAUS MAUS MAUS MAUS gregorjanc, TakeALookAround, ender in 10 others 13
gregorjanc Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 MAUS MAUS MAUS MAUS MAUS MAUS divjak thumper in BelaStrela 2
maus Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 (popravljeno) divjak js pa ne diujam :glare: če me je člouk opazu, pol sm biu na uč vidn ... kapišiš Popravljeno November 6, 2013. Popravil maus Kmetica2, trebor, thumper in 2 others 5
osa rider Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Ena današnja slikca - sicer iz avtobusa... Modro siv kombinezon in bela čelada? A je mogoče kdo s foruma? :-) :-) Se kdo seli? AHA . . . . . .kwa ga ne prepoznaš??? Kwa ne vidiš da je Maus . . . . . seli se v južne kraje thumper, Zivnorc, Robson in 1 other 4
Orange Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 aja ... pol si tko vidu: MAUS MAUS MAUS MAUS MAUS MAUS Ne tko hud divjak pa nis je blo MAUS MAUS MAUS MAUS na semaforju v Vrhniki maus 1
MARJA Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Ne tko hud divjak pa nis je blo MAUS MAUS MAUS MAUS na semaforju v Vrhniki Je vozu za mano, jaz pa vozim počasi. maus in thumper 2
maus Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 no vidte vsi skupi ... pravica izkazica pik1 1
_LuX_ Objavljeno November 7, 2013 Opozori Objavljeno November 7, 2013 (popravljeno) Damy Britof- Jezersko danes? Popravljeno November 7, 2013. Popravil _LuX_ Damy 1
Damy Objavljeno November 7, 2013 Opozori Objavljeno November 7, 2013 Damy Britof- Jezersko danes? JAAaaaaaaaaaaaaa thumper 1
pajkica Objavljeno November 7, 2013 Opozori Objavljeno November 7, 2013 2x jure na slivnic :lol: thumper 1
Robson Objavljeno November 7, 2013 Opozori Objavljeno November 7, 2013 AHA . . . . . .kwa ga ne prepoznaš??? Kwa ne vidiš da je Maus . . . . . seli se v južne kraje In ga bodo sedaj teli ustavljali in kontrolirali: osa rider in maus 2
skategrizzly Objavljeno November 8, 2013 Opozori Objavljeno November 8, 2013 včeraj popoldne v Meleh pri Gornji Radgoni mislim da spet ena rdeča honda cbr 600 oz. 1000, voznik oblečen v moder alpinestars kombinezon danes pa pri Martinjah na Goričkem črn Kawasaki Z750 ali 1000 kdo od tu? :naughty:
Kmet2 Objavljeno November 8, 2013 Opozori Objavljeno November 8, 2013 Viden Maus........... :notworthy: in to z čelado...
Kmet2 Objavljeno November 9, 2013 Opozori Objavljeno November 9, 2013 Videni moja draga Keiko,U51,BinaBana,Zivnorc,Trebor,Ksenija.......videni v hodniku E.a ste bili to vi umetnica51 in Lubikaa Rozzica 2
trebor Objavljeno November 9, 2013 Opozori Objavljeno November 9, 2013 (popravljeno) Videni moja draga Keiko,U51,BinaBana,Zivnorc,Trebor,Ksenija.......videni v hodniku E.a ste bili to vi A si bil na hodniku ali v garazi st. 102? Vsaj jaz sem te tam videl in tudi vse prej omenjene. Lp Robert P.S.: Pa ful sem bil moker, je moja raje drzala marelo nad norcem, kot nad menoj, ko sva sla domov. Popravljeno November 9, 2013. Popravil trebor umetnica51, Kmet2 in igorkr 3
Kmet2 Objavljeno November 10, 2013 Opozori Objavljeno November 10, 2013 Danes spet videni Pik1,MihaGS,Zivnorc,IgorKR,Trebor,Suzuki in moja najdražja tok kot zadnje čase vidim motosvetovcev jih nisem celo sezono.Pa kaj se vi pacienti vozite po pravilu bolj je mokro in mrzlo bolj je luštno pik1, MihaGS, gsxf750 in 2 others 5
maus Objavljeno November 10, 2013 Opozori Objavljeno November 10, 2013 Viden Maus........... :notworthy: in to z čelado... Js sm te tut vidu ... pa skoz si se pokrivau :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se