Whiskey Objavljeno November 10, 2013 Deli Objavljeno November 10, 2013 Pa še dolgo bom Ups, sm mislu, da si že doma. Bom pa ene rošce prnesu .) BelaStrela, krucymucy, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Ja, in to une, že namočene....recimo "tavžentrožco" BelaStrela, DAMI34, Kolen in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Pa kaj nobenga ne vidite jz sem jih vidu Whiskey,Sash958,Ferek s talepšo polovico,Zivnorc s talepo polovico,XRV-rider in še en motorist in seveda moja najdražja za poslastico jami65 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Pa kaj nobenga ne vidite jz sem jih vidu Whiskey,Sash958,Ferek s talepšo polovico,Zivnorc s talepo polovico,XRV-rider in še en motorist in seveda moja najdražja za poslastico .... tastar, a ti sploh vidš kšnga, k ni motorist ????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 .... tastar, a ti sploh vidš kšnga, k ni motorist ????? sam res, kakšno dobro medicinsko sestro....se priporočam za slikco....sm čist trd na sestre BelaStrela, Kmet2, gsxf750 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Pa kaj nobenga ne vidite jz sem jih vidu Whiskey,Sash958,Ferek s talepšo polovico,Zivnorc s talepo polovico,XRV-rider in še en motorist in seveda moja najdražja za poslastico .... upam, da me naslednjič spoznaš s kšno dobro sestro, k tud trajba motorje .... maus, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 čist na koncu sm pa še GSFX750 vidu :grim ......Pik1 ,premal si tuki,pa te ne morem povezat,drgač mam eno za tebe gsxf750, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 (popravljeno) čist na koncu sm pa še GSFX750 vidu :grim ......Pik1 ,premal si tuki,pa te ne morem povezat,drgač mam eno za tebe da mu nauš dau mojo :glare: Popravljeno November 12, 2013. Popravil maus DAMI34, Kmet2, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 sam res, kakšno dobro medicinsko sestro....se priporočam za slikco....sm čist trd na sestre Mene so dons ven nagnale. Blo jih je pa vsaj za en avtobus maus, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 da mu nauš dau mojo :glare: ... ne rabm ... ... tista tvoja mi je itak čist premejhna ... DAMI34, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Mene so dons ven nagnale. Blo jih je pa vsaj za en avtobus A si biu trd al kwaj? ... ne rabm ... ... tista tvoja mi je itak čist premejhna ... pom pin veličina? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 A si biu trd al kwaj? Valjda, čist. Ko so ven prišle, so pa prišle z nasmeškom maus, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Valjda, čist. Ko so ven prišle, so pa prišle z nasmeškom nasmejale so se do souz zakwaj DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 nasmejale so se do souz zakwaj Ne bi vedu z glave. Sem mogu jet za vogal v kot gledat. Mogoče bo Kmet2 kej več povedu. Če upa maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Bilo je ludo i nezaboravno jami65 in Whiskey 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Danes viden Maus,Bizixx in Motorider........3 generacije na kupu DAMI34, jami65 in BIZIXXX 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Danes viden Maus,Bizixx in Motorider........3 generacije na kupu kje si pa ti biu BIZIXXX, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 :PPr tvoji sestri BIZIXXX, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 Mausi si kofetkal v Postojni ne? Se mi je zdelo da si ti, ma (preden ugotoviš da te ignoriram ) se mi je mudilo domov na kosilo in ni blo časa se ustavt (sem bla z avtom) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 ;)Videni Keiko,Zivnorc,Gsfx750 in moja draga gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 ;)Videni Keiko,Zivnorc,Gsfx750 in moja draga a mene ko jebe a prijatelju? ps. polomu te bom :jezen Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 jaz sem tut dons ene par jih vidla...sam že tko nobenga ne spoznam s čelado, kaj šele brez čelade... ampak zih so bli motoristi :grim Zivnorc, thumper in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 Motozajebant pa sem še študiru,da je še kakšen bil,če sem še kakšnega podabu se opravičujem,tableti Targinat so kar P.S. MZ ne mene lomt pa z mano energijo trošt,hitr punco iskat,ker če ti jo bova s Pajki najdla pol ni več trte mrte vse boš mogu sprejet........... :grimPajki a ni Salome še samska MihaGS, motozajebant, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 Motozajebant pa sem še študiru,da je še kakšen bil,če sem še kakšnega podabu se opravičujem,tableti Targinat so kar P.S. MZ ne mene lomt pa z mano energijo trošt,hitr punco iskat,ker če ti jo bova s Pajki najdla pol ni več trte mrte vse boš mogu sprejet........... :grimPajki a ni Salome še samska Teb pa res tableti škodjo :yes: trebor in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 Sam res thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se