motozajebant Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Se posipam s pepelom (sem ga šel iskati k sosedu, ker mi ga je zmanjkalo). Videl sem dva modra motorja, eden je bil Yamaha XT660R, drugi pa neki Kawasaki (kako naj jaz sirota vem, kateri model, pa še dve ga imata enakega), pa enega nonota z eno mlado. Sem opazil zadnji moment, pa še na malico se mi je mudilo. Bi se ustavil za nazaj, pa sta že ušla. Se priporočam za jutri, ko bo ravno tako lep dan. To velja tudi za druge. :hooray: Evo Pik, pa se te bo končno vzdevek nono prijel Kmet2 in igorkr 2
igorkr Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Se posipam s pepelom (sem ga šel iskati k sosedu, ker mi ga je zmanjkalo). Videl sem dva modra motorja, eden je bil Yamaha XT660R, drugi pa neki Kawasaki (kako naj jaz sirota vem, kateri model, pa še dve ga imata enakega), pa enega nonota z eno mlado. Sem opazil zadnji moment, pa še na malico se mi je mudilo. Bi se ustavil za nazaj, pa sta že ušla. Se priporočam za jutri, ko bo ravno tako lep dan. To velja tudi za druge. Drugače, ti jst domač pepel iz Šoštanja šenkam. Mi ga je še nekaj ostalo
pik1 Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 izdajauca sta. Naslednjič jima kr piši kazen, Pik ma zihr staro prvo pomoč ... skregan ... :jezen DAMI34 1
Borutt Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 (popravljeno) ... no, sem tud že starejše na motorju vidu ... . ps. .... sam pa moraš priznat, da če naju od zelo daleč gledaš, sploh ni tolk razlike .... Provokacija. Zelo zelo daleč. Pa še tema mora biti. Ker ponoči so vse krave črne. Drugače pa sem vama "fouš" za izlet. Upam, da se bom opogumil in se "eno mrvo zapielu" na kakšen sončen dan. Popravljeno December 12, 2013. Popravil Borutt trebor in Damy 2
pik1 Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Provokacija. Zelo zelo daleč. Pa še tema mora biti. Ker ponoči so vse krave črne. Drugače pa sem vama "fouš" za izlet. Upam, da se bom opogumil in se "eno mrvo zapielu" na kakšen sončen dan. .... ma neeeeeeee , čist brez veze .... .... sloh ni blo dobr ... ... ma skoz se je blo treba vozit ... pa ustavlat ... pa na soncu sedet .... pa kave pit ... pa torte jest ..... ... u bistvu je blo res čist brez veze .... DAMI34 in Damy 2
Damy Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 .... ma neeeeeeee , čist brez veze .... .... sloh ni blo dobr ... ... ma skoz se je blo treba vozit ... pa ustavlat ... pa na soncu sedet .... pa kave pit ... pa torte jest ..... ... u bistvu je blo res čist brez veze .... Tok brez veze, maš srečo, sem pedagog, tako da imaš možnost popravca pik1 in DAMI34 2
BelaStrela Objavljeno December 14, 2013 Opozori Objavljeno December 14, 2013 Js sm Treborju iz črne konzerve trobla na Zaloški... celo tam, kjer se menda ne sme trobit! trebor 1
pik1 Objavljeno December 14, 2013 Opozori Objavljeno December 14, 2013 ... dons nism pa še nbenga vidu ... :krneki:
point Objavljeno December 14, 2013 Opozori Objavljeno December 14, 2013 Crn Z na vrhu Crnega Kala? Sva si mahala z 200 m.
pik1 Objavljeno December 24, 2013 Opozori Objavljeno December 24, 2013 ... KTM-ček, ob cca 14.00 Borovnica - Verd.. .... bimer GSA, Ride, smer Postojna ... cca 15.00 .... .... GSX Logatec - Vrhnika ... cca 15.30 ... :yea1:
erciona Objavljeno December 25, 2013 Opozori Objavljeno December 25, 2013 2 motorista, žal je bilo že temno in nisem opazil modelov, včeraj okrog 17 ure po medvoškem klancu navzdol? :notworthy:
goggy99 Objavljeno December 25, 2013 Opozori Objavljeno December 25, 2013 Dons pa tud postarja nism vidu...pa tok je fajn vreme...
pik1 Objavljeno December 25, 2013 Opozori Objavljeno December 25, 2013 2 motorista, žal je bilo že temno in nisem opazil modelov, včeraj okrog 17 ure po medvoškem klancu navzdol? :notworthy: ... mogoče je bil pa avto ... DXR16 1
thumper Objavljeno December 26, 2013 Opozori Objavljeno December 26, 2013 jst sm srečal se mi zdi da bmf1000rr v ljubljani z viča proti dolgemu mostu ... pa eno -da ne bo kej hude krvi sm gonu - super tenere al pa africa rwin med zklancem in dobrovo ..kdo od tukaj?
thumper Objavljeno December 27, 2013 Opozori Objavljeno December 27, 2013 en ktm pa ena tamala gs-ka na omv ...
HyperJack Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 en ktm pa ena tamala gs-ka na omv ... Ktm adventure moder, pa rdeča GS.ska pred uro malo ven iz Sodražice...ni vama slabo thumper 1
gasperX Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 En kup diujakou v mrazu in megli na omv-postojna , Bizixx, keiko, Din, maus, markII, DR,Jakob, Thumper, Črtica, NejcGS, Pik , Kmetove2 .........matr smo z-mešan Keiko, BIZIXXX, thumper in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 En kup diujakou v mrazu in megli na omv-postojna , Bizixx, keiko, Din, maus, markII, DR,Jakob, Thumper, Črtica, NejcGS, Pik , Kmetove2 .........matr smo z-mešan skategrizzly, thumper, pik1 in 3 others 6
igorkr Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 VIDU SM TE :grim . NISI SE MI MOGEL SKRIT :grrr thumper 1
rrrr Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 en ktm pa ena tamala gs-ka na omv ... Saj malo mi je bilo hudo, ko si se proti domu odpravljal ... midva pa v Vipavsko dolino - švicat na 15 stopinj. Ktm adventure moder, pa rdeča GS.ska pred uro malo ven iz Sodražice...ni vama slabo Včeraj je bilo čisto pretoplo - pa sva danes še po notranjski krog naredila. Razen Sodražica-Ribnica-Kočevje povsod sonček. Še dobro da je bilo tistih 18kmjov proti Strugam mičkn blatnih, če ne bi blo že čist preveč kičasto. Kaj naj - če je pa vreme, pa sprane ceste. A naj samo u čurinalnik zijam?! rrrr Kmet2 in thumper 2
motozajebant Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 Danes zvečer na Litijski cesti v LJ viden rdeč suzuki, kdo od tukaj?
Kmet2 Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 (popravljeno) Vidu,vidu :grimSami diujaki Popravljeno December 29, 2013. Popravil Kmet2 DAMI34, pik1 in thumper 3
thumper Objavljeno December 31, 2013 Opozori Objavljeno December 31, 2013 Saj malo mi je bilo hudo, ko si se proti domu odpravljal ... midva pa v Vipavsko dolino - švicat na 15 stopinj. Včeraj je bilo čisto pretoplo - pa sva danes še po notranjski krog naredila. Razen Sodražica-Ribnica-Kočevje povsod sonček. Še dobro da je bilo tistih 18kmjov proti Strugam mičkn blatnih, če ne bi blo že čist preveč kičasto. Kaj naj - če je pa vreme, pa sprane ceste. A naj samo u čurinalnik zijam?! rrrr ja raj na kufe u postojno kt pa kamen u hrbet ...sej se v soboto not prinesel http://www.motosvet.com/tabla/topic/8143-ali-si-bil-ti/page-1013#entry2053659 :grim rrrr 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se