Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Včeraj videni in ogovrjeni v Lukovici Legvanka, Gladiac, Janez123, potem, ko sem pa odpeljal naprej proti Atransu, pa še Damy in Markll. Ko sem pa letel mimo Lune na Vranskem, sem opazil samo Črtico, ostalih ne. Popoldne ob 16h pa še Thumperja, hvala za kofi in cukre. 

LP Robert

Objavljeno

... Vranskem, sem opazil samo Črtico, ostalih ne. ...

LP Robert

Ne maram te več :P

Objavljeno

... dons na Zaloški ... pr cerkvi u Polju....  model s črnim BMW-jem R45 letnik 1971 .... tip model .... z železno nemško čelado .... :OK:

Objavljeno

Mogoče je bil naš prijatelj iz nemške teme,ki obožuje nemške rekvizite :lol1:

Objavljeno

hehe, najboljša stvar je pa to, da če imam željo, prižgem vse avtoalarme v ulici :whistle:

Objavljeno

Enkrat boš sam zginu,ko zavašnik :P pa nben alarm se ne bo pržgal........ .)......in ljudje bodo živeli mirno in tiho do konca svojih dni :lol:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

....hahaha.... to boš ti reku..  :lol1: .... k so ti moral luknjo v kolen zvrtat, da imajo ljudje zdej mir v tvoji ulici...   :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Dnes v Novem mestu na križišču pr žabjaku videna yamaha xt660r kdo od tle? :)

Objavljeno

Danes sm kr pogledu v Lj. na Dolenjski cesti okrog pol enih suzuki v strom z petimi kufri :eek:  a  je kdo od tle

Objavljeno (popravljeno)

Mogoče je bil Gašpar Gašpar Mišič...zdej, ko je brez dovoljenja za B kategorijo, koristi alternativni prevoz in je imel dva kompleta kufrov kufrov. Givigivi.

Popravljeno . Popravil Tedybear
Objavljeno

kar nekaj sem vas videl po cesti na relaciji LJ - PO - LJ... full vam privoščim :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Vidu vas polno... thumper, pik, dami34, lojz, krucy,motozajebant, suzuki..... in ostale k nevem nick nejmou :D res je sedl tole dons k budali šamar.. ne me tepst :D

Popravljeno . Popravil gasperX
Objavljeno

Dons zjutri okoli 6:50 na Fužinah nekdo na beli XJ6ki (če sem prav videl, ker sem bil še :yawn: )..... Svaka mu čast :worship:

Objavljeno

Mogoče sem bil pa jaz to? (Ali sem le  :zzz: ..)

Objavljeno

Danes zjutraj okoli 7:50 en na Kajuhovi s tamalo Tenerejko :hooray:

Objavljeno

Danes vas je blo kar nekaj na cesti :OK:  

Ta zadnji viden je bil popoldne v Volčji Dragi v črnem Dainese kombinezonu na modri Yamahi - kdo od tu? :)

Objavljeno

Keiko ti to resno?

Nevem zakaj jaz nisem včeraj niti danes srečal nobenega junaka?

Aja zarad snega....Sej ne da je slovenija res mejhna, pa kaj vi ljudi nimate nič snega, pride kdo pomagat kidat :D?

unnamed.jpg

Objavljeno

Keiko ti to resno?

Aja zarad snega....Sej ne da je slovenija res mejhna, pa kaj vi ljudi nimate nič snega, pride kdo pomagat kidat :D?

Čisto resno ;) Ma naj te potolažim - vidla sem jih samo na relaciji od Tolmina do Volčje Drage, večina je bla Italijanov.

Objavljeno

en ktm na cesti planina-garčerevec... gdo od tukej? :D

sm pa mislu da bom edini :P

Objavljeno

Dons opažen Dami na Rakeku  . . . . . . . i se nek motu okol  naše hiše!??  :kva2:  :P

Objavljeno

Dons opažen Dami na Rakeku  . . . . . . . i se nek motu okol  naše hiše!??  :kva2:  :P

ne priznam, makar me strelju :P

Objavljeno

ne priznam, makar me strelju :P

Ma ne stari, ne bom te strejlu . . . .PRIZNAJ! Če ne, ne bom plačavu kwe na potovanjih do obale!  :OK:   :P

Objavljeno

Ma ne stari, ne bom te strejlu . . . .PRIZNAJ! Če ne, ne bom plačavu kwe na potovanjih do obale!  :OK:   :P

priznam vse, večkrat!!

Objavljeno

Keiko ti to resno?

unnamed.jpg

Ej, jst bi ti rade volje prišel pomagat, ma nimam nobene lopate za sneg  :wacko:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!