maus Objavljeno Marec 1, 2014 Opozori Objavljeno Marec 1, 2014 a pol k policaj name tul, da sem diujak, ga morm kaznovat, saj me je s tem kričanjem full vznemiril to je samo retorično, ker js itak ne diujam DAMI34, trebor in pik1 3
Borutt Objavljeno Marec 1, 2014 Opozori Objavljeno Marec 1, 2014 a pol k policaj name tul, da sem diujak, ga morm kaznovat, saj me je s tem kričanjem full vznemiril to je samo retorično, ker js itak ne diujam Če ima to kakšno logično zvezo z naslovom teme, potem je odgovor DA. O:-)
pik1 Objavljeno Marec 1, 2014 Opozori Objavljeno Marec 1, 2014 5. nedostojno vedenje je vedenje posameznika ali skupine, s katerim povzroči vznemirjenje ali razburjenje ali ogrožanje posameznika ali skupine ali kadar z žaljivimi besedami in dejanji škoduje ugledu posameznika ali skupine ali uradne osebe pri uradnem poslovanju. 1) Kdor se na javnem kraju prepira, vpije ali se nedostojno vede na način, opisan v 5. točki 2. člena tega zakona, se kaznuje z globo od 25.000 tolarjev do 100.000 tolarjev. Tolarji niso pomota. ... glede na valuto je pa tole res en izmed novejših zakonov ... . ps. .... ja upam, da ne posluješ uradno tle gor ... MARE 65 1
zanski18 Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Morda je pa njegov hobi to samo tle na forumu:D
igorkr Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 ... samo s to razliko, da je Yamahar mahal... in mahal... pa mahal......in odšel domow..... ... meni je pa Damica takoj prišla odpret..... Tm sem ji že v slovo mahal. Je bil pa enega onih dni prejšnjega tedna viden en albanc v gorici z Oplom. Pred qulandijo je parkiral in zdrahe zganjal ... trebor in DAMI34 2
pik1 Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Tm sem ji že v slovo mahal. Je bil pa enega onih dni prejšnjega tedna viden en albanc v gorici z Oplom. Pred qulandijo je parkiral in zdrahe zganjal ... ... brez fotke nč ne vela ...
igorkr Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 ... brez fotke nč ne vela ... mi je ukradel fotoaparat :wacko:
thumper Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 en SM na želodniku - blendal kot za stavo ....kdo od tukaj? no pol nobenga več...
pik1 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 . ... dons vidu Primca na Viču ... trebor in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 . ... dons vidu Primca na Viču ... on pa tvojo denarnco, verjetno trebor in thumper 2
pik1 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 on pa tvojo denarnco, verjetno . ... ne še .... . ps. ... še nabiram po šparoucih doma, da ga pol jutr obiščem .... DAMI34 1
MARE 65 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 . ... dons vidu Primca na Viču ... A je kej zrastu...
pik1 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 A je kej zrastu... ... men se zdi da ne ... ... še zmer mi je do brade ... MARE 65, motozajebant, Dr_Jakob in 2 others 5
_LuX_ Objavljeno Marec 7, 2014 Opozori Objavljeno Marec 7, 2014 Ena bejba v črnmu twingotu v Šenčurju mi je dons kazala nej blinker ugasnem A je mogoče tle gor?
prebacevka Objavljeno Marec 7, 2014 Opozori Objavljeno Marec 7, 2014 dons srečala dva motorista (v vsem navalu navdušenja ni blo časa za prepoznavanju) na križišču v Kranju pri Qlandiji okrog 14h pa srečala fanta na cbr125 v Hrastju približno ob 14.30 KDO OD TUKI?
krucymucy Objavljeno Marec 8, 2014 Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Keiko ob pol dvanajstih 100m ven iz Postojne proti obali. S me vidla k sem ti mahal z avta k zmesan? Pa na Rakeku lojzeFZ1, Din, in gasperX v tem vrstnem redu. Keiko, TakeALookAround, gasperX in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Marec 8, 2014 Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Danes videna ena VFRjka (semizdi) na dolenjski cesti v LJ, okoli 13h.... Pa pri Leclercu en na F800gs-u.... Kdo od tukaj?
Dr_Jakob Objavljeno Marec 8, 2014 Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Danes viden cel kup motoristov na relaciji Ce-Lj-Ce. Mahanja je bilo skor tolk kot na primorski magistralki.
bobiboss Objavljeno Marec 8, 2014 Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Danes viden cel kup motoristov na relaciji Ce-Lj-Ce. Mahanja je bilo skor tolk kot na primorski magistralki. a kdo od tukaj GangY 1
gasperX Objavljeno Marec 8, 2014 Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Keiko ob pol dvanajstih 100m ven iz Postojne proti obali. S me vidla k sem ti mahal z avta k zmesan? Pa na Rakeku lojzeFZ1, Din, in gasperX v tem vrstnem redu. Čist možno.... vidu ceu kup motoristov... Pik na obali... Gandi na Omv-ju.. maus povsod.... ma vse sm vs vidu pik1 1
krucymucy Objavljeno Marec 8, 2014 Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 (popravljeno) Sem bil z avtom. Popravljeno Marec 8, 2014. Popravil krucymucy pik1 1
Keiko Objavljeno Marec 8, 2014 Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Keiko ob pol dvanajstih 100m ven iz Postojne proti obali. S me vidla k sem ti mahal z avta k zmesan? Pa na Rakeku lojzeFZ1, Din, in gasperX v tem vrstnem redu. Hehe a ti si bil - ja te nisem mogla spregledat Nisem bla prepričana ali se je kdo zmotil in me s kom zamešal, pa sem raje preventivno pomahala nazaj da ne bi spet slišala kako nič ne vidim Potem pa še ene 15 min razmišljala kdo za vraga (od mojih) ima tak avto - hehe si mi dal dela Sicer pa - polno nas je blo danes!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se