motozajebant Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 če si me videl nisem bil jaz...k sm bil ob ene 17,35,11 do 17,36,07 na trzinski.... razen če sem te prehitel k si bil v gajbici.. no bo pa ta čas pravilen Bil si, zasačen...
ludiluka Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Ja ja jst sm tud igorja vidu pa nč nisem zvočno onesnaževal me je pa motlo da sm si mogu delit parkirplac z enim grdim krawasakijem :grim igorkr 1
_LuX_ Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 ....danes popoldne v Komendi, par na modri fazerki.... ....Thumper, mislilm da sem te okoli 17ih (mogoče malo čez), videl na trinski obvoznici... Lahko, da sem bil jaz pa moja (fluo čelada).
motozajebant Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Lahko, da sem bil jaz pa moja (fluo čelada). sopotnika si imel in kombinezon z neko rumeno barvo, če se prav spomnim?
_LuX_ Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 sopotnika si imel in kombinezon z neko rumeno barvo, če se prav spomnim? Pol sem pa bil jaz, ja
Gasperr Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Aprilia Tuono že drugi dan zapored videna v okolici Šoštanja / Velenja. Hmm?
pik1 Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 . ... vidu kelnerco pr Vikiju ... ...a je kera od tle ????
Zivnorc Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 ....a mene ni pa nben vidu.. DAMI34 in pik1 2
Kmet2 Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 Jaz sem te vidu :yes: DAMI34 in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 ... u močni nori..... igorkr in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 Velik vas je blo,vsepovsod,a Pika od nikod... Nejc GS z BMW-jem mim Vikija.. ;) Kdo pa sploh je ta Pik? BMWRIDER 1
DAMI34 Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 ....a mene ni pa nben vidu.. ne, tebe sm slišu na OMV Zivnorc 1
Borutt Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 dones sm pa vidu skor vse in ja ata Pik je bil danes zellooooo radodaren Zato je bil pa sam na OMV-ju v Postojni okoli 17.00 ure. Ker je bil brez denarja . pik1, DAMI34 in Zivnorc 3
Borutt Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 Maus je bil pa cel divjak, ker je pri Petrinjah na omejitvi 70 km/h vozil celih 73 km/h :grim . Če slučajno poznaš tista dva modela v črnem s črnima motorjema z goriškima tablicama (tisti z zvito tablico je imel jeans brezrokavnik z našitki), katera sta bila parkirana pri Vikiju, kamor si ti prišel okoli 14.00 ure, potem ti lahko zaupam, da sta zasedla prvi dve mesti na idiotski lestvici včerajšnjega dne . Bo pa Dami34 povedal ali sem ga včeraj videl kot prvega v koloni iz Postojne proti Pivki okoli 12.00 ure. pik1 1
DAMI34 Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 Maus je bil pa cel divjak, ker je pri Petrinjah na omejitvi 70 km/h vozil celih 73 km/h :grim . Če slučajno poznaš tista dva modela v črnem s črnima motorjema z goriškima tablicama (tisti z zvito tablico je imel jeans brezrokavnik z našitki), katera sta bila parkirana pri Vikiju, kamor si ti prišel okoli 14.00 ure, potem ti lahko zaupam, da sta zasedla prvi dve mesti na idiotski lestvici včerajšnjega dne . Bo pa Dami34 povedal ali sem ga včeraj videl kot prvega v koloni iz Postojne proti Pivki okoli 12.00 ure. je bil Dami, sam ne priznam aja, pa Pika ni blo (&$%$#$&%/& da mu vse po spisku) BMWRIDER 1
Borutt Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 je bil Dami, sam ne priznam aja, pa Pika ni blo (&$%$#$&%/& da mu vse po spisku) Ni treba priznati. Saj veš, da naredimo vse po svoje . Sem se pa v soboto z Lojzom sončil na OMV-ju v Postojni. Pa nobenega drugega nisem poznal .
maus Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 Ni treba priznati. Saj veš, da naredimo vse po svoje . Sem se pa v soboto z Lojzom sončil na OMV-ju v Postojni. Pa nobenega drugega nisem poznal . sj sm js tut ... pol sva se za mal falila
maus Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 (popravljeno) Maus je bil pa cel divjak, ker je pri Petrinjah na omejitvi 70 km/h vozil celih 73 km/h :grim . Če slučajno poznaš tista dva modela v črnem s črnima motorjema z goriškima tablicama (tisti z zvito tablico je imel jeans brezrokavnik z našitki), katera sta bila parkirana pri Vikiju, kamor si ti prišel okoli 14.00 ure, potem ti lahko zaupam, da sta zasedla prvi dve mesti na idiotski lestvici včerajšnjega dne . Bo pa Dami34 povedal ali sem ga včeraj videl kot prvega v koloni iz Postojne proti Pivki okoli 12.00 ure. ups .. nism prej vidu kje si me nameru ... radar stau ... no as vidu, da nism nuben diujak ... veter je u hrbet pihu ne ... ne poznam ALFA PAWAAAAAAAAAAAAA Popravljeno Marec 10, 2014. Popravil maus DAMI34 1
Borutt Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 Sva se srečala. Sem bil v črni makini. Sem pa srečal tudi enega oranžnega Angleža. Na njemu pa verjetno punca.
DAMI34 Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 (popravljeno) Pravkar mal na glas razmišljam, da nas je Borutt skor vse vidu. Ni mi pa jasno, zakaj mi nismo njega? Borutt povej zakaj si se skrival? p.s. lušna punca na angležu bo pa najbrž Domina... Popravljeno Marec 10, 2014. Popravil DAMI34
pik1 Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 :krneki: .... res se grdo obnašaš .... . ps. .... sicer mi je blo pa včeraj popoldne namisu, da si bil verjetno v enem kombiniranem vozilu včeraj ti ... ... samo ne vem, a si bil v unem tanižjem, al v unem mal višjem, k je še mal pred trgovino zavil, pa pol takoj naprej opeljal .... .... no, lahko bi mi pa vsaj mal pomahal, če si že itak videl, da nimam več denarja .... .... aja, pa tole "mal pomahal" , sem seveda mislil samo z roko .... DAMI34 in TakeALookAround 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se