Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Edin če skuterista pozdraviš si moreš baje roko odrezat, tako mi je bilo povedano.  :ninja:  :grrr

Danes v Črnomlju viden Vezalka na Shiverci v spremljavi še dveh, je kr po morju za vami zadišalo!  :lol:

Objavljeno

Danes vido:

... skoraj vse, ki ste bli v murski na krstu (al ka je blo ze to za dogodka), pa tudi drugace vas polno videl, vsem pozdravil ( nimam jaz predsodkov cd vozite befla, japonca, al italjana :D )

Pa eden z hondo crno (naked) je padel (beri polozil motor na tla zarad bedarije), upam da nima velike skode.fajn je blo videt tok motoristvov v enem dnevu v "mojem" koncu :)

:grim

post-15438-0-65246300-1394908277_thumb.jpg

Objavljeno

Videni Dami, IgorKr, Maus na novi lepotici  :yea1: , mislim da Mateja na ridah med testiranjem nove Yamahe, Gospod na Vstromu s katerim sva imela debato na ridah (žal mi je ime zbežalo iz glave :( ) in pa številni drugi. :D

Bikerja77 pa gladko spregledal..nemarno.

Objavljeno

Se opravičujem ampak nism vedu kdo je oz kako se kliče (vem pa zdej). :D

Zto sm napisal in številne druge.  :OK:

Danes pa na črnem kalu tiste 3 ure ko sm se počkou in ganjal gor in dol ni bil viden noben znan. :(

Objavljeno (popravljeno)

post-15736-0-66210400-1394979447_thumb.jpgTole ritko z LJ tablico sem danes ob 13.00 srečal v Žabnici.

Popravljeno . Popravil _LuX_
Objavljeno

Heh, zgleda je bla dons primorka rezerverana samo za motoriste... Videni Dex, Maus, Prebacevka, BinaBana...ter mnogi drugi...Aja maus pardon nism mogu dt za kofe k bi mogu jt na drugo stran omw-ja čakat ob tej vrsti :D

Objavljeno

Danes v mariboru viden uporabnik scarabeo 500 (al kak ima ze nick) okoli 4 ure (nevem tocno). Spoznal sem te po celadi, pa se sopotnico/ka si imel (z pravtako enake barve celado) ?

No, morda pa nisi bil ti, te je kdo kopiro :D

Pa videnih se dosti motoristvo, nobenga pa si nisem zapomnil

Objavljeno

Hvala za opozorilo na Smrkce v Cerknici. Saj ne vem, ali je bil radar ali le kontrola.

Po 17.h smo od Planine do Ljubljane sestavli eno lepo mešano skupinco. Večinoma ste bli v dvoje razen en izstopajoči z Buelom. Dobr ti grmi strojček.

Objavljeno

Sam tok na hitr...........jaz nism bil!

Objavljeno

Končno sem bil dovolj hiter, da me je krucymucy ujel že v prvem krogu na ridah...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

IgorKR si se ti danes malo po peti švercal na AC proti Razdrtemu? :D

Objavljeno

IgorKR si se ti danes malo po peti švercal na AC proti Razdrtemu? :D

Nope. Očitno mam dvojnika. Danes sem se pa za spremembo yamahal na polento po Krasu :D

Objavljeno

Ne, jaz pa danes nisem bil :krneki:

Objavljeno (popravljeno)

V soboto točno opoldne čez Škofljico diujala DOMINA ...     :P

... jest pa s HUSQVARNO...... spet.....

chainsaw-smiley-emoticon.gif

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Objavljeno

res je ;)

Objavljeno

Nope. Očitno mam dvojnika. Danes sem se pa za spremembo yamahal na polento po Krasu :D

Kopiranje je očitno "in"...

Potem sem zgleda narobe vidla - z nadvoza nad AC sem vidla eno rdečo strelo in rumen odsevni jopič - zato sem mislila da si ti :)

Objavljeno

Prjatu, pa ti "vezanih oči" vidiš vsako žensko :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno

lepo vas je blo spet videt! kmet, dami, kewo, prebacevka, maus, thumper, nina, pa se miljavznt druzga folka :D;) srecno!!

Objavljeno

Danes vidrn bmfl gs 1200 pred zdravstveno šolo Izola, je parkirou pred vhodom zravn mojega. Kdo od tle mogoce, kp registracija ?

post-38542-0-22827500-1395078377_thumb.jpg

Objavljeno

A je možno, da sem danes okrog 19 videl eno Futuro od Lave proti Celju? Mislim, da je bila rdeče barve. Sem obrnil, pa te ni bilo več nikjer za videt. Kdo od tu?

Objavljeno

dans okol 15:30-16:00 na omv dva z hondo goldwing, par na oranznem varadero 1000, simpaticna mladenka na cbr 600f?, skozi postojno pa ducati monster predvidevam da zenski spol glede na postavo? sigurno kdo od tukaj?

ostalih 72693 si nisem zapomno...

Objavljeno

Ja jst sm ghost Osa . . . . . . mene itak nikol noben ne vidi!  :OK:   :kva2:   :P   :ras:

Nimate pojma kok je to fajn . . . . . bilo kuda, Osa :bike:  svuda . . . . . pa vse vas vidim! :ras:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja jst sm ghost Osa . . . . . . mene itak nikol noben ne vidi!  :OK:   :kva2:   :P   :ras:

Nimate pojma kok je to fajn . . . . . bilo kuda, Osa :bike:  svuda . . . . . pa vse vas vidim! :ras:

Jst sm te vidla u nedelo :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!