AndrejEling Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 (popravljeno) Mal za foro, posneto z gopro v nedeljo nekje v okolici Kobarida. Še tista dva v modrem Popravljeno Marec 18, 2014. Popravil AndrejEling Kmet2, igorkr, jami65 in 3 others 6
gasperX Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 Vidu vs neki danes.. Osa, Bina, Damy, Mdsr Celma ( na zbiljah).. ostale pa nevem imen.. neki vas je blo za vidt
BinaBana Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 slisala Oso in vidla Gasperja pa Bizixxx-a (hvala ), pa Matejo pa Jozo, aja pa Nino .. pa 4 al 5 smrkcev k so se "peljali" mimo crnega kala.. seveda po omejitvah pa en par mi je sledil na poti nekje od PO do Vrhnike.. + se nekdo z CBR RR ruanzne metalik barve.. sicer barva ni lih moja prva izbira, ma je lepa CBRa.. u bistvu ugotavljam, da sm vas FUL vidla
osa rider Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 slisala Oso in vidla Gasperja pa Bizixxx-a (hvala ), pa Matejo pa Jozo, aja pa Nino .. pa 4 al 5 smrkcev k so se "peljali" mimo crnega kala.. seveda po omejitvah pa en par mi je sledil na poti nekje od PO do Vrhnike.. + se nekdo z CBR RR ruanzne metalik barve.. sicer barva ni lih moja prva izbira, ma je lepa CBRa.. u bistvu ugotavljam, da sm vas FUL vidla in slišala :grim :grim :grim BinaBana 1
BREITNER Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 Danes ob 18.30 v smeri Malečnika: mater en idiot, a nimaš svojega pasa dovolj za vožnjo, da si sekal ovinek. Še dobro, da sem se ti umaknil, ker bi me nabasal, čeprav sem bil z avtom. Še večji idiot na Automaticu A3M brez ene same luči v krožnem pri TUŠu na Pobrežju. Mislim, da se ob taki uri voziš brez ene same luči, moraš bit bolan!! Mia, trebor in igorkr 3
AndrejEling Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 To je skor tko kt pr men dons vsi avtomobilisti neki ovinke sekal, sem moral prav merkat. Groza.
Scarlett Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Včer je bla ornk kriza, na ravni cesti se Pajero spomni krtkomal vozt po levem pasu.. car.
Bmflar Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Danes ob 18.30 v smeri Malečnika: mater en idiot, a nimaš svojega pasa dovolj za vožnjo, da si sekal ovinek. Še dobro, da sem se ti umaknil, ker bi me nabasal, čeprav sem bil z avtom. Še večji idiot na Automaticu A3M brez ene same luči v krožnem pri TUŠu na Pobrežju. Mislim, da se ob taki uri voziš brez ene same luči, moraš bit bolan!! .... al pa nabit :-(
domina Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 včeraj okoli pol šestih zvečer ena mična gospodična šminkirala na sredini odcepa lj-jug par deset metrov za zaviralnim pasom v sredini ovinka... je lepo sparkirala neko staro africa twinko, si snela čelado in... predvidevam, da se sončila v prvem spomladanskem večernem soncu. res bistra izbira lokacije. :fredy:
Dr_Jakob Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 včeraj okoli pol šestih zvečer ena mična gospodična šminkirala na sredini odcepa lj-jug par deset metrov za zaviralnim pasom v sredini ovinka... je lepo sparkirala neko staro africa twinko, si snela čelado in... predvidevam, da se sončila v prvem spomladanskem večernem soncu. res bistra izbira lokacije. :fredy: Rdečelasa, dolgolasa, ornk babnica, geštel kot se šika?
Borutt Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Krucy se je pa danes "vzvišeno" vozil po Postojni in nič pozdravljal :grrr . krucymucy 1
DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 od BMW fahrerjev tut drucga ne moreš pričakovat. Bodi srečen, da te ni še za kavo žical Scarlett, BREITNER, pik1 in 3 others 6
krucymucy Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 (popravljeno) Krucy se je pa danes "vzvišeno" vozil po Postojni in nič pozdravljal :grrr . Avtomobilistov ne pozdravljam Si bil na malici? Popravljeno Marec 21, 2014. Popravil krucymucy
NN666 Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Domina, mogoce ji je pa zmanjkalo bencina? In bi bila vesela pomoci? Ker pac stara Africa nima lucke za rezervo Soncek pa ni skodil ) Ervin93, Dr_Jakob, pajkica in 1 other 4
smasher Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 je bil kdo iz foruma danes na beli XJ6 v porotoržu? (viden cca okoli 15:30)
Borutt Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Avtomobilistov ne pozdravljam Si bil na malici? Da. In čakal kakšnega sponzorja. krucymucy in trebor 2
domina Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Domina, mogoce ji je pa zmanjkalo bencina? In bi bila vesela pomoci? Ker pac stara Africa nima lucke za rezervo Soncek pa ni skodil ) Glede na to, da celoten izvoz iz avtoceste visi v dolino si skor upam stavit, da bi s stisnjeno sklopko lahko prisla do DARSovcev, ki so nekaj 10m naprej pregledovali vinjete. Drugace mi naceloma ni problem pomagat in mislim da marsikomu drugemu tudi ne... Sploh, ko vidi lustno punco na motorju je pa zelo naivno pricakovat, da ti bo kdorkoli na sredini izvoza iz AC ustavil in s tem spravil se sebe ter ostale v nevarnost.
krucymucy Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Da. In čakal kakšnega sponzorja. Zasede pa nisel videl, videl sem samo kolege na malici v minutki Glede na to, da celoten izvoz iz avtoceste visi v dolino si skor upam stavit, da bi s stisnjeno sklopko lahko prisla do DARSovcev, ki so nekaj 10m naprej pregledovali vinjete. Evo, zdej ves zakaj je tam stala. DAMI34 in motozajebant 2
Kmet2 Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 NN666 bom tvojmu drugič naroču naj poskrbi za poln tank
Borutt Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Zasede pa nisel videl, videl sem samo kolege na malici v minutki Prav si videl.
trebor Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 (popravljeno) Danes ob 12:07 na Vodnikovi čez križišče s Šišensko proti obvoznici en na starejšem zelenm Kawasakiju. Kdo od tu? LP Robert Popravljeno Marec 25, 2014. Popravil trebor
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Danes okrog 10 ure na AC Razdrto v smeri prot Ljubljani GSXr belo moder.....ali si bila ti?
umetnica51 Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Ali sem prav videla Ta teden v ponedeljek trebor na Bravničerjevi.... V sredo pik1.... blizu enga bifeja na Parmovi V četrtek pa SF z najdražjo tam nekje na cesti na Brdu trebor 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se