domi46 Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 Dnes na cesti Dvor-kočevje okrog 16ure viden siv Z750 od 03-06 letnik potem okrog 18.20 na isti cesti viden mat čren Z750 03-06 letnik kdo od tle?
Keiko Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 V smeri proti Postojni (vsaj zdi se mi) Joze in DIN, od Grčarevca proti Planini pa Ebony in Rumeni ebony in TakeALookAround 2
jozexj6 Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 V smeri proti Postojni (vsaj zdi se mi) Joze in DIN, od Grčarevca proti Planini pa Ebony in Rumeni a si se nasprot pelala? Nč nism vidu
Keiko Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 Ne, ne, sem se ravno odpravljala od mojih (z avtom) pa sta šibala mimo spodaj na cesti.
3NOX Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 Včeraj v Zalem Logu iz smeri Petrovega brda en rdeč Ducati hypermotard ob 8.50. Kdo s tukajle?
TakeALookAround Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 Vids,se pogledu ce je motor tm....avta pa res nism spoznal Keiko 1
SharpNinja Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 Sharpninja na kruhkih. :-) Damn d se ne morm nikjer skrit ...kje si se pa ti skrival?
pikolo Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 Damn d se ne morm nikjer skrit ...kje si se pa ti skrival? Skor sosednja miza ... nas ni blo za sfalit :-)
SharpNinja Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 Skor sosednja miza ... nas ni blo za sfalit :-) Pa bi kj mahal al pa kj a ne....ne grizem, sm bla res lačna, sm sm bla na vege dns
Cartman Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 (popravljeno) Ne, ne, sem se ravno odpravljala od mojih (z avtom) pa sta šibala mimo spodaj na cesti. ti pa skoz PO prot LJ, sam ne vem kdaj, a ucer, al danes? se mi zdi de ucer pod vecer. Pa uglajen starejs gospot z Ninjo je popoldan red na prazniku delal...ucer sm ga pa na ridah srecu. Popravljeno Julij 6, 2014. Popravil Cartman maus 1
motozajebant Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 Videna vijolčna (plastiDip) FZ1 na litijski To je Curk iz Bizovika.... ps. a ti si iz štepanca?
motozajebant Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 Danes viden Rumenko malo pred Idrijo, pa Črnastrela od kalc do LJ Frogson in črna strela 2
pikolo Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Pa bi kj mahal al pa kj a ne....ne grizem, sm bla res lačna, sm sm bla na vege dns ja pa kaj še ... bi me pol tvoj brat zraven natepu :D
DAMI34 Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Živnorc v Punatu mogoče? hm.... Kmet2 1
Burnout Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Včeraj ene par na ridah... smo nekaj kramljali Ene par se vas je pa trudlo za naše zabavanje ob gledanju vas
Keiko Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 ti pa skoz PO prot LJ, sam ne vem kdaj, a ucer, al danes? se mi zdi de ucer pod vecer. Pa uglajen starejs gospot z Ninjo je popoldan red na prazniku delal...ucer sm ga pa na ridah srecu. Z motorjem sem bla v soboto. Ti si bil tudi na motorju?
SharpNinja Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 ja pa kaj še ... bi me pol tvoj brat zraven natepu :D Hahaha, a sva si tolk podobna, d bi bil lohk moj brat ....pr ns jz tepem drugač , tko d njega se nimaš kj bat. pikolo 1
pikolo Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Hahaha, a sva si tolk podobna, d bi bil lohk moj brat ....pr ns jz tepem drugač , tko d njega se nimaš kj bat. sej to ja, a ni brat??? :D
SharpNinja Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 sej to ja, a ni brat??? :D :grrr (ps....mojga brata pa ne vem če bi rad spoznal, je še hujša sorta, sj veš kako je na kmetih...vile pa grable hahahah). Drugič lohk mal bližje prideš, sj bmwjaši ne grizemo....načeloma . En oranžn Z 1000 glihkar pod oknom pisarne stoji (pred pošto v Trebnjem) anyone?
TBoxer Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 En oranžn Z 1000 glihkar pod oknom pisarne stoji (pred pošto v Trebnjem) anyone? Kaj ti delaš na ZK?
SharpNinja Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Kaj ti delaš na ZK? :grrr , sm pisarno mam na izvršilnem oddelku, k je zravn ZK.Tok d lahk parkrat na dan mal šetam gor pa dol po Trebnjem
HyperJack Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Živnorc v Punatu mogoče? hm.... Jaz sem ga sam v Malinski vidu, kak liže sladoled, pa nekaj stalno objema mojo ženo :mellow: skategrizzly, Kmet2 in DAMI34 3
Ervin93 Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 To je Curk iz Bizovika.... ps. a ti si iz štepanca? No glih ke je tud zaviju ja štepc ja! Ti tud?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se